Objektbild

Svartågatan 78, Bagarmossen

Smakfull gaveltrea med balkong i populär förening!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 800 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och basutbud TV.

Bostadsrättslägenhet - Bagarmossen

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1954

Boarea: 74 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

- Balkong - Gavelläge - Fönster i tre väderstreck - Badrum samt separat WC - 4 förråd - Välskött och omtyckt BRF Söker ni efter ett bekvämt boende i ett lummig området med närhet till båda natur, centrum och kommunikationer? Då är detta perfekt för Er! Välkommen till denna charmiga trea som passar perfekt för paret såväl som den växande familjen som erbjuder välplanerade kvadrat i kombination med tidsenliga detaljer, smakfulla och eftertänksamma renoveringar. Lägg där till ett härligt ljusinsläpp, då lägenheten har fönster i tre väderstreck, en rymlig balkong och naturen alldeles inpå husknuten. I bostaden finns en rymlig klädkammare, det hör även till två externa källarförråd. Brf Söderbysjön är en väldigt omtyckt och välskött förening som bildades 2002 och omfattar fastigheten Landstingsmannen 1. Föreningen består av 359 lägenheter, fördelade på totalt 14 hus. 319 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och 36 lägenheter med hyresrätt. I föreningen finns en fin grannsämja och gården inbjuder till spontant umgänge. Ett stenkast bort ligger det idylliska Nackareservatet som erbjuder bad på sommaren, skridskor och skidåkning på vintern. Här finns möjlighet till härliga promenader och löpträning samt en golfklubb (Björkhagens GK) med en trevlig skogsbana. Även Brotorpsstugan nås på en kortare promenad från bostaden som vintertid erbjuder bl.a. nygräddade våfflor och fika. Likväl finns Hellasgården på kort avstånd, och har man tur med föret så går det faktiskt att åka skidor dörr till dörr. Några minuter från lägenheten ligger Bagarmossens Centrum med livsmedelsbutiker, torghandel, restauranger, bibliotek och Folkets Hus. Tunnelbanan tar er in till Södermalms och storstadens puls på ca 10 minuter. I området finns även flera skolor och förskolor. Varmt välkomna att uppleva denna pärla!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Rymlig och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen nås merparten av bostadens rum.

   Kök

   Smakfullt renoverat kök med gott om plats för matlagning och middagar med hela familjen. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, kolfilterfläkt, kyl/frys samt diskmaskin.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet har ett flödande ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Vardagsrummet skulle även kunna gå att skärma av med en vägg och få ett mindre sovrum alternativt kontor. Här återfinns ett vackert trägolv från byggåret.

   Sovrum 1

   Sovrummet är genomgående och möbleras enkelt med stor säng samt förvaring och andra möblemang om så önskas.

   Sovrum 2

   Rofyllt sovrum med fransk balkong med vy åt grönska. Här finns gott om plats för möblering med stor säng samt förvaring.

   Klädkammare

   Praktiskt och rymlig klädkammare som ger er den där extra förvaringen i lägenheten.

   Badrum

   Badrum med WC, spegelskåp samt badkar.

   WC

   Separat WC med toalett och handfat.

   Bostad

   Boarea

   74m2

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1101

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har tecknat ett bredbandsavtal med Ownit, de levererar hastigheten 100/100Mbits/s. För anslutning av bredband vänder man sig till Ownit och kostnaden är 99kr/månad. Vill man ansluta sin fasta telefon till nätet (s.k. IP-telefoni) är den fasta månadskostnaden 49 kronor per månad. Bredband går även att få via Bredbandsbolaget och ComHem. Fastigheten är ansluten till ComHem, basutbud om cirka 15 tv-kanaler ingår i månadsavgiften (se föreningens hemsida för kanalutbud).

   Byggnad

   Byggår

   1954

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Söderbysjön

   Föreningens organisationsnummer

   769608-3158

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Övrigt om föreningen

   Det finns inga planerade avgiftshöjningar i föreningen.

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   359 st , varav hyresrätter: 28 st

   Antal lokaler

   17 st

   Byggår

   1954

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen Söderbysjön bildades i mars 2002. Föreningen omfattar fastigheten Landstingsmannen 1 i Bagarmossen och består av 359 lägenheter, varav 331 st är bostadsrätter och 28 st är hyresrätter. Bostäderna är fördelade på totalt 14 hus. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.soderbysjon.se/

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar / kontrollerat 2021-02-24.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1992 V/A stambyte 2004 Renovering av portar, lagning av putsskador m.m. 2005 Tilläggsisolering av samtliga vindar och spolning av avloppsstammar. OVK utfört med godkänt resultat 2006 Byggnation av fyra miljörum för sophanteringen 2007 Balkongrenovering 2015 Termostat och ventilbyte i samtliga lägenheter 2016 Renovering av trapphus 2017 Stamspolning 2015-2020 Fasadrenovering, fönsterbyte, dränering 2018 OVK utfört med godkänt resultat 2018-2020 stambyte/realining horisontella avloppsstammar, inkommande el renoverades och bytte elstigar till centraler 2019 Ny maskinpark i tvättstugan

   Gemensamma utrymmen

   Cykel- och barnvagnsrum Utrymme för cykel, barnvagn och pulkor finns i källaringången. Källarförråd Till lägenheten hör två källarförråd; ett källarförråd i standardstorlek och en så kallad matkällare. Gym Gymmet ligger på Stångåvägen 4 och är öppet för alla boende i bostadsrättsföreningen Söderbysjön. För att träna behöver du vara medlem i gymföreningen och ett medlemskap kostar för närvarande 200 kronor per kalenderår. Du behöver också kvittera ut nycklar mot en deposition på 250 kronor. Gästrum På Stångåvägen 28, har föreningen ett gästrum. Som boende i föreningen kan du boka rummet för övernattning åt dina gäster. Gästrummet kostar 300 kronor per dygn. Rummet har pentry och toalett. Det finns två sängar med madrasser, täcken, kuddar och plädar. Tvättstuga Bagarmosstvätten är en gemensam rymlig tvättstuga för hela föreningen. 18 tvättmaskiner, 9 torktumlare, 2 grov-tvättmaskiner och flera torkskåp, manglar och centrifuger. Datoriserat bokningssystem. Tvättstugan ligger i ett separat hus. Se länk för bilder, https://www.soderbysjon.se/?rID=1077&page=tv%E4ttstugan Bytesrum Föreningens "bytesrum" är ett rum som är öppet en dag i veckan där medlemmarna kan byta och/eller skänka saker med varandra. Här kan du ställa in saker som du inte längre behöver samt även plocka med dig saker du tycker är intressanta. Ett riktigt roligt inslag. Hobbyrum Här kan du utföra enklare snickeri- och måleriarbeten. Föreningslokalen Alla boende i föreningen är välkomna att hyra föreningslokalen för fester, möten, kurser och liknande. Lokalen ligger på Svartågatan 43 och rymmer cirka 40 personer. Kostnaden är 300 kronor per dygn. Sophantering Sophantering för hushållssopor, matavfall, returpapper, glas och metall finns tillgängligt. Några gånger per år beställer föreningen även en container, där du kan kasta t.ex. möbler, cyklar och liknande.

   Parkering

   Det finns 38 garageplatser som kan hyras för en kostnad mellan ca 379-758 kr/mån beroende på bilens storlek. I övrigt disponerar föreningen över 35 parkeringsplatser varav 24 st har tillgång till elstolpe. Kostnaden för parkeringsplats utan el är ca 330 kr/mån och med el ca 405 kr/mån. Till parkeringarna är det separat kö, för mer info om köplats kontakta Fastighetsägarna. Föreningen erbjuder en bilpool för medlemmarna där elbilen Vanessa går att bokas.

   Föreningens hemsida

   https://www.soderbysjon.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Svartågatan 78, Bagarmossen

   Kommun: Stockholm

   Område: Bagarmossen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 800 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och basutbud TV.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder