Klockhammarsgränd 9, Bandhagen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Klockhammarsgränd 9 - Bandhagen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  104m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  0 av 0 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Hagsätra

  Avgift

  4 706 kr/mån

  FÖRSPRÅNGSBOSTAD ® - FÖR MER INFO - 070 574 01 77

  ** Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång ** - Fritt läge - Bostadsrättshus - 4 rok - ljusinsläpp från 4 väderstreck - egen parkering - låg avgift - Välkommen till Klockhammarsgränd 9 - det bästa av två världar. Känslan av lugn villaidyll i kombination med den bekvämlighet och trygghet en välskött bostadsrättsförening innebär. Med 4 rum och kök fördelat på två plan har du här en toppmodern bostad med ett stort och luftigt vardagsrum som har ljusinsläpp från 4 väderstreck samt en underbar uteplats som omsluter huset. Bostaden är belägen i ett grönt och lugnt område bestående av mestadels bostadsrätter. I området finns också en parklek, promenadstråk samt populära Älvsjöbadet. Ett stenkast från centrum ligger Vantörs största skola, Hagsätraskolan. Dagis finns även på promenadavstånd. Området har också goda motionsmöjligheter. Bland annat finns här gym, goda promenad och ckelvägar såsom Hälsans stig, en naturskön slinga i varierade miljö som sträcker sig runt Hagsätra, Högdalen och Rågsved. I Hagsätra finns tunnelbanas gröna linje. Bussar mot bl.a Älvsjö, Liljeholmen, Högdalen, Rågsved.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2005

  2016 - Målning av fasader 2015 - Rengöring av ventilations- och kökskanaler 2015 - Fällning av träd 2012 - Lekplats 2011 - Kompletteringsmålning av fasad och takfötter

  Uppvärmning

  Värmepump

  Bilplats

  1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  5,063%

  Andel av årsavgift:

  5,063%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Värmepump

  Renoveringar:

  2016 - Målning av fasader 2015 - Rengöring av ventilations- och kökskanaler 2015 - Fällning av träd 2012 - Lekplats 2011 - Kompletteringsmålning av fasad och takfötter

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ekdalen Hagsätra

  Lägenhetsnummer:

  19

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  FÖRENINGEN Brf Ekdalen bstår av 22 stycken kedjehus samtliga upplåtna med bostadsrätt fördelat på 19 st 3ok och 3 st 4 rok. Total yta är 2022 kvm. Föreningen har idag ingen planerad avgifthöjning/sänkning.  Föreningens ekonomi:

  Ekonomisk Förvaltning: Brain Accounting Olga Davidsson 08 - 522 050 74 olga.davidsson@brainaccounting.se  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor