Objektbild

Råsundavägen 178, 4-1503, SOLNA

Rymlig 2:a med balkong högt upp i huset!

Pris

3 450 000 kr

Månadsavgift 2 792 kr/mån Inkl. Värme & kallvatten. Varmvatten och el debiteras separat efter förbrukning. Obligatorisk bredbandsavgift på 210 kr tillkommer i månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet SOLNA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 8 , Hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 50 m2

Tillfälle!!! Varmt välkomna på visning av denna unika tvårummare om ca 50 kvm högt upp i huset med härlig vy över Råsundavägen/Gränsgatan. Lägenheten upplåts på uppdrag av Brf West Side Solna. Bli den första att få flytta in! Balkongen ligger i fritt och soligt läge mot Råsundavägen. Lägenheten är mycket väldisponerad och är belägen på våning 5 av 8. Kök och badrum är i samma stil som på bilderna ovan. Vardagsrummet är öppet och lättmöblerat. Sovrummet är rymligt och vetter mot föreningens innergård. God förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober. Till lägenheten finns ett separat förråd i samma hus. På bottenvåningen i huset kommer butiker, caféer och kontorsverksamhet att finnas. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Ulvsundasjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Välkommen på visning. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer

Kontakta mäklaren för mer information

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Bostad

  Våning

  5 av 8 , Hiss finns

  Lägenhetsnummer

  4-1503

  Andel i föreningen

  Uppgiften har ej gått att få fram

  TV och internet

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften. Utöver detta kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

  Byggnad

  Byggår

  2019

  Energideklaration

  Energideklaration är inte utförd

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  West Side Solna

  Föreningens organisationsnummer

  769629-6594

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Äkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  252 st

  Antal lokaler

  7

  Byggår

  2019

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Föreningen består av totalt 266 bostadslägenheter i kvarter med bästa läge på gränsen mellan Råsunda och Sundbyberg. Lägenheterna är mellan 1-4 rum och kök belägna på Råsundavägen, Gränsgatan, Lövgatan och Tulegatan. Husen kommer att bli mellan 6-8 våningar högt.

  Gemensamma utrymmen

  Takterrass på taket samt en utomhuspool på gården som får nyttjas av dom boende i föreningen. Cykelförråd med ca 642 st platser,majoriteten av dessa inomhus i källarplan. Barnvagns- och rullstolsförråd i fastigheten. Sopnedkast för hushållsavfall finns i miljörum på fastigheten. Bilpool: Medlemmarna i föreningen kommer att ha tillgång till 2 st energisnåla elbilar.

  Parkering

  Det kommer att finnas ca 106 parkeringsplatser i ett garage med 2 våningar varav 5 st är handikappsanpassade.

  Råsunda

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Råsundavägen 178, 4-1503, SOLNA

  Kommun: Solna

  Område: Råsunda

  Församling: Solna Församling

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Utgångspris: 3 450 000 kr ACCEPTERAT PRIS

  Månadsavgift: 2 792 kr/mån Inkl. Värme & kallvatten. Varmvatten och el debiteras separat efter förbrukning. Obligatorisk bredbandsavgift på 210 kr tillkommer i månadsavgiften.

  Pantsättning: Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Solna

  Besök bobutiken

  Liknande bostäder