Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Stenkvistavägen 11, Bandhagen

- MODERN ARKITEKTUR & INREDNING - NÄRA TILL SERVICE & T-BANA - STOR BALKONG -

Pris:

2 450 000 kr

Accepterat pris av säljaren

Månadsavgift 2 982 kr/mån I avgiften ingår värme, grundutbut kabel-tv. Varmvatten och hushållsel betalas separat, egen mätning för varje lägenhet. Internet tillkommer med 49 kronor i månaden för 100 mbit.

Bostadsrättslägenhet - Bandhagen

Rum: 2 rok

Våning: 2 av 5 , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 48 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Fantastisk möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet om 48 kvm vid Högdalen centrum - en av Stockholms mest expansiva stadsdelar. Bostaden är ljust färgsatt och utrustad med stora fönsterpartier. Planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum utan direkt insyn. Interiören sammanfattas av väggar i vit kulör, genomgående ekparkett, Marbodal kök i neutralt vitt med plats för matbord, bra förvaring i form av förråd, robusta garderober, helkaklat badrum med gott om förvaring, TT &TM. Sist men inte minst en stor och trivsam balkong i perfekt läge. Detta är hemmet för familjen alternativt paret som ställer krav på ett kvalitativt boende. Runt hörnet finner ni allt man kan tänka sig. Det är ett barnvänligt område med dagis, skolor och lekplatser men också ett område med närhet till natur och motion samt goda kommunikationsförbindelser.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Gulec

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 01 74

  johan.gulec@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   ENTRÉ

   Välkomnande och ljus hall där man möts av kvalitet, funktionalitet och design. Golv i ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten, väggarna målade i vitt och säkerhetsdörr. I anslutning till hallen finns en väl tilltagna garderober samt städskåp och flexibla förvaringsmöjligheter.

   SOVRUM

   Sovrum i insynsfritt läge som i anslutning till hallen med enkelhet inrymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang.

   BADRUM & WC

   Badrum med helkaklade väggar i vitt samt golv i mörkt klinker. Badrummet är utrustat med, vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

   KÖK

   Elegant och praktiskt kök från Marbodal (tillval) i vit kulör med generös plats för förvaring. Köket erbjuder gott om arbetsyta via köksbänken, vitvaror från Siemens, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin samt inbyggd fläkt. Plats finns även för matbord.

   VARDAGSRUM

   Social planlösning mellan vardagsrum och kök. Njut av generösa fönsterpartier som löper utmed hela väggen och släpper in rikligt med naturligt ljus. Vardagsrummet har gott om utrymme och det är enkelt att möblera en TV-hörna samt plats för matplats. Från vardagsrummet & kök nås den fantastiska balkongen. För att utnyttja ytan används en stor walk-in-closet/förråd för optimal förvaring.

   Bostad

   Boarea

   48m2

   Våning

   2 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1-1106

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel TV Basabonnemang för TV-kanaler ingår i månadsavgiften, via Telia. Bredband Fiber finns indraget i huset och ingår i månadsavgiften.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerbostadhus

   Energideklaration

   Energideklaration behövs ej

   Fönster

   3-glasfönster isoler

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Scenen i Teaterkvarteret

   Föreningens organisationsnummer

   769630-1097

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   150 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Två byggnader. Ett punkthus med ett trapphus och ett lamellhus med två trapphus. Punkthuset består av 16 våningar och lamellhuset består av 5 våningar. Punkthuset består av 91 lägenheter i olika storlekar, från 45 till 103 kvm, med balkonger, terrasser, burspråk och generösa fönsterpartierLokalen i bottenplanet är tänkt som café. Fastigheten innehas med äganderätt. Föreningen består av 150 lägenheter. Enligt följande uppdelning. 34 st 1 rok 69 st 2 rok 30 st 3 rok 15 st 4 rok 2 st 5 rok

   Föreningens ekonomi

   kontakt för mäklarbild Brf Ekonomen i Stockholm AB Lövlundsvägen 5 149 30 NYNÄSHAMN 08-588 85 740 www.brfekonomen.se

   Gemensamma utrymmen

   Cykelrum liksom barnvagns- och rullstolsrum finns i entrén samt på vinden. Cykelparkering finns utanför entrén. Hus med källsortering i miljöstuga, ej klart vid inflytt. För hushållssopor finns sopkasuner intill punkthuset. Miljöstuga på närliggande fastighet. Tvättstuga finns ej. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

   Gårdsplats

   Bredvid huset kommer en lekplats att byggas, denna kommer inte vara färdigställd vid inflyttningen.

   Parkering

   I anslutning till huset kommer ett för kvarteret gemensamt garage byggas och för detta hus avsätts cirka 36 garageplatser. Detta garage kommer ej vara klart till inflyttning och tillfälliga parkeringsplatser kommer erbjudas under tiden. Fördelningen av platser sker efter lägenhetsstorlek, där 3-5 rok har förtur. I mån av plats fördelas platserna därefter via intresseanmälan och turordning. Hyresavtalet tecknas separat. I kvarteret kommer dessutom ytterligare allmänna parkeringar tillkomma.

   Föreningens hemsida

   https://veidekkebostad.se/teaterkvarteret/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Stenkvistavägen 11, Bandhagen

   Kommun: Stockholm

   Område: Högdalen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 450 000 kr
   Accepterat pris av säljaren

   Månadsavgift: 2 982 kr/mån I avgiften ingår värme, grundutbut kabel-tv. Varmvatten och hushållsel betalas separat, egen mätning för varje lägenhet. Internet tillkommer med 49 kronor i månaden för 100 mbit.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 410 kr

   Överlåtelseavgift: 1 150 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Bandhagen

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rangstaplan 5 i Högdalen Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bandhagen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bandhagen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bandhagen

   Liknande bostäder