Objektbild

Axbergsgränd 29, Bandhagen

- Stor och välplanerad 1:a - Yteffektiv - Goda kommunikationer, 5 minuter till tunnelbana - Stambytt

Pris:

1 495 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 272 kr/mån Föreningen har kollektivt avtal för kabel-tv, bredband samt bostadsrätts tillägg. Dessa tillägg är inräknade i månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Bandhagen

Rum: 1 rok

Våning: -1 av 3  (Våningsplan -1 av 3. ) , hiss finns inte

Byggår: 1959

Boarea: 34 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkomna till denna optimala 1:a med kvadratmeterna på de rätta ställena! Här bor du i en fräsch och trevlig etta om 34 kvm med 5 minuters gångväg till Hagsätra centrum och tunnelbana. Lägenheten har ett stilrent kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Allrummet rymmer både säng, soffarrangemang, tv-möbel och arbetsplats. Gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Stambytt badrum samt mycket bra förvaringsmöjligheter i hall. I månadsavgiften om 2272 kr ingår värme, vatten, tv/bredband samt källarförråd. Välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Samandar Svantesson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 01 77

  samandar.svantesson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter platsbyggda garderober. Laminatgolv och ljusa väggar.

   Badrum

   Stambytt badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med tillhörande spegelskåp, handukstork samt badkar med dusch.

   Rum

   Stort och lättmöblerat rum med stort fönsterparti mot ett lummigt område som ger lägenheten ljus och rymd. Plats för både soffgrupp, säng och förvaringsmöbel. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

   Kök

   Praktiskt kök med gott om förvaringsutrymmen, arbetsytor och plats för matbord. Vita skåpsluckor, kakel ovanför disk och arbetsbänk samt vitmålade väggar. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn samt fläkt.

   Bostad

   Boarea

   34m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   -1 av 3  (Våningsplan -1 av 3. ) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   414

   Andel i föreningen

   0,415%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   ComHem är föreningens tv-leverantör och de boende har möjlighet till ett basutbud av kanaler att tillgå. Bredband via Telenor som föreningen har ett kollektivt avtal med, kostnaden är inräknad i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1959

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 122 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Axberget

   Föreningens organisationsnummer

   769608-9635

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   141 st , varav hyresrätter: 11 st

   Antal lokaler

   3 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Tillsammans äger bostadsrättsföreningen Axberget tre byggnader. Idag är dessa uppdelade på 130 bostadsrätter, 11 hyresrätter samt 3 lokaler för uthyrning. Utöver detta tillkommer 54 garageplatser och 44 parkeringsplatser. http://www.brfaxberget.se/ För Årsredovisning: http://www.brfaxberget.se/dokument-13123035

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en mycket god ekonomi, och har i dagsläget inga planerade avgiftshöjningar. Belåning/kvm ligger på ca 4500 kr/kvm. Föreningen har 11 hyresrätter kvar. Nytt avtal för tomträttsavgäld med Stockholms Stad träffades 2018, och omförhandlas nästa gång 2028.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Planerade Renoveringar Kompletterade av säkerhetsanordning till tak samt mindre underhåll, 2020 Översyn av lekplatser och grillutrustning, 2020 LED-belysning trapphus, 2020/21 Översyn av ventilation, 2020/21 Planering för renovering av fasad/fönster, 2020 Utförda renoveringar Renovering av stödmur vid parkeringsplatser, 2019 Ny maskinpark tvättstuga, 2019 Takbesiktning, 2019 Relining avloppsstam under fastigheten Sifferlåset 1 (Axbergsgränd 4-10), 2018 Byte av balkongplatta, 2018 Stamspolning 2015 Kodlås till portarna, 2014 Balkongrenovering, 2013 Isolering av vindar, 2013 Nytt fläktsystem för ventilation, 2013 Belysning i källarförråden, 2013 Ny belysning vid portar och gård, 2007-2008 Nya sopluckor installerade i trapphusen, 2007 Renovering och installation av nya tvättstugor, 2007 Installation av bredband, 2007 Ny lekplats och boulebana, 2007 Rustning och komplettering av utemöbler, 2007 Nya rabatter, 2006 Byte av garageportar, 2006 Asfaltering av gård och parkeringsplatser, 2006 Målning av trapphus, 2005

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har sammanlagt fyra tvättstugor som är placerade i källaren vid port nr 3 med ingång på gaveln.

   Gårdsplats

   Lummiga gårdar och omgivningar med lekplats och grillplats.

   Parkering

   Föreningen har tillgång till 44 parkeringsplatser (180kr/mån) och 54 garage (500kr/mån). Efterfrågan är ibland större än tillgången på p-platser och det är då en viss kötid.

   Försäkring

   Föreningen har kollektivt tecknat bostadsrättstillägg.

   Hagsätra

   Allmänt om området

   Hagsätra är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Älvsjö, Örby och Rågsved samt till Stuvsta i Huddinge kommun.

   Kommunikation

   Från Hagsätra går tunnelbanans gröna linje. Härifrån tar det ca 17 minuter till Södermalm och 24 minuter till Sthlm City. Flertalet busslinjer trafikerar Hagsätra som täcker stora delar av Söderort. Med bil tar man sig enkelt ut på väg 226 Huddingevägen som passerar Hagsätra.

   Tjänster i området

   Hagsätra centrum planerades 1957 och uppfördes efter den danskfödde arkitekten Hack Kampmanns ritningar. Gällande utformningen fick Kampmann fria händer och resultatet blev låga fasader av glas, puts och plåt. Han anordnade centrumbebyggelsen grupperad kring en större torgplats; "Hagsätra torg" och placerade en damm i mitten. Kampmann ritade även skivhusen med bostäder som uppfördes i närheten av centrumanläggningen. Numera finns det vanliga centrumutbudet av butiker samt serviceinrättningar som vårdcentral, bank, apotek och bibliotek.

   Övrigt om området

   På Hagsätra idrottsplats som är nyrenoverad och moderniserad finns en konstgräsplan, grusplan och en rink för ishockey. I området finns även gym och Padel-hall. Älvsjöbadet (bassängbad i tre bassänger utomhus) har öppet sommartid. Hälsans stig börjar i och passerar Hagsätra. Den närliggande Ormkärrsskogen har gott om promenadvägar och är dessutom ett bra område för svampplockning. I området mellan Hagsätra IP och Älvsjöbadet finns även ett skogsparti med grusad gåslinga och informationstavlor om hur området har sett ut förr.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Axbergsgränd 29, Bandhagen

   Kommun: Stockholm

   Område: Hagsätra

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 495 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 272 kr/mån Föreningen har kollektivt avtal för kabel-tv, bredband samt bostadsrätts tillägg. Dessa tillägg är inräknade i månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Bandhagen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rangstaplan 5 i Högdalen Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bandhagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bandhagen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bandhagen

   Liknande bostäder