Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Götalandsvägen 213A, Älvsjö

Efterlängtad 2:a i toppskick med egen uteplats

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 165 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband (100/100), kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni.

Bostadsrättslägenhet - Älvsjö

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 2017

Boarea: 55 m2

OBS - denna bostad säljs med försprång - välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Välkommen hem till en lägenhet i världsklass - Bästa läget i Älvsjö - Bo energisnålt med sunda material - Nyproducerad lägenhet 2017/2018 - Populärt och eftertraktat område - Förening med cykelpool/bilpool - Innergård med löparbana - Genomgående toppskick - Stor uteplats - Generösa ljusinsläpp - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Rymligt källarförråd Här är en bostad för dig med snäppet högre krav. Föreställ dig att du kliver in i en ljus välkomnande lägenhet med fin genomgående parkett och vita väggar väggar, förberett och grundad om du vill sätta din egen prägel. Lägenhetens stora fönster ger bra ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Uteplatsen är rymlig och ger plats för trevligt umgänge. Både kök och badrum är utrustade för maximal bekvämlighet för att ge dig som boende en förenklad vardag. Inom föreningen finns ett garage att tillgå under huset, cykelförråd, cykelpool, miljörum, ett förråd till lägenheten samt en bil-pool för föreningens medlemmar. På den trevliga och slutna innergården kan du ta ett gympass på föreningens löparbana. Område: Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knutpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg. Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4). OBS - denna bostad säljs med försprång - välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer

Pris

Pris ej angivet

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jessica Janze

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0705-09 06 66

  jessica.janze@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Romeo Sharro

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-88 20 50

  romeo.sharro@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   55m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   0 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   41-1104

   Andel i föreningen

   0,6798%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital-TV. Abonnemang tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-12
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 80 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf On Track

   Föreningens organisationsnummer

   769630-5015

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   157 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf On Track är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2015 och består av 4 stycken flerfamiljshus med 157 st bostadslägenheter. Fastighetsarean är på ca 4988 kvm, boarean på ca 7828 kvm och lokalarean på ca 229 kvm. Föreningen innehar 4 lokaler, för närvarande finns det inga lediga lokaler. Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande godkäns med minsta ägarandel 10%.

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsändringar. (Information från föreningen 2020-07-13)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Då byggnadsåret är 2017 är det för närvarande inga planerade renoveringar eller reparationer.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har cykelrum, barnvagns-rullstolsrum, cykelparkering på innergården, utrymme för källsortering av sopor. Till varje lägenhet finns det även ett förråd.

   Parkering

   14 st parkeringsplatser i garage – 1200kr/mån 29 st öppna parkeringsplatser – 600 kr/mån 2 st öppna för bilpool. 5 MC platser i garage. Just nu är det ca 24 st i kö till garage samt ca 14 st i kö till uteparkeringen. (Information från föreningen 2020-07-13)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Götalandsvägen 213A, Älvsjö

   Kommun: Stockholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 165 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband (100/100), kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-09

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder