Objektbild

Bergsrådsvägen 28, Bagarmossen

Optimal 1,5a med stilsäkra materialval och uteplats mot innergård!

Pris:

1 995 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 1 924 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

Bostadsrättslägenhet - Bagarmossen

Rum: 1,5 rok

Våning: -1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1954

Boarea: 25 m2

- Stilrena och smakfulla materialval - Egen uteplats - Optimalt planerad - Välskött BRF - 2 minuter till tunnelbana På Bergsrådsvägen 28 finns nu chans att förvärva denna välplanerade 1,5a om 25 kvm med stor uteplats! En trappa ned finner ni bostaden som erbjuder hög trivselfaktor, tack vare en optimal planlösning, smakfulla materialval och ett solsäkert läge på uteplatsen som under sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av bostaden. Vyn vetter mot föreningens lummiga innergård i ett avskilt läge. Gemensam tvättstuga och övernattningsrum finns även att nyttja samt cykel- och barnvagnsrum. En bit bort ligger även det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd som erbjuder minigolf, övernattning, fotbollsgolf och bad. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Tunnelbanan promenerar ni till på mindre än 2 minuter och tar er in till Södermalms och storstadens puls på ca 10 minuter. Måste ses!

Läs mer

Pris

1 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 17 Oktober

  13:00 - 13:20

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida.

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Bergsrådsvägen 28 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Entéhall

    Välplanerad hall med plats för skor och ytterkläder. Här finns även platsbyggd förvaring.

    Kök

    Köket är från Kvik och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring i över- samt underskåp. Ljusa luckor mot granitkeramik på väggen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin.

    Vardagsrum

    Den öppna planlösningen mot köket skapar en härlig rymd och ett genomgående ljus i hela bostaden. Här finns plats för möblering av matbord och tillhörande stolar, samt soffa och soffbord. Intill rummet ligger den praktiska alkoven.

    Sovalkov

    Alkoven är den givna platsen för möblering av större säng. En platsbyggd förvaringslösning med skåp under sängen ingår i bostaden. Det går enkelt att avskärma alkoven mot resterande rummet med gardiner.

    Uteplats

    Fantastisk uteplats med plats för härliga grillkvällar, avkoppling och odling! Här får du verkligen radhuskänsla och det bästa av två världar - bekvämligheten av att bo i bostadsrätt och möjligheten att få chans att utmana dina gröna fingrar. Uteplatsen vetter mot föreningens lummiga och lugna innergård.

    Badrum

    Stort och stilrent badrum med dusch, wc spegelskåp och handfat.

    Bostad

    Boarea

    25m2 (Areauppgift enligt ekonomisk plan)

    Våning

    -1 av 3 , hiss finns inte

    Lägenhetsnummer

    0902

    Andel i föreningen

    0,00357%

    Andel av årsavgift

    0,37%

    TV och internet

    Basutbud på TV-kanaler inkluderas i månadsavgiften. TV-abonnemang kan även beställas från Comhem, Viasat och Sappa. Bredband inkluderas i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppavtal för bredband med Stockholms stadsnät. Med detta avtal får samtliga lägenheter en internetanslutning med hastighet på 1000/1000 Mbit/s. Bredband kan även beställas från Comhem. Abonnemang för IP-telefoni med röstbrevlåda ingår (samtalsavgifter tillkommer).

    Byggnad

    Energideklaration

    Energideklaration är inte utförd

    Hiss

    Hiss finns inte

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    Brf Byamännen 2

    Föreningens organisationsnummer

    769616-5187

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    156 st , varav hyresrätter: 17 st

    Antal lokaler

    8 st

    Byggår

    1954

    Äger föreningen marken

    Nej

    Allmän information

    Bostadsrättsföreningen Byamännen 2 är en välskött förening med god ekonomi. Fastigheterna förvärvades från Svenska Bostäder 2010, och är belägna på Bergsrådsvägen 8-48 samt Viskasgränd 6 och 8 i Bagarmossen, Stockholms kommun. Fastigheterna rymmer 7 flerfamiljshus i tre våningsplan med 156 bostadsrätter och 17 hyresrätter. Inom fastigheten finns tre gårdar med en lekplats vardera, gräsområden, rabatter, träd och asfalterade gångvägar. Husen i bostadsrättsföreningen uppfördes under 1952-1954 och tillhör kvarteret Byamännen.

    Föreningens ekonomi

    Inga planerade avgiftsförändringar i nuläget / kontrollerat 2021-01-18

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    2019: Inspektion och rensning av fastighetens avloppssystem 2017-2019: Genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) 2017: Byte av bägge undercentralerna till fjärrvärmen 2017: Nya stamventiler till värmestigare i källarplan samt byte av de kallvattensrör som inte bytts tidigare. 2013-2017: Fem lokaler, totalt 736 m² ombyggt till 17 lägenheter. 2016-2018: Byte återstående el i fastigheterna. 2016-2017: Montering av balkonger på lägenheter som saknade balkonger samt nya balkongräcken på originalbalkongerna. 2016: Iordningställande av ny föreningslokal och övernattningsrum. 2015-2018: Fönster- och fasadrenovering. 2015: Avtal om bredband med gruppanslutning till samtliga bostadsrätter. 2013-2014: Installation av portlås och passersystem samt bokningssystem för tvättstuga. 2013: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el på Bergsrådsvägen 8 och 14. 2013: Nya tvättmaskiner, torktumlare och torkaggregat. Nya torkskåp 2017. Planerat underhåll i föreningen inom de närmaste åren: - Fortsatt genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) - Översyn av gårdarna. - Översyn och underhåll/reparation av portar. Underhåll utfört av Svenska Bostäder före föreningens övertagande av fastigheten: 2009: Indragning av fibernät för bredband i fastigheten. 2000-2010: Flertalet balkonger renoverades. 2000-2006: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el i lägenheterna på Bergsrådsvägen 10-12 samt 16-48. Okänt årtal: Yttertaken renoverade med ny underlagspapp och nya betongpannor.

    Gemensamma utrymmen

    Bredvid porten på Bergsrådsvägen 42 finns cykel- och barnvagnsrum. Gemensam tvättstuga finns i port 38. Föreningen tillhandahåller även ett övernattningsrum, föreningslokal/festlokal och ett sammanträdesrum som är belägna på Viskasgränd 6 och 8. I lokalen finns bord, stolar, arbetskök, porslin och bestick. Hyran för föreningslokalen är 200 kronor per tillfälle/dag. Hyran för sammanträdesrummet är 100 kronor per tillfälle/dag.

    Gårdsplats

    Föreningen har en stor och härlig gård som bjuder in till både lek och umgänge. Här finns även grillmöjligheter!

    Parkering

    Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser som det är separat kö till. I området råder boendeparkering för ca 300 kr/månad alternativt avgiftsparkering för 20 kr/dygn. Det finns 10 garage och 11 parkeringsplatser.

    Föreningens hemsida

    http://byamannen2.se/

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Bergsrådsvägen 28, Bagarmossen

    Kommun: Stockholm

    Område: Bagarmossen

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 1 995 000 kr
    Utgångspris

    Månadsavgift: 1 924 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-01-07

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

    Karta & område

    Stockholm - Enskede

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

    Läs mer

    Bobutiken i Stockholm - Enskede

    Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder