Skebokvarnsvägen 321, Bandhagen

Bostadsrätt, 1 rok, 31m2 Pris: 2 200 000 kr

Högst upp i fastigheten ligger denna yteffektiva 1:a med charmig interiör med bästa utsikt

Kommande försäljning. Fräsch och välplanerad 1: a med låg avgift med lugnt läge och nära till kommunikationer. Här bor du på 31 välplanerade kvadratmeter med stambytt badrum/kök, ljust vardagsrum med goda sällskapsytor, balkong med eftermiddags- och kvällssol samt ett väldisponerat och praktiskt kök. Ett mycket bra läge i direkt närhet till Högdalens centrum med stort utbud av närservice och kommunikationer. Det är ett par minuters gångavstånd till T-banan med restid in till stan på ca 19 min. Ring 070-574 01 74 för mer info!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ

Välkomnande hall med ljust målade väggar i vit kulör. Generösa ljusinsläpp från bostadens stora fönsterparti ger en ljuvlig känsla. God plats för avhängning samt rymliga garderober för förvaring.

BADRUM & WC

Stambytt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Handfat under spegelskåp med belysning samt en klassisk handukstork. Fint badkar ovan en praktisk torkhiss för tvätt. Här finns allt som behövs.

VARDAGSRUM OCH KÖK

Öppet och yteffektivt vardagsrum, vitmålade väggar och öppen social planlösning mot bostadens kök.

BALKONG

Trivsam balkong som ligger i ett och optimalt solläge. Här kan du njuta av solen från sen eftermiddag och tidig kväll.

Övriga utrymmen

Tvättstuga med 5 st. tvättmaskiner och 2 st. torktumlare

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

ComHem levererar kabel-tv och bredband är anslutet. Leverantör väljer man själv.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Skebokvarnsvägen 321 - Bandhagen

Kommun

Stockholm

Typ

Flerbostadshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1955

Boarea

31m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

9 av 10 (Våningsplan 9 av 10. ) , Hiss finns

Rum

1 rok

Område

Högdalen

Avgift

2 102 kr/mån

I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud på TV.

Pris

2 200 000 kr

70 968 kr/m2

Ansvarig mäklare

Johan Güleç

Fastighetsmäklare

Läs mer om Johan Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Skebokvarnsvägen 321, Bandhagen

Bostadsrätt, 1 rok, 31m2 Pris: 2 200 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

300 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

200 kr

Personer i hushållet: 1

Andel i föreningen:

1,0685% och andel av årsavgiften är 1,0685%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-23

Byggnad

Fönster:

2-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk Frånluft och tilluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Övrigt:

Datum för radonmätning och godkänd 2006-01-01

Förening

Föreningens namn:

Brf Stöttan 1

Lägenhetsnummer:

217

Antal lägenheter:

73

Antal lokaler:

5

Information:

Bostadsrättsföreningen Stöttan 1 består av 73 lägenheter och 5 lokaler. Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus med adress Skebokvarnsvägen 315–321. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Tirfing Redovisning. Den tekniska förvaltningen med fastighetsskötsel sköts av Driftia. För mer information om föreningens ekonomi - se årsredovisningen som ligger bifogad som pdf på denna bostads till-salu annons. Där återfinns även föreningens stadgar. Föreningen planerar att utföra en dränering, bygga ny sopstation samt dra in 3-fasel. Dräneringen hoppas föreningen kunna genomföra under våren 2017 efterföljt av den nya sopstationen under sommaren. 3-faselen planeras dras in under 2018. Föreningen har en del likvida medel som de kommer att betala framförallt dräneringen med.

För mer information om föreningens ekonomi - se årsredovisningen som ligger bifogad som pdf på denna bostads till-salu annons. Där återinns även föreningens stadgar.

2006 Rökkanalerna provtrycktes sommaren 2007 Gjordes en omfattande renovering av fastigheten med stambyte för kök och badrum samt el-stigar. 2013 Låsbyte och installation av passagesystem.

Ansluten till kabelnät. Comhem samt 100 mbit/s. Avtal tecknas mellan bostadsrättsinnehavaren och leverantören. Debiteras efter avtalet. (Basutbudet analogt ingår i månadsavgiften.)

Marken upplåts med tomträtt

Energideklaration

Energikonsumtion:

124 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola