Johanneshovsvägen 149, Årsta

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Johanneshovsvägen 149 - Årsta

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  44m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  6 av 7 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Årsta

  Avgift

  2 978 kr/mån

  Inkl. värme och kallvatten. Tillkommer 220 kr/mån för bredband, TV och telefoni. Varmvatten och hushållsel är upphandlat med föreningen och faktureras separat.

  Toppentvåa högt upp med milsvid utsikt!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna toppentvåa i populära föreningen Mejeriet i den nybyggda delen av Årsta. Här bor du på sjätte våningen i ett hus som stod helt klart för inflytt 2017 med alla bekvämligheter som nyproduktion medför. Du finner stor, rymlig och grillvänlig balkong i sydostläge med åtskilliga soltimmar från tidig morgon till sen eftermiddag. Bostaden är perfekt placerat läge mellan Årsta torg, Gullmarsplan, Årstafältet och Årstaskogen/Årstaviken. Endast 10 minuter på cykeln så är du på Södermalm. Bostaden inrymmer ett ljust och luftigt vardagsrum, ett välutrustat och modernt kök, ett rofyllt sovrum, gott om förvaring och samt ett fräscht badrum med egen tvättstation. Hissen tar dig dessutom hela vägen ner till garaget. Brf Mejeriet, som tillhör nya Årstastråket, bor du omgiven av grönområden, samtidigt som det bara är en kort cykeltur till Södermalm. Föreningen omfattar 74 bostäder och stod klart för inflytt 2017. Husen omsluts av en gemensam, grönskande gård med mötesplatser och lekytor. Bostäderna består av ett till fem rum och kök. Kommunikationsmässigt så har du 2 minuter gång till Linde. Här hittar du förutom tvärbanan som trafikerar Sickla-Solna även busslinje 144 och nattbussarna. På 5-10 minuter är du antingen vid Gullmarsplan, Liljeholmen eller Årstaberg. Det går även buss från Årstavägen som tar dig mot Gullmarsplan. Läget mellan Årsta och Gullmarsplan gör att du har närhet till allt som kan tänkas behövas. Affärer, restauranger, apotek, systembolag, tunnelbana, tvärbana, bussar, matbutiker. Globen-shopping och Tele2-området/TOLV i direkt anslutning där du hittar ännu mer shopping, restauranger, event och underhållning. I Årsta så har du inte långt bort till naturen. På nära avstånd så finner man Årstafältet, Årstaskogen och Årstaviken med vackra promenadstråk, båtklubbar, badplatser, utegym och natur. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entréhall

  Välkomnande och rymlig entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr finns.

  Badrum

  I anslutning till hallen hittar vi badrummet. Rymligt, stilrent och helkaklat. Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp, dusch samt egen tvättstation (kombinerad tvättmaskin och torktumlare) med tillhörande arbetsbänk och vägghängd förvaring.

  Sovrum

  Bostadens sovrum är generöst till ytan och insynsskyddat. Gott om plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Förvaring finns i form av befintlig garderob med skjutdörrar.

  Kök

  Köket är mycket trivsamt med bra arbetsyta samt fina förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av: kombinerad kyl & frys, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, integrerad mikro och diskmaskin. I anslutning till köket finns gott om plats för matmöbel med tillhörande stolar. Köket samspelar perfekt med vardagsrummet och utgången till den härliga balkongen.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är rymligt, luftigt och trivsamt. Stora och tilltagna fönsterpartier förser rummet med ett härligt ljusinsläpp som adderar till känslan av rymd. Här finns gott om plats för soffgrupp och annat önskat möblemang. Rummet samspelar perfekt med köket i öppen planlösning.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden finns ett källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017

  Uteplats/Balkong

  Bostadens balkong nås från vardagsrummet/köket. Milsvid utsikt över hela söderort, Globen och Tele2 Arena bl.a. Sydostligt läge som ger morgon- och eftermiddagssol. Möjligt att glasa in och grilla med gasolgrill finns på balkongen.

  Bilplats

  Det finns totalt 52 garageplatser och kostnaden är 1200kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  400 kr/månad

  Andel i föreningen:

  0,745%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Mejeriet

  Lägenhetsnummer:

  31602

  Antal lägenheter:

  74

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Mejeriets sydostsida vetter mot en fin skogsdunge som ger ett lugnt, insynsskyddat läge. Intill platsen där Mejeriet uppförs låg tidigare Arlas gamla mjölkcentral, vilket har inspirerat till både namn och utformning. Huset klättrar upp längs Arlabacken, som den kallas i folkmun, och rymmer mellan fem till åtta våningar i vit puts med fält i gråa nyanser. Föreningen består av 74st bostadsrätter från ett till fem rum och kök. Föreningen har också 2st lokaler som för närvarande är uthyrda.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor