Götalandsvägen 213A, Älvsjö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Götalandsvägen 213A - Älvsjö

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017

  Boarea

  55m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 165 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband (100/100), kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni.

  I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bredband (100/100), kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni.

  Efterlängtad 2:a i toppskick med egen uteplats

  OBS - denna bostad säljs med försprång - välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Välkommen hem till en lägenhet i världsklass - Bästa läget i Älvsjö - Bo energisnålt med sunda material - Nyproducerad lägenhet 2017/2018 - Populärt och eftertraktat område - Förening med cykelpool/bilpool - Innergård med löparbana - Genomgående toppskick - Stor uteplats - Generösa ljusinsläpp - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Rymligt källarförråd Här är en bostad för dig med snäppet högre krav. Föreställ dig att du kliver in i en ljus välkomnande lägenhet med fin genomgående parkett och vita väggar väggar, förberett och grundad om du vill sätta din egen prägel. Lägenhetens stora fönster ger bra ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Uteplatsen är rymlig och ger plats för trevligt umgänge. Både kök och badrum är utrustade för maximal bekvämlighet för att ge dig som boende en förenklad vardag. Inom föreningen finns ett garage att tillgå under huset, cykelförråd, cykelpool, miljörum, ett förråd till lägenheten samt en bil-pool för föreningens medlemmar. På den trevliga och slutna innergården kan du ta ett gympass på föreningens löparbana. Område: Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knutpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg. Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. I närområdet finns flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4). OBS - denna bostad säljs med försprång - välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital-TV. Abonnemang tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

  Bilplats

  15st parkeringsplatser i garage – 1200kr/mån 23st öppna parkeringsplatser – 600 kr/mån 2 st öppna för bilpool. Just nu 20 personer i kö för både utomhus parkering och garage. Föreningen kommer nu under våren frigöra ytterligare ca 6–7 stycken utomhusplatser (2019-05-27)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,6798%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-07-09

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2017

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf On track

  Lägenhetsnummer:

  41-1104

  Antal lägenheter:

  157

  Byggår:

  2017

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Brf On Track är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 2015 och består av 4 stycken flerfamiljshus med 157 st bostadslägenheter. Fastighetsarean är på ca 4988 kvm, boarean på ca 7828 kvm och lokalarean på ca 229 kvm. Föreningen innehar 4 lokaler, för närvarande finns det inga lediga lokaler. Föreningen godkänner inte juridisk person. Delat ägande godkäns med minsta ägarandel 10%.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar under 2019 (Information från föreningen 2019-05-27)  Gjorda renoveringar:

  Då byggnadsåret är 2017 är det för närvarande inga planerade renoveringar eller reparationer - Uppgfiter kontrollerade.  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till fibernät. Lägenheterna är förberedda för bredband, telefoni och digital-TV. Abonnemang tecknas och bekostas enskilt av respektive medlem. Bredbandsuppkoppling (100/100), en tv-box med fria tv-kanaler (basutbud) och telefoni ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.  Parkering:

  15st parkeringsplatser i garage – 1200kr/mån 23st öppna parkeringsplatser – 600 kr/mån 2 st öppna för bilpool. Just nu 20 personer i kö för både utomhus parkering och garage. Föreningen kommer nu under våren frigöra ytterligare ca 6–7 stycken utomhusplatser (2019-05-27)  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har cykelrum, barnvagns-rullstolsrum, cykelparkering på innergården, utrymme för källsortering av sopor. Till varje lägenhet finns det även ett förråd.  Annat:

  El: Bostadsrättföreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Individuell mätning av elförbrukningen i lägenheterna som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften. Vatten: Individuell mätning av varmvattenförbrukning i varje lägenhet som debiteras separat. Tillkommer utöver månadsavgiften.


  Energideklaration

  Energiklass:

  C

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  80 kWh/m2 per år

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2018-12-12

  Primärenergital:

  69 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor