Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bergsrådsvägen 8, Bagarmossen

Radhuskänsla i Bagarmossen! Perfekt boende för paret eller lilla familjen!

Pris:

2 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 649 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

Bostadsrättslägenhet - Bagarmossen

Rum: 2 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 54,6 m2

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning. Välkomna till en underbar bostad med radhuskänsla på omtyckta Bergsrådsvägen! Ett perfekt boende för singeln, paret och även den växande familjen. Här kliver ni in i 54,6 kvm med en egen uteplats som vetter mot lugn gata. Lägenheten disponeras idag som en trea (enligt lägenhetsförteckning 1,5 rok) med vardagsrum och två sovrum. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av bostaden från tidig vår till sen sommar - en given plats en sommarkväll med familj och vänner! Brf Byamännen 2 är en populär förening som består av 156 lägenheter, varav 17 är hyresrätter (dold tillgång), som har en god ekonomi med låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder en stor barnvänlig gård med plats för umgänge, odling i pallkragar och härliga grillkvällar. I huset finns cykel- och barnvagnsrum, övernattningsrum och föreningslokal. Gemensam välutrustad tvättstuga finns också att nyttja. Precis bakom huset finns en skogsstig som tar dig till det idylliska Nackareservatet, perfekt för löpträning och härliga promenader. Här erbjuds också bad på sommaren i Söderbysjön, skridskor och skidåkning på vintern. På en kortare promenad från bostaden nås golfklubben (Björkhagens GK) och Brotorpsstugan som vintertid serverar bl.a. nygräddade våfflor. Likväl kan du enkelt ta dig till den trivsamma Hellasgården (ca 3 km på gångväg) där du kan ta del av några av Sveriges finaste motionsspår, paddla, simma, bada bastu, orientera och vandra. Bostaden ligger 500 m från Bagarmossens centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, bibliotek och flera restauranger. Tunnelbanan tar er in till Södermalms och storstadens puls på ca 10 minuter. I området finns även flera skolor och förskolor. Denna pärla måste upplevas!

Läs mer

Pris

2 495 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Tor 03 December

  11:00 - 11:30

  Anmälan krävs! Kontakta ansvarig mäklare.

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor.

   Kök

   Välplanerat kök från Ballingslöv med plats för matlagning och härliga middagar! Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. I köket finns plats att möblera med bord och stolar.

   Badrum

   Badrummet går i tidlös design med klinker och kakel. Här finns WC, badkar, handfat, tvättmaskin och handdukstork.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet har ett stort härligt fönster som inbringar mycket ljus! Här möbleras enkelt med soffa och bord. Idag finns även ett rum och en alkov som disponeras som sovrum. Väggen till rummet är inte bärande och går att ta ned.

   Sovrum 1

   Rymligt sovrum med gott om plats för stor säng.

   Sovrum 2

   Möbleras enkelt med säng, ett perfekt barnrum. Detta sovrum är i original en del av vardagsrummet.

   Förråd

   Till bostaden hör ett förråd.

   Övrigt

   Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 1,5 rok.

   Bostad

   Boarea

   54,6m2 (Areauppgift enligt lägenhetsförteckning)

   Kommentar area

   (Enligt lägenhetsförteckningen 1,5 rok)

   Våning

   0 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   898

   Andel i föreningen

   0,735%

   Andel av årsavgift

   0,71%

   TV och internet

   Basutbud på TV-kanaler inkluderas i månadsavgiften. TV-abonnemang kan även beställas från Comhem, Viasat och Sappa. Bredband inkluderas i månadsavgiften. Föreningen har ett gruppavtal för bredband med Stockholms stadsnät. Med detta avtal får samtliga lägenheter en internetanslutning med hastighet på 1000/1000 Mbit/s. Bredband kan även beställas från Comhem. Abonnemang för IP-telefoni med röstbrevlåda ingår (samtalsavgifter tillkommer).

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Stockholm Byamännen 2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-30
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 180 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Byamännen 2

   Föreningens organisationsnummer

   769616-5187

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   156 st , varav hyresrätter: 17 st

   Antal lokaler

   8 st

   Byggår

   1954

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Byamännen 2 är en välskött förening med god ekonomi. Fastigheterna förvärvades från Svenska Bostäder 2010, och är belägna på Bergsrådsvägen 8-48 samt Viskasgränd 6 och 8 i Bagarmossen, Stockholms kommun. Fastigheterna rymmer 7 flerfamiljshus i tre våningsplan med 156 bostadsrätter och 17 hyresrätter. Inom fastigheten finns tre gårdar med en lekplats vardera, gräsområden, rabatter, träd och asfalterade gångvägar. Husen i bostadsrättsföreningen uppfördes under 1952-1954 och tillhör kvarteret Byamännen.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2019: Inspektion och rensning av fastighetens avloppssystem 2017-2019: Genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) 2017: Byte av bägge undercentralerna till fjärrvärmen 2017: Nya stamventiler till värmestigare i källarplan samt byte av de kallvattensrör som inte bytts tidigare. 2013-2017: Fem lokaler, totalt 736 m² ombyggt till 17 lägenheter. 2016-2018: Byte återstående el i fastigheterna. 2016-2017: Montering av balkonger på lägenheter som saknade balkonger samt nya balkongräcken på originalbalkongerna. 2016: Iordningställande av ny föreningslokal och övernattningsrum. 2015-2018: Fönster- och fasadrenovering. 2015: Avtal om bredband med gruppanslutning till samtliga bostadsrätter. 2013-2014: Installation av portlås och passersystem samt bokningssystem för tvättstuga. 2013: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el på Bergsrådsvägen 8 och 14. 2013: Nya tvättmaskiner, torktumlare och torkaggregat. Nya torkskåp 2017. Planerat underhåll i föreningen inom de närmaste åren: - Fortsatt genomgång samt underhåll och reparation av fastighetens ventilationssystem (OVK) - Översyn av gårdarna. - Översyn och underhåll/reparation av portar. Underhåll utfört av Svenska Bostäder före föreningens övertagande av fastigheten: 2009: Indragning av fibernät för bredband i fastigheten. 2000-2010: Flertalet balkonger renoverades. 2000-2006: Byte av vattenrör och avloppsstammar samt el i lägenheterna på Bergsrådsvägen 10-12 samt 16-48. Okänt årtal: Yttertaken renoverade med ny underlagspapp och nya betongpannor.

   Gemensamma utrymmen

   Bredvid porten på Bergsrådsvägen 42 finns cykel- och barnvagnsrum. Gemensam tvättstuga finns i port 38. Föreningen tillhandahåller även ett övernattningsrum, föreningslokal/festlokal och ett sammanträdesrum som är belägna på Viskasgränd 6 och 8. I lokalen finns bord, stolar, arbetskök, porslin och bestick. Hyran för föreningslokalen är 200 kronor per tillfälle/dag. Hyran för sammanträdesrummet är 100 kronor per tillfälle/dag.

   Gårdsplats

   Föreningen har en stor och härlig gård som bjuder in till både lek och umgänge. Här finns även grillmöjligheter.

   Parkering

   Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser som det är separat kö till. I området råder boendeparkering för ca 300 kr/månad alternativt avgiftsparkering för 20 kr/dygn. Det finns 10 garage och 11 parkeringsplatser.

   Föreningens hemsida

   http://byamannen2.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bergsrådsvägen 8, Bagarmossen

   Kommun: Stockholm

   Område: Bagarmossen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 649 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, bredband och Comhems basutbud av digital-tv.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-25

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder