Objektbild

Gamla Huddingevägen 444, ÄLVSJÖ

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 3 105 kr/mån ingår vatten, värme och Sappa TV (grundutbud)

Bostadsrättslägenhet - ÄLVSJÖ

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1942

Boarea: 71 m2

Biarea: 13 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Kommande försäljning 2023! -Högt i tak -Låg avgift -Balkong -Öppen planlösning -Insynsfritt -Eldstad -Centralt läge -Förråd ingår -Mycket förvaring -Jacuzzi -Tillträde enligt överenskommelse Välkommen hem, till denna vindsvånings-dröm! Perfekt för den lilla familjen, paret eller singelhushållet. Här finns allt som kan tänkas önskas och efterfrågas. Ytorna i bostaden är genomtänka in i minsta detalj och uppfyller sin funktion och mer därtill. Det är gott om förvaring tack vare den stora klädkammaren samt de djupa kattvindarna. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum välkomnar till umgänge och ger rikligt med ljusinsläpp tack vare de många fönsterpartierna. Stämningshöjande eldstad och nyligen omdraget + nyinstallerat el för Marantzljudsystem. Sovrummet lyfter bostaden till en högre och lyxigare nivå tack vare jacuzzin (sovrummet är våtrumstätt). Varsågod att öppna upp balkongen i kvällssol och korka upp en flaska bubbel medan du smyger ner i en varm jacuzzi! Området är lummigt och idylliskt. Nära till allt du behöver i form av mataffärer, restauranger, skola och förskola. Precis utanför fastigheten har du perfekta bussförbindelser - buss 161, 163 och 190. Inom några minuter når du även Älvsjö C. Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har det skapats en modern knytpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och ett nytt torg, även service genom bl.a. gym, vårdcentral, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. . Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. Även tunnelbana samt tvärbana kommer till Älvsjö inom överskådlig framtid! Missa inte denna våning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiör

   Hall med gott om plats för avhängning och skoställ. Skiffergolv med golvvärme. Köket ligger i perfekt och naturlig anslutning till övriga rum i våningen och blir i kombination med allrummet hemmets hjärta. Köksön delar av köket på ett naturligt sätt och skapar en otroligt vacker och framförallt praktisk yta. Vackra materialval med bl.a. låddämpare och integrerade vitvaror, infälld induktionshäll och spiskåpa. Stilrena detaljer så som arbetsbänk i valnöt, infällda spotlights. Rikligt med ljusinsläpp och mycket förvaring. Matplats ryms för 6-8 personer. Funktionellt och lyxigt. Här finns även golvvärme. Allrummet bjuder in till umgänge och erbjuder mycket golvyta och en gedigen takhöjd! Bra förvaring med hyllplan och djupa kattvindar. Stämningshöjande eldstad. En plats att andas ut och koppla av. Omdraget med nyinstallerad el för Marantzljudsystem. Flertalet eluttag och allt styrs med en app (ljudsystemet ingår ej man kan köpas till vid ök.) Klädkammaren slukar mer än vad man kan tro tack vare den otroliga takhöjden, samt smarta förvaringslösningen där klädkammarens djup fortsätter ovan allrum/köksdelen. Sovrum 1 som du når från hallen och är för dig som gillar mycket av det lilla extra. Plats fördubbelsäng, balkong med kvällssol och sist men inte minst jacuzzi. Då Jacuzzin inte används är det locket på , tada! - en diskret och perfekt avlastningsyta för övrigt behov. Här finns golvvärme. Sovrum 2 som du når från allrummet är rymligt och ger plats för såväl säng som övrigt mindre möblemang. Kan med fördel användas som kontor eller bara förläning av allrummets sällskapsyta. Badrummet är vackert helkaklat och erbjuder utrustning i form av WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt golvvärme.

   Bostad

   Boarea

   71m2

   Biarea

   13m2

   Våning

   2 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1201

   Andel i föreningen

   0,13976%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Sappa TV Fiber genom Stockholms Stadsnät

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Baklyktan 16

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Baklyktan 16

   Föreningens organisationsnummer

   769603-5463

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   9 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1942

   Äger föreningen marken

   Ja

   Föreningens ekonomi

   Ingen planerat avgiftshöjning (kontrollerat 2021-08-30)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Byte av vatten- och avloppstammar har delvis utförts 2001-2003. Fönster byttes ut 2008. Installation av nytt värmesystem utfördes 2008. Fasad- och takrenovering är utförd år 2010. Installation av el och fibernät utfördes 2015. Ny dörr till föreningens uthyrda lokal samt ny tvättmaskin i föreningens tvättstuga installerades under 2017, och en obligatorisk ventilationskontroll (OVKO) utfördes den 1 november samma år. Under 2018 har bergvärme installerats och ersatt den fullt avskrivna värmepumpen vilken utrangerats. Under 2020 har fastighetens ventilation bytts ut. Inga kommande renoveringar (kontrollerat 2021-08-30)

   Gemensamma utrymmen

   Gemensam uteplats, Cykelrum, Tvättstuga

   Parkering

   8 parkeringsplatser Kostnad 200kr/mån, ingen kö (kontrollerat 2021-08-20)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Gamla Huddingevägen 444, ÄLVSJÖ

   Kommun: Stockholm

   Område: Örby / Älvsjö

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 105 kr/mån ingår vatten, värme och Sappa TV (grundutbud)

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-30

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Liknande bostäder