Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Rosstigen 2, 1tr, SOLNA

Väldisponerad 2:a i fint skick och låg avgift!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 094 kr/mån Inklusive Värme och vatten. En avgift för fiber på 199kr / mån tillkommer utöver månadsavgiften

Bostadsrättslägenhet - SOLNA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4 , hiss finns inte

Boarea: 50 m2

Bo bekvämt i ett eftertraktat läge i omåttligt populära Råsunda. Här bor du i en gavel-2:a från 1943 i en mycket stabil förening med många stora renoveringar bakom sig och en låg belåningsgrad. Lägenheten är optimalt planerad, ljus och smakfull. Ett fint kök med goda arbetsytor, perfekt för dig som uppskattar tid för matlagning. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat. Ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Goda förvaringsmöjligheter finns i flera inbyggda garderober. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här bor du väldigt nära både T-bana och pendeln, dessutom har ju tvärbanan mot Sickla med hållplats bara några hundra meter från lägenheten. Vidare har man påtaglig närhet till såväl Solna C med utmärkt shopping som de centralaste delarna av Gamla Råsunda med sitt utbud av restauranger och kaféer. Med bara några minuter till fots från Råstasjöns promenadstråk och samma avstånd till Solna Centrum konstaterar vi att det är ett riktigt A-läge. På promenadavstånd tar man sig även till Hagaparken, där man med fördel har en picknick när vädret tillåter under sommarhalvåret. Bara ett par hundra meter bort längs Kruthusbacken ligger även ett stort gym med öppet dygnet runt. För dig med större krav på shopping och utbud av mat går man till Mall of Scandinavia på dryga 10 minuter! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   50m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   2 av 4 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1102

   Andel i föreningen

   5,45%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   TV tecknas och debiteras enskilt hos Comhem. Bredband (fiber) 100/100 tillkommer som obligatorisk avgift om 199 kr/mån via Ownit.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-10-11
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Rosklinten 5

   Föreningens organisationsnummer

   769606-4729

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   19 st , varav hyresrätter: 1 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   1943

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   BRF Rosklinten 5 är en äkta bostadsrättsförening i Råsunda, Solna som äger 1 fastighet med 18 bostadsrättslägenheter på adressen Rosstigen 2. Föreningen äger fastigheten SOLNA ROSKLINTEN 5 Till varje lägenhet tillkommer ett vindsförråd.

   Föreningens ekonomi

   Inga kommande avgiftsändringar enligt styrelsen 2020-05-14. Föreningens ekonomi är mycket bra med väldigt sund belåningsgrad.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Alla större renoveringar gjorda, finansieras av egna medel enligt styrelsen 2020-05-15. Utförda renoveringar: 1995 – Stambyte 2007 - Säkerhetsdörrar 2008 - El stigar bytta 2011 – Målning av trapphus, nytt tak. 2012 – Tvättstugan renoverades, parkering asfalterades. 2015 – Belysning trapphus 2016 – Stamspolning , nya postlådor samt nya portar installerades. 2017 – Takterass renoverad 2017 - Undercentralen samt termostater är utbytta.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelförråd på bottenvåningen. Tvättstugan är utrustad med två stycken tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp.

   Gårdsplats

   Föreningen har ett gemensam terrass på högsta plan.

   Parkering

   Föreningen har fem stycken parkeringsplatser som går att hyra för 300 kr/mån. I dagsläget är det fyra stycken personer i kö enligt styrelsen 2020-05-15.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rosstigen 2, 1tr, SOLNA

   Kommun: Solna

   Område: Råsunda

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 094 kr/mån Inklusive Värme och vatten. En avgift för fiber på 199kr / mån tillkommer utöver månadsavgiften

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-12

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder