Spikskogatan 14, Älvsjö

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Spikskogatan 14 - Älvsjö

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018-2019

  Boarea

  44m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 5 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Älvsjö

  Avgift

  2 927 kr/mån

  Inkluderar värme, kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-play.

  Inkluderar värme, kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för Telia Triple-play.

  Unik 2 rok med enorm uteplats!

  - Juridisk person kan godkännas - Bästa läget i centrala Älvsjö - Enorm uteplats mot innergård - Populärt och eftertraktat område - Genomgående toppskick med generösa ljusinsläpp - Optimal planlösning - Goda förvaringsmöjligheter Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse! Tillträdet är Q1-2019. Bostaden kommer att erbjuda elegant inredning och hög maskinell standard. Föreställ dig att du kliver in till den ljusa lägenheten med vackert genomgående parkettgolv i ljus ek och vitmålade väggar. Exceptionellt bra planlösning med väl avvägda rum. Social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum med stor uteplats som ger rum för många samtidigt. De stora fönsterpartierna i hela bostaden ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket lyfter lägenheten till en extra hög nivå med bl.a. vitvaror i rostfritt material för en lyxig känsla. Sovrummet erbjuder goda förvaringslösningar i form av en garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för dubbelsäng och övrigt mindre möblemang. Badrummet är utrustat för maximal bekvämlighet och är likt övriga rum i lägenheten mycket stilrent inrett. Gården är både trygg och välkomnande med sittbänkar, gemensam grillplats och planteringar. Den nyanlagda huvudgatan leder mot skolan, fotbollsplanen och ett skogsområde med promenadstråk. Under v. 12 kommer dessutom hantverkarhjälp erbjudas kostnadsfritt under ett tillfälle vid bokning innan den 8/3. Område: Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har det skapats en modern knytpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och det nya torget. Gångavstånd till natur och badsjöar, idylliskt läge med goda kommunikationer intill husknuten samt barnomsorg. Inom ett stenkast nås nya Älvsjö centrum med bra service genom bl.a. gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. Här finns även Älvsjö station med pendeltåg samt flertalet busslinjer. Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. I närhet av fastigheten finns även möjlighet till att ta buss 173 eller buss 163 som båda passerar Älvsjö station. Planerat är även att en tunnelbanelinje ska trafikera Fridhemsplan - Älvsjö. I närområdet finns även flertalet förskolor och skolor så som Kämpetorpsskolan (F-6), Herrängens skola (F-6), Johan Skyttes skola (F-9) samt Långbrodalsskolan (F-4).

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Genomgående

  Vitmålade väggar. Parkett ek 3-stav mattlackad.

  Vedum Kök

  Skåpluckor vita. Beslag rostfritt. Blandare krom. Kakel vitt matt. Kakelfog ljusgrå. Diskmaskin integrerad, Siemens. Microvågsugn rostfri, Siemens. Kyl/frys rostfri, Siemens. Ugn rostfri, Siemens. Induktionshäll, Siemens.

  Badrum

  Spegelskåp med LED-belysning. Kommod vitlack. Beslag krom. Kombinerad tvätt/tork, Siemens. Handdukstork rostfritt stål. Väggskåp samt bänkskiva vitt. Kakel vitt / kakelfog ljusgrå. Klinker varmgrå / klinkerfog grå.

  Sovrum

  Skjutdörrar 2 st. vita.

  Hall

  Skjutdörrar 2 st. vita.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2018-2019

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Fastigheten har abonnemang med Telias Triple-play innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling (100/100 Mbit/s) och grundutbud av tv-kanaler. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för detta. Telia Triple-Play. Den boende kan beställa högre hastigheter på internet och tv kanaler/paket. Läs mer om detta på www.telia.se/fiber.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,392%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2018-2019

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skattkistan

  Lägenhetsnummer:

  51002

  Antal lägenheter:

  170

  Byggår:

  2018-2019

  Antal lokaler:

  8

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Brf Skattkistan är en äkta förening fördelad i två bostadshus om 6-7 våningar. Det finns totalt 170 bostadsrätter samt 8 bostadsrättslokaler. I trapphus 1 kommer det att finnas en förskola med fyra avdelningar med plats för ca 80 barn. Förskolan för en separat gård som vetter mot Sjörövarparken. Förskolan upplåts som bostadsrättslokal. Lägenheternas storlek är 1-4 rok, 31-105 kvm. Föreningens hemsida: https://brfskattkistan.se  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar. Föreningen följer den ekonomiska planen (2019-02-07)  Gjorda renoveringar:

  Inga planerade renoveringar då fastigheten är nyproducerad.  TV/Internet:

  Fastigheten har abonnemang med Telias Triple-play innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling (100/100 Mbit/s) och grundutbud av tv-kanaler. Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för detta. Telia Triple-Play. Den boende kan beställa högre hastigheter på internet och tv kanaler/paket. Läs mer om detta på www.telia.se/fiber.  Parkering:

  Totalt finns det 85 parkeringsplatser samt 4 mc platser. Samtliga finns i parkeringsgaraget under huset. Det finns även 8 laddplatser för elbilar. I parkeringsgaraget finns det 7 handikappanpassade parkeringsplatser. Priser: Garage 1200 kr/plats och mån Laddplats garage 1700 kr/plats och mån Familjeplats garage 1800 kr/plats och mån (två platser som endast kan hyras av en familj då man parkerar in varandra) Mc plats 400 kr/plats och mån. Just nu är det 5 personer i kö. (2019-02-11)  Gemensamma utrymmen:

  *Förråd* Till varje bostad tillhör ett eget lägenhetsförråd i källaren. *Barnvagns- och cykelförråd, rullstolsrum* Finns på garageplan i varje trapphus. Cykelparkering finns även på gården och gatan. *Innergården* På den gröna och privata innergården finns planteringsytor, gemensam grillplats och pergola. *Miljörum & sophantering* Det kommer finnas två gemensamma miljörum i huset samt nedkast för hushållssopor på gården. *Styrelserum*  Annat:

  Delat ägande godkänns.


  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  55 kWh/m2 per år

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor