Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bergsrådsvägen 38, Bagarmossen

Etta med balkong - Tidsenlig charm - Välskött BRF

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 1 574 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

Bostadsrättslägenhet - Bagarmossen

Rum: 1 rok

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 19 m2

- Charmigt kök från byggår - Balkong i solsäkert läge - Optimalt planerad - Välskött BRF med hyresrätter kvar (dold tillgång) - Nära till natur och kommunikationer På Bergsrådsvägen 38 finns nu chans att förvärva denna välplanerade etta om 19 kvm med stor balkong! På våning två finner ni bostaden som erbjuder hög trivselfaktor, tack vare tidsenlig charm i originalkök och ett solsäkert läge på balkongen som under sommarhalvåret blir en naturlig förlängning av bostaden. Vyn vetter mot föreningens lummiga innergård som också erbjuder plats för umgänge och härliga grillkvällar. Gemensam tvättstuga och övernattningsrum finns även att nyttja samt cykel- och barnvagnsrum. En bit bort ligger även det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd som erbjuder minigolf, övernattning, fotbollsgolf och bad. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Tunnelbanan tar er in till Södermalms och storstadens puls på ca 10 minuter. I området finns även flera skolor och förskolor. Måste ses!

Läs mer

Pris

1 495 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Hall med plats för skor och ytterkläder.

   Klädkammare

   I lägenheten finns en rymlig klädkammare.

   Alkov/loft

   Rummet har en praktisk alkov som ger möjligheten till att ha sängen avskiljt. Loftet ger även möjlighet till att möblera med soffa undertill.

   Rum

   Rummet är välplanerat till ytan och ingen kvadratmeter lämnas outnyttjad. Här finns plats för både soffa och matbord. Från rummet nås den underbara balkongen som fyller rummet med ljus.

   Balkong

   Balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår till sen sommar. Här finns gott om plats för möblering med cafébord och tillhörande stolar. För dig med gröna fingrar sätter bara fantasin gränser.

   Kök

   Köket erbjuder plats för matlagning och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn och kyl med frysfack.

   WC

   Separat WC som rymmer plats för hyllor om så önskas.

   Duschrum

   Separat duschrum i klinker och kakel.

   Förråd

   Till bostaden hör två förråd, ett matkällarförråd och ett källarförråd.

   Bostad

   Boarea

   19m2 (Areauppgift enligt ekonomisk plan)

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   931

   Andel i föreningen

   0,31309%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Kommentar till andelstal

   Andelstal kapital: 0,003082100

   TV och internet

   Basutbud på TV-kanaler inkluderas i månadsavgiften. TV-abonnemang kan även beställas från Comhem, Viasat och Sappa. Bredband inkluderas i måndasavgiften. Föreningen har ett gruppavtal för bredband med Stockholms stadsnät. Med detta avtal får samtliga lägenheter få en internetanslutning med hastighet 700/700 Mbit/s. Bredband kan även beställas från Comhem. Även ett abonnemang för IP-telefoni med röstbrevlåda ingår (samtalsavgifter tillkommer).

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-30
   Energiklass:
   Energiprestanda: 180 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Byamännen 2

   Föreningens organisationsnummer

   769616-5187

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   156 st , varav hyresrätter: 23 st

   Antal lokaler

   8 st

   Byggår

   1954

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Byamännen 2 är en välskött förening med god ekonomi. Fastigheterna förvärvades från Svenska Bostäder 2010, och är belägna på Bergsrådsvägen 8-48 samt Viskasgränd 6 och 8 i Bagarmossen, Stockholms kommun. Fastigheterna rymmer 7 flerfamiljshus i tre våningsplan med 133 bostadsrätter och 23 hyresrätter. Inom fastigheten finns tre gårdar med en lekplats vardera, gräsområden, rabatter, träd och asfalterade gångvägar. Husen i bostadsrättsföreningen uppfördes under 1952-1954 och tillhör kvarteret Byamännen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2017: Genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) 2017: Byte av bägge undercentralerna till fjärrvärmen 2017: Nya stamventiler till värmestigare i källarplan samt byte av de kallvattensrör som inte bytts tidigare. 2013-2017: Fem lokaler, totalt 736 m² ombyggt till 17 lägenheter. 2016-2018: Byte återstående el i fastigheterna. 2016-2017: Montering av balkonger på lägenheter som saknade balkonger samt nya balkongräcken på originalbalkongerna. 2016: Iordningställande av ny föreningslokal och övernattningsrum. 2015-2017: Fönster- och fasadrenovering. 2015: Avtal om bredband med gruppanslutning till samtliga bostadsrätter. 2013-2014: Installation av portlås och passersystem samt bokningssystem för tvättstuga. 2013: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el på Bergsrådsvägen 8 och 14. 2013: Nya tvättmaskiner, torktumlare och torkaggregat. Nya torkskåp 2017. Planerat underhåll i föreningen inom de närmaste åren: - Fortsatt genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) - Översyn av gårdarna. - Översyn och underhåll/reparation av portar. Underhåll utfört av Svenska Bostäder före föreningens övertagande av fastigheten: 2009: Indragning av fibernät för bredband i fastigheten. 2000-2010: Flertalet balkonger renoverades. 2000-2006: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el i lägenheterna på Bergsrådsvägen 10-12 samt 16-48. Okänt årtal: Yttertaken renoverade med ny underlagspapp och nya betongpannor.

   Gemensamma utrymmen

   I porten på Bergsrådsvägen 48 finns cykel- och barnvagnsrum. Gemensam tvättstuga finns i port 38. Föreningen tillhandahåller även en övernattningsrum, föreningslokal/festlokal och ett sammanträdesrum som är belägna på Viskasgränd 6 och 8. I lokalen finns bord, stolar, arbetskök, porslin och bestick. Hyran för föreningslokalen är 200 kronor per tillfälle/dag. Hyran för sammanträdesrummet är 100 kronor per tillfälle/dag.

   Gårdsplats

   Föreningen har en stor och härligt gård som bjuder in till både lek och umgänge. Här finns även grill möjligheter.

   Parkering

   Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser, till dem är det separat kö. I området råder boendeparkering för 300 kr/månad eller alternativt avgiftsparkering för 20 kr/dygn.

   Föreningens hemsida

   http://byamannen2.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bergsrådsvägen 38, Bagarmossen

   Kommun: Stockholm

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 1 574 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-05-19

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder