Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stamgatan 35, ÄLVSJÖ

Trea med bra läge på Stamgatan till salu!

Pris:

1 995 000 kr

Månadsavgift 4 800 kr/mån Värme, vatten, bredband & kabel TV ingår i månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - ÄLVSJÖ

Rum: 3 rok

Våning: 0 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1958

Boarea: 69,5 m2

Bostadens säljs med försprång! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information; Yassin Alami 0735-14 46 57 Välkommen till denna 3 rok i öppet läge på populära Stamgatan! Här finner ni en optimalt planerad lägenhet med fint ljusinsläpp och balkong i soligt läge. Lägenheten är i behov av renovering så här finns det möjlighet att skapa sitt eget drömboende. Här finner ni ett stort och välplanerat kök med gott om arbetsytor och även plats för matplats, ett härligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och övrigt möblemang, två rymliga sovrum med gott om plats för säng och förvaring samt ett stambytt helkaklat badrum med badkar. Lägenheten har även en rymlig inglasad balkong i sydväst läge med sol stora delar av dagen i insynsskyddat läge och utsikt över de intilliggande villaområdet. En riktigt bra lägenhet för er att trivas i under många år. Här bor ni i en populär bostadsrättsförening med god ekonomi samt med närhet till både naturen och stadens puls. Området | Gamla Östberga är byggt runt Stamparken. I parken som förvaltas av kommunen finns flera olika lekområden för barn, en förskola samt parklek. Det finns i parken även boulebana, volleybollbana och flera grillplatser. På vintrarna spolas isbana och barnen kan åka pulka i en liten backen vid förskolan. Kommunen har också iordningställt ett område för stadsodling, så vill man ha en egen pallkrage att odla i går det bra. Vid det lilla torget i början på Stamgatan finns Gamla Östberga bageri, Coop nära butik och en pizzeria. På andra sidan gatan finns en tobakshandel, filmuthyrning, massage och en Thairestaurang. Brf Östberga har 3 övernattningslägenheter som medlemmar kan hyra till vänner och bekanta för en billig peng. Det finns även en samlings- eller festlokal som går att hyra för privat bruk. Föreningen har två livaktiga föreningar, en för pensionärer och en som bl.a. är med och driver parkleken. Personalen i parkleken sam bekostas av kommunen och föreningen. Kommunikationer | I Östberga finner ni goda kommunikationer, det är ca 20 minuters resväg med kommunala transportmedel till city. I närheten finns buss 144 som går mot Gullmarsplan (tunnelbana) och Älvsjö samt buss 134 till Liljeholmen (tunnelbana) via Årstaberg (tvärbana, pendeltåg). En kortare promenad bort har ni även buss 168 till Gullmarsplan via Årsta och Globen samt buss 165 som trafikerar sträckan Liljeholmen-Högdalen-Farsta. Från Östberga finns även mycket bra gång- och cykelvägar till bland annat Årstadal och pendeltågstationen i Årstaberg. Årstabergs pendeltågstation är en knutpunkt för byte mellan pendeltåg, bussar och tvärbanan. Östberga ligger även väldigt bra till för dig som har bil, du tar dig snabbt ut på E4:an och når Stockholm city efter ca 8 minuter.

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Yassin Alami

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-14 46 57

  yassin.alami@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   69,5m2

   Våning

   0 av 3 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen är ett så kallat ComHem-hus och har ett analogt utbud som ingår i hyran. Föreningen har dessutom tillgång till ett ramavtal med Bredbandsbolaget/Telenor (250/250). Båda leverantörerna kan leverera tv, bredband och telefoni. För utökat utbud, kontakta respektive leverantör.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Stamtavlan 11

   Byggår

   1958

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2012-01-22

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Östberga

   Föreningens organisationsnummer

   702002-6816

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   856 st

   Antal lokaler

   80 st

   Byggår

   1958

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen HSB Östberga består av fyra punkthus samt ett antal låghus med totalt 856 lägenheter. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms kommun. Avtalet gäller oförändrat i 10 år t.o.m. 2028. Besök gärna föreningens hemsida; www.hsb.se/stockholm/brf/ostberga Juridisk person godkännes ej. Delat ägande är ok.

   Föreningens ekonomi

   Avgiftshöjning om 1% från 2020-01-01. För övrigt inga andra planerade avgiftsändringar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Tidigare utförda underhåll: 1994 Fasadputsning 1995 Lades nytt plåttak 2002 Målning av trapphus 2005 Fläktsystemet och radiatorer byttes 2009-2011 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Under samma period byttes även el-stigare 2009-2011 byggdes 18 lokaler om till lägenheter 2015 Totalrenovering av hela utemiljön. I samband med detta kontrollerades också alla de vattenledningar och brandposter som föreningen står ansvarig för 2018 Hissarna renoverades 2019 Rensning av ventilationer under 2020 Nytt passagesystem Planerade underhåll: Renovering av balkonger, fönster samt fasader inom en femårsperiod.

   Gemensamma utrymmen

   Cykelförvaring Cykelrum finns i varje fastighet. Dessa är till för cyklar i brukbart skick. Barnvagnsrum Finns i vissa trapphus och är till för barnvagnar och i viss utsträckning även förvaring av rullator. Gemensam lokal På Stamgatan 70, ingång från gaveln 1 tr ned, finns en lokal som föreningens medlemmar kan hyra lördag eller söndag för barnkalas och fester. Tvättstugor Föreningen har ca 24 tvättstugor och 1 grovtvättstuga. Förråd Varje lägenhet har ett källarförråd. Övernattningslägenheter Föreningen har iordningsställt 3 övernattningslägenheter som medlemmar kan boka. Kostnaden för att hyra lägenhet ligger mellan 200-300 kr.

   Parkering

   Varje lägenhet har rätt till en (1) parkeringsplats för personbil så nära sin ingång som möjligt i mån av lediga platser. Ytterligare parkeringsplats kan hyras på Sjöholmsvägen alternativt bakom COOP om lediga platser finns att tillgå. Inom området finns ett antal avgiftsbelagda besöksparkeringar vid följande nummer: - Stamgatan 1/5, Stamgatan 45, Stamgatan 70/72, Stamgatan 89/90. - Mellan Stamgatan 29/31 finns avgiftsfri besöksparkering för maximalt 1 dygn, denna parkering sköts av Stockholm Stad. Föreningen har även 593 p-platser som hyrs ut till medlemmarna. Eftersom antal p-platser är färre än antal lägenheter (856 st) kan det ibland ta tid att få en p-plats. Det är en aktiv kö vilket innebär att man måste anmäla sitt intresse. I dagsläget är det kö.

   Föreningens hemsida

   www.hsb.se/stockholm/brf/ostberga

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stamgatan 35, ÄLVSJÖ

   Kommun: Stockholm

   Område: Östberga

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 995 000 kr

   Månadsavgift: 4 800 kr/mån Värme, vatten, bredband & kabel TV ingår i månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder