Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Skytteholmsvägen 5A, Solna

Perfekt planerad och fin 1:a med fransk balkong! Nära till Solna Centrum och goda kommunikationer

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 192 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-tv, trappstädning och gårdsunderhåll.

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 1 rok

Våning: 4 av 7 , hiss finns

Boarea: 42 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Man brukar säga att läget är det viktigaste för en bra bostadsaffär. Det finns bostäder med bra lägen, och så finns det de med riktigt bra lägen. Ett boende på Skytteholmsvägen 5A har ett av dom bästa. Fyra trappor upp vågar vi nu påstå att vi har en etta med ett otroligt läge, som kommer passa såväl studenten eller förstagångsköparen till pendlaren som behöver en övernattningslägenhet. Från porten går du ner till Solna Centrum på tre-fyra minuter. Att din nya etta sedan har en effektiv planlösning som erbjuder ett ljust vardagsrum med sovalkov och fransk balkong, en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, ett rejält kök med matplats och ett stilrent och stambytt badrum gör ju knappast saken sämre. Om du inte är bekant med Solna Centrum kommer du snabbt att inse alla fördelar med att bo bara ett stenkast därifrån. Centrumet erbjuder 100-talet butiker och drygt 20 restauranger. Om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken, här finns både T-bana, bussar och Tvärbana som snabbt tar dig dit du önskar. Till exempel så tar tunnelbanan dig till T-centralen på endast 9 minuter! I motsatt riktning men inom samma korta avstånd hittar vi Solnas gröna oas, Skytteholmsparken som med härliga gräsytor, utomhuspool för barnen och sommarkafé är ett uppskattat mål för såväl barn som vuxna. För dig som vill åt naturen ligger Ulvsundavägens strandpromenad på bekvämt gångavstånd ca 15 minuter bort. Välkommen hit för att trivas!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Martin Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-82 93 40

  martin.eriksson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall som tar dig till lägenhetens samtliga rum. Bra förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober samt avhängningsmöjligheter till höger om entrédörren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv i träimitation.

   Badrum

   Stilrent badrum som totalrenoverades i samband med stambytet år 2014. Vitt kakel på väggar tillsammans med klinker i ljusgrått på golv. Dusch bakom vikbara glasväggar, wc samt handfat med ovansittande spegelskåp.

   Kök

   Ett väldigt bra kök; det finns gott om arbetsytor, förvaring och en matplats för minst fyra personer. Skåpinredningen går i vitt med rostfria handtag. I köket finns en kombinerad kyl/frys, en spis/ugn och en fläkt. På golvet ligger fint björklaminat och väggarna är ljust målade.

   Rum

   Bra planerat vardagsrum med mycket ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti och fransk balkong. Inbyggd sovalkov som rymmer en 120 cm bred säng. I övrigt ryms här både en större soffgrupp samt ytterligare möblemang. Väggarna är vitmålade med fondtapet och på golvet ligger en välbevarad ekparkett.

   Bostad

   Boarea

   42m2 (Enligt ek förvaltare)

   Våning

   4 av 7 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   01016

   Andel i föreningen

   1,00632%

   Andel av årsavgift

   0,9957%

   TV och internet

   Kabel TV från Comhem, basutbud ingår i månadsavgiften. Varje Bostadsrättsinnehavare kan teckna ett tilläggsavtal med Comhem mot extra kostnad för att få fler kanaler. Föreningen har ett gruppavtal med Ownit på 100/100 Mbit/s bredband genom fiber. En obligatorisk avgift på 119kr/månaden för bredband faktureras utöver månadsavgiften. Varje bostadsrättsinnehavare kan teckna ett tilläggsavtal med Ownit för att mot en extra kostnad få snabbare internet.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-03-07
   Energiklass:
   Energiprestanda: 149 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Ekstaven

   Föreningens organisationsnummer

   769608-9171

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   56 st , varav hyresrätter: 3 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1965

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Fastigheten bebyggdes 1965 och består av 59 st lägenheter varav 56 st med bostadsrätt och 3 st med med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten 2003. Till fastigheten hör också en stor lokalyta i markplan uthyrd på längre tid. Hyresgästen är dessutom en förskola och är därmed mycket långsiktig i sin verksamhet. Vidare finns 18 st parkeringsplatser.

   Föreningens ekonomi

   Det finns inga planer på att höja avgiften i nuläget (2020-06-25).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Kommande renoveringar: 2020 - Omläggning av asfalt på parkering och ombyggnation för del av innergård. Målning av tak. 2021 - Ombyggnation av innergård fortsätter, inkl. översyn av sophantering. Genomförda renoveringar: 2004 - Omfattande renovering av trapphusen med putsning, målning och ny belysning. 2005 - Säkerhetsdörrar samt postboxar installerades. Renovering av tvättstuga. 2007 - Gården gjordes om, anläggning av grillplats. 2011 - Nya hissar, stamspolning (utredning av eventuellt stambyte). 2012 - Anläggning av lekpplats. 2013 - Renovering av skärmtak på husets framsida samt putsning/lagning av husets gavelsidor och vid balkonger. 2014 - Stambyte i fastigheten med renovering av samtliga badrum. 2015 - Fönsterrenovering. - Lägenhetsfönster har renoverats och innerglas har bytts till energiglas. - Väggar vid balkonger har asbestsanerats och fått ny isolering. - Samtliga lägenheter och lokaler har anslutits till Fiber. Ett gruppavtal för fiber leverans till samtliga bostadsrätter har tecknats i samband med detta. 2016 - Värmestamsventiler, radiatorermostater, byte av armaturer i trapphus pågår fram till 2020. 2019 - OVK-besiktning , justering av ventilation, brandsäkerhetsåtgärder. Hyresavtal Förskolan: Ett tioårskontrakt har tecknats med förskolan som nu har funnits i lokalen i fem år.

   Gårdsplats

   Gård med grillplats inkl bord och stolar.

   Parkering

   18 parkeringsplatser, hyra av p-plats kostar 400 kr/mån. 5 st i kö i nuläget (2020-06-25).

   Försäkring

   Föreningen är försäkrad av Söderberg & Partners.

   Föreningens hemsida

   http://www.ekstaven.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Skytteholmsvägen 5A, Solna

   Kommun: Solna

   Område: Centrala Solna

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 192 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-tv, trappstädning och gårdsunderhåll.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-24

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder