Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sandfjärdsgatan 124, 11tr, Årsta

Bäst i klassen! På 11:e våningen hittar vi denna fullträff med milsvid utsikt.

Pris:

Pris ej angivet

Utgångspris

Månadsavgift 4 638 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Obl. tillägg 200 kr/månad för bredband.

Bostadsrättslägenhet - Årsta

Rum: 3,5 rok varav 2-3 sovrum

Våning: 11 av 12 , hiss finns

Byggår: 1960

Boarea: 77 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Privatvisning möjligt! Kontakta ansvarig mäklare. Äntligen finns chansen att förvärva denna magiska bostad med himlen som närmaste granne! Här erbjuder vi en fantastisk 3,5:a eller potentiell 4:a i toppklass med genomgående fräscha ytskikt, modernt kök, stor inglasad balkong och härliga öppna ytor. I området finns alla serviceutbud man kan önska samt mycket goda kommunikationer. Bostaden fördelas med en öppen planlösning redan vid entréhallen där man får en härlig blick över det moderna och fräscha köket samt matplatsen. Vidare in finns bostadens bägge sovrum som är väl tilltagna. Stort och rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen i högt och fritt läge. Stilrent helkaklat badrum där det är förberett för tvättmaskin nås från hallen. I bostaden finns en stor klädkammare, i rummen gott om förvaring i garderober och i källaren finns ett förråd. Årsta har de senaste åren utvecklats till ett otroligt populärt område som idag bebos utav såväl gammal som ung. Härligt barnvänliga omgivningar med grönområden, parker samt närhet till Årstafältet med fotbollsplaner, golfrange, vattendrag och kolonilotter. Även närhet till Årstaskogen med trevliga promenadstråk och utegym. Sandfjärdsgatan ligger med fint läge ut mot trevliga Årstafältet. I närheten händer det mycket och byggnationer för en ny stadsdel är i farten, läs mer på https://växer.stockholm/omraden/arstafaltet/. I området idag finns oslagbara kommunikationer via tvärbana, pendeltåg samt bussar som enkelt tar dig till Gullmarsplan, Globen, T-centralen m.m. Endast några minuters promenad till tvärbanan och Valla torg eller till buss 144 från Johanneshovsvägen. Med cykel är du på Södermalm på 10-15 minuter. Intill Valla torg så ligger Årsta torg med fullt serviceutbud med flertalet restauranger, apotek, frisörer, skräddare, gym, livsmedelsbutik, bibliotek, folkets hus, teater, caféer mm. Närhet till Gullmarsplan/Globen Shopping/Tele 2 där du har ett större utbud av shopping, restauranger, konsert- och idrottsevenemang. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alexander Danielsson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-162 73 97

  alexander.danielsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Beata Thorslund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 64 26

  beata.thorslund@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Välkomnande entréhall med ljusa tapetserade väggar och stilrent genomgående parkettgolv som letar sig vidare in i bostaden. Här finner vi goda avhängningsmöjligheter i hatthylla samt platsbyggda garderober. Från hallen nås den rymlige klädkammaren. Hallen ansluter till badrummet, matplatsen och vardagsrummet.

   Badrum

   Stilrent helkaklat badrum. Utrustat med duschhörna med regndusch, handfat med kommod, wc och spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

   Kök

   Modernt smakfullt kök med goda arbetsytor och bra förvaring i köksskåp. Vacker vit kakel pryder väggarna mellan diskbänk och köksskåp och det genomgående parkettgolvet återfinns även här. Komplett maskinpark som innefattar: kyl, frys, diskmaskin, ugn, microvågsugn, fläkt och spishäll. Härlig utsikt genom fönstret över Årstafältet och Söderort.

   Matplats

   Mitt i de öppna ytorna mellan kök och entréhall finns matplatsen. Här finns det verkligen plats för det stora sällskapet. Härligt ljusinsläpp och fri sikt från fönsterpartiet.

   Vardagsrum

   Väl tilltaget vardagsrum med tapetserade väggar och det fina parkettgolvet. Gott om plats för större soffmöblemang, tv-möbel, soffbord. Här tar du dig även ut till den inglasade balkongen i högt och fritt läge. Från vardagsrummet har du utsikt över Årstafältet och Söderort.

   Sovrum 1

   Rymligt sovrum i högt, fritt och ostört läge med plats för dubbelsäng samt förvaringslösningar. Härlig utsikt och ljusinsläpp från fönsterpartiet som vetter mot Årstafältet. Platsbyggd garderob invid dörren och större garderob med spegelskjutdörrar längs ena väggen.

   Sovrum 2

   Rymligt sovrum i ostört läge med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring. Ingång från matplatsen.

   Uteplats/Balkong

   Inglasad balkong i härligt och fritt söderläge med milsvid utsikt över Årstafältet och söderort. Här kan man insynsskyddat avnjuta solens många timmar, från tidig eftermiddag till kväll.

   Bostad

   Boarea

   77m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförmedlingen)

   Våning

   11 av 12 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   73

   Andel i föreningen

   0,3523%

   Andel av årsavgift

   0,3523%

   TV och internet

   TV/Bredband levereras via Telenor fd bredbandsbolaget. Fiberanslutning där grundutbud för tv ingår samt 100Mbit/s hastighet på bredbandet. Tillägg om 200kr/mån.

   Övriga utrymmen

   Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

   Byggnad

   Byggår

   1960

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda: 153 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens Brf Mysslingen

   Föreningens organisationsnummer

   702002-1650

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   298 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1960

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Riksbyggens bostadsrättsföreningen Stockholmshus 18 bildades år 1960, men bytte i januari 2006 namn till Brf Mysslingen. Det finns 298 stycken lägenheter, samtliga med bostadsrätt och 6 stycken lokaler. Föreningen har tomträtt fastigheterna Mysslingen 1, 2 och 3 med adress Sandfjärdsgatan 82-134. På fastigheterna finns 7 byggnader, 4 höghus och 3 låghus. Mer info på: http://mysslingen.se

   Föreningens ekonomi

   Brf Mysslingen är en stabil förening med väldigt god ekonomi. Eftersom detta varit bostadsrättsförening ända sedan 1960 så har man kunnat forma och påverka de ekonomiska beslut som tagits under väldigt lång period, vilket har lett till en fördelaktig position på marknaden. Föreningen beslutade 2015 om omfattande renovationer såsom fönster, fasad, tilläggsisolering samt inglasning av samtliga balkonger. Detta medför en avgiftshöjning om 12%. Det verkställs med 2% per år start 2017. Innan detta har avgiften varit oförändrad sedan 2010.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2002 renoverades balkongerna. 2010 målades trapphusen i låghusen och entréplanen i höghusen. 2016 spolades V/A-stammar i kök och badrum, samtliga fönster byttes och fasaderna renoverades samt man utförde inglasning av balkonger.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns flera tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum. Det finns en gemensamhetslokal som går att hyra som medlem i föreningen. Ypperlig för exempelvis födelsedagskalas eller liknande. Föreningen har en tennisbana som går att nyttja som medlem.

   Gårdsplats

   Åtskilliga uteplaster finns runt om husen.

   Parkering

   I föreningen finns 39 st garageplatser som kan hyras till en kostnad om 565-715 kr/månad och 201 st parkeringsplatser. 113 st är med eluttag som kostar 195 kr/månad att hyra och resterande utan el kostar 85 kr/månad att hyra. Det finns också 9 st avgiftsbelagda (sms-betalning) p-platser för besökare. Lediga platser finns. I övrigt så gäller boendeparkering i området.

   Föreningens hemsida

   www.mysslingen.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sandfjärdsgatan 124, 11tr, Årsta

   Kommun: Stockholm

   Område: Årsta

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 638 kr/mån Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Obl. tillägg 200 kr/månad för bredband.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Årsta

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Välkommen till din lokala mäklare i Årsta!

   Läs mer

   Bobutiken i Årsta

   Hitta din mäklare i Årsta

   Liknande bostäder