Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Släggbacken 5, Solna

Unik fyra i hjärtat av Huvudsta

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 5 711 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Solna

Rum: 4 rok

Boarea: 109,3 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Unik fyra med modern öppen planlösning! Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade fyra som du kan göra till ditt drömboende mitt i populära Huvudsta! Här bor du i en insynsskyddad lägenhet med väl tilltagna rum och utmärkta förvaringsmöjligheter. Lägenheten är genomgående ljus och har ljusa väggar. Stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde. Köket är utrustat med nödvändigheter så som vita skåpluckor med gott om förvaring, stor arbetsbänk med gott om arbetsyta, spis, ugn, mikrovågsugn, kyl/frys samt matbord. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen som ligger i ett högt och fritt läge med plats för möblemang. Det lilla sovrummet har plats för säng och gott om plats för förvaringsmöjligheter. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring. Badrummet har klinkergolv och kaklade väggar. Hallen har en vägg med platsbyggda garderober som ger lägenheten ytterligare förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning. Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Talgoxen 1 & 3 är nybildad, äkta förening. Ekonomin är stabil, föreningen äger marken och den består av 175 lägenheter varav 56st är hyresrättslägenheter (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till Comhem. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Solna Stad. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Solna Stad både för platshyra och för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Närheten till Huvudsta centrum, Solna centrum, kommunikationer, trevliga promenadstråk, samt Mall of Scandinavia gör detta till ett optimalt läge att bo på. Lägenheten är belägen i ett högt, fritt och insynsskyddat läge med en fantastisk utsikt. Gångavstånd till Huvudsta centrum där tunnelbanan tar 8 min till city. I övrigt finns det gott om bra cafeér, restauranger, matbutiker, samt trivsamma naturområden i närheten.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jonathan Rappel

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-883 03 93

  jonathan.rappel@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   109,3m2 (Areauppgifter enligt ek. förvaltare)

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   00531

   Andel i föreningen

   1,0811%

   Andel av årsavgift

   1,04631%

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2019-09-06
   Energiklass:

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Släggbacken 5, Solna

   Kommun: Solna

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 5 711 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-03

   Karta & område

   Solna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Solna

   Hitta din mäklare i Solna

   Liknande bostäder