Objektbild

Skytteholmsvägen 26, 4tr, Solna

Öppen spis - dubbla balkonger - låg avgift!

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 5 326 kr/mån Ingår i avgiften: Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 185 kr för tv (ComHem silverpaket) och bredband (Ownit 1000 Mbit) tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 6 rok varav 4-5 sovrum

Våning: 4 av 6 , hiss finns

Byggår: 1952

Boarea: 167 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

* KOMMANDE FÖRSÄLJNING. ANMÄL INTRESSET SÅ FÅR NI TA DEL AV LÖPANDE INFORMATION OM FRAMTIDA VISNINGAR! En av Solnas största lägenheter ! Innanför porten på Skytteholmsvägen ekar lugnet. Stadspulsen utanför är som bortblåst och lugnet tar vid. Bostaden är belägen i en populär och stabil förening vars ekonomi överträffar det mesta. Exceptionellt låg skuldbörda borgar för stabilitet och näst intill obefintligt risktagande för hushållet. Föreningen har flertalet hyresrätter kvar som verkar som dolda tillgångar. Lägenheten som är belägen på fjärde våningen är i genomgående fint skick. Redan i hallen förstår man att denna lägenhet är något utöver det vanliga och måste ses på plats. När man kliver in i hallen slås man av ljuset som flödar in från de stora fönsterpartierna i lägenheten och som tillsammans med de ljusa färgvalen skapar en känsla av rymd. 167 väldisponerade kvadratmeter är fördelade på ett stort och ljust vardagsrum med anslutning till lägenhetens ena balkong mot lugn innergård, ett stilrent kök med köksö och plats för matbord, fyra rymliga sovrum med stora fönsterpartier varav ett sovrum med utgång till balkong som vetter mot Solna centrum och eftermiddags-/kvällssol, en rymlig matsal samt ett helkaklat badrum med badkar och en gäst-wc. Här finns även en liten tvättstuga i anslutning till hallen. Till lägenheten hör ett stort förråd. Hiss finns i huset! Du som vill ha bra shopping på hemmaplan och bra utbud av mat från världens alla hörn, har kommit helt rätt. Solna Centrum erbjuder drygt 120 butiker och mer än 20 restauranger och caféer. Sett till kommunikationer ligger busstorget och T-bana bara 200 meter från porten. T-centralen nås på 10 minuter! Dessutom har du bara ett par minuters promenad till Tvärbanans hållplats. Vill du åt grönområden och natur så nås Skytteholmsparken på bara några minuter till fots och strandpromenaden vid Ulvsundasjön ligger bara 10-15 minuter bort. Här går man via Huvudsta strand mot Kungsholmen in till stan. En riktig representationsvåning med stora sällskapsytor, öppen spis, två balkonger och låg avgift!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ferhat Can

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-82 12 00

  ferhat.can@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   167m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   4 av 6 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   04378-02-01-2441

   Andel i föreningen

   2,21636%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fastigheten är ansluten till Comhem och Ownit, föreningen har tecknat ett gruppavtal för samtliga lägenheter.

   Byggnad

   Byggår

   1952 Rubinen 1

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-04-29
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Rubinen 1

   Föreningens organisationsnummer

   716425-8027

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Lägenhetsförråd finns och erbjuds av föreningen gratis.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   92 st , varav hyresrätter: 4 st

   Antal lokaler

   11 st

   Byggår

   1952

   Byggår kommentar

   Rubinen 1

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Till föreningen hör adresserna Centralvägen 17-21 och Skytteholmsvägen 22-26. Förenigen bildades den 24 mars 1999, och förvärvade fastigheten den 22 mars 2001. Föreningen äger marken.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga planer på att ändra avgiften just nu. Enligt samtal med styrelsen 2021-06-23. (telefon samtal)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Inga större renoveringar på gång enligt samtal med styrelsen. 2021-06-23 En underhållsplan håller på att tas fram, enligt samtal med styrelsen 2021-06-23 Utförda renoveringar: 1995: Stambyte samt ny el, fasadrenovering 2004: Nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar samt allmänna utrymmen 2007: Nya fönster med 3-glas, renovering av tvättstugor 2008-2009: Stamrenovering källarplan 2010: Byte av garagedörrar 2011: Fiber drogs in i fastigheten 2012: Byte av ventilationsfläktar på taket 2013/2014: Takrenovering 2016: Iordningställande av nytt cykelrum 2017: Uppfräschning av gemensamma utrymmen, ombyggnad av källarförråden. 2017: Nytt passersystem. 2017: Reparation av vattenskada på Skytteholmsvägen 22. 2017-2019: Relining avlopp och tätning av ventilationskanaler.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen finns två gemensamma tvättstugor. Båda tvättstugorna är renoverade och i mycket gott skick, och finns på Skytteholmsvägen 24 och Centralvägen 19. I tvättstugorna finns flera bra tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. Det finns även en mindre tvättstuga på Centralvägen som inte går att boka. Det finns även en föreningslokal, 200 kr/kväll och 2 st cykelförråd.

   Parkering

   Det finns ca 35 st parkeringsplatser. Relativt kort kö (4st) enligt styrelsen. 2021-06-23 (samtal med styrelsen)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Brandkontoret.

   Föreningens hemsida

   www.solnarubinen.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skytteholmsvägen 26, 4tr, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Solna Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 5 326 kr/mån Ingår i avgiften: Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 185 kr för tv (ComHem silverpaket) och bredband (Ownit 1000 Mbit) tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-05-26

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder