Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Alviksvägen 32, Bromma

Ljus och modern fyrrumslägenhet med naturnära, barnvänligt och attraktivt läge

Pris:

7 900 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 813 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 4 rok

Våning: 2 av 2  (Högst upp) , hiss finns inte

Byggår: 1922

Boarea: 96 m2

Biarea: 7 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

En riktig pärla som måste upplevas på plats. Välkommen in i en modern vindsvåning som renoverades varsamt under 2019. Här bor du naturnära, barnvänligt och attraktivt läge. Denna ljusa fyra är i mycket fint skick och har bland annat generös takhöjd, bra planlösning och hög materiell standard. Planeringen av den här lägenheten har gjorts med säker hand – här har varje yta sitt självklara användningsområde. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell och inbjudande hall med inbyggda garderober och bra förvaring. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och tre inbjudande och rogivande sovrum med gott om förvaring och plats för säng. Köket är modernt och stilrent med påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i sten och vita skåpluckor. Det rymliga, mysiga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns vägghängd wc, dusch, golvvärme, dimbara spotlights och handfat. Till lägenheten finns ett stort förråd samt en nyttjanderätt till tvättstuga i källaren. Här bor du vid ett av Äppelvikens bästa lägen, med Alvik inom gångavstånd. Solviksbadet ligger en cykeltur bort och Stockholm city finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Bromma har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Christopher Maurie

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 71 76

  christopher.maurie@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – inbyggda garderober och bra förvaring.

   Kök

   Det moderna och stilrena köket har vitmålade väggar och vackert trägolv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, ugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i kalksten och vita skåpluckor.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, mysigt och lättmöblerat rum med vackert trägolv och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, generös takhöjd och plats för soffa och matgrupp.

   De tre sovrummen

   Lägenheten har tre sovrum där alla är inbjudande och rogivande rum med heltäckningsmatta och vitmålade väggar. Rummen har gott om förvaring och plats för säng.

   Badrum

   Supersnyggt badrum som är mycket smakfullt och påkostat och har vägghängd wc, dusch, golvvärme, dimbara spotlights och handfat.

   Uteplats/Balkong

   Två stora äppelträd skyddar mot insyn från övrig trädgård.

   Bostad

   Boarea

   96m2 (Enligt uppmätning)

   Biarea

   7m2

   Våning

   2 av 2  (Högst upp) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   5

   Andel i föreningen

   17%

   Andel av årsavgift

   17%

   TV och internet

   Föreningen har ett avtal med Bahnhof. Medlemmarna tecknar sedan egna avtal. Ägaren till denna lägenhet har 100/100 mbit som kostar 298 kr/mån. Detta går att uppgradera om så önskas.

   Byggnad

   Byggår

   1922

   Byggnadstyp

   Flerbostadshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 0 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Ärilen 3

   Föreningens organisationsnummer

   769618-2091

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   5 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1922

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Ärilen 3 fastighet uppfördes 1922, då med småbutiker i bottenplanet, från tidigt 1960-tal var det en banklokal i fastigheten, med representationsvåning för bankdirektören på 1 trappa och lägenhet på vinden, samt bankvalv som tillbyggnad mot trädgården. Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och består av 5 lägenheter. Föreningens mark upplåtes med tomträtt till fastigheten Ärilen 3. Föreningen har en gemensam och lummig trädgård på husets baksida.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Ombyggnationer: • Utbyggnad för valv 1965 • Ombyggnad av valv för kontorsändamål 1999 • Lägenhet på vinden byggd 1950-tal, ombyggd 1999, 2010 och 2019 (Lgh 1201) • Nybyggnad av ny lägenhet i valv 2006 (Lgh 1001) • Nybyggnad av ny lägenhet i butikslokal 2009–2010 (Lgh 1002) • Ombyggnad av övrig yta bv 2000–2001, 2009 Reparationer mm: • Trapphus renoverat, målning, trappa/matta, stegnosar mm 2001 • Trapphus ommålat 2006 och 2009 • Takrenovering utbyggnad + plåtdetaljer, skorsten 2007 • Källarvåning ommålad helt 2008 • Fasadrenovering partiellt 2010 • Markiser uppsatta 2007 och 2010 • Ny eldragning till 1 trappa 2010 • Ny garageport 2007 • Gas till fastigheten pluggad 2010 • Ny entréport, nya brevlådor 2010 • Infart nyasfalterad 2010 • Fönsterrenoveringar 2008 och 2010 • Nya sopkärl 2010 • Nytt staket och plank vid infart 2009/2010 • Ny förrådsbyggnad för trädgårdsmöbler mm 2010 • Installation av bergvärmeanläggning 2011 • Ombyggnad av staket 2011 • Installation av externa utomhuslampor 2012 • Renovering av f.d. pannrum till tvättstuga/förråd 2013 • Fasadlagning och plåtdetaljer 2014 • Byte av hela tegeltaket, papp, läkt osv. 2016 • Renovering av fönster /vindsvåningen 2018 • Radonutredning och fläktar 2018 • Ombyggnad av vindsvåningen 2019 • Lagning av stentrappa mot Alviksvägen 32 2019 • Fönster våning 1, Ny entré mot gatan 2020 Föreningen hanterar alla fasta installationer (fasad, fönster, rör, radiatorer mm), bostadsrättsinnehavarna ansvarar för de t som är innanför ytterdörren i stort (ytskikt, golv, köksinredning, VVS osv).

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en fin och lummig trädgård som de boende får nyttja. Det finns en tvättstuga i källaren, cykelförvaring samt ett källarförråd.

   Parkering

   Det finns tre parkeringsplatser på uppfarten, för närvarande kö. Det finns även ett garage som tillhör lägenhet 1003.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Alviksvägen 32, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Äppelviken

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 7 900 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 813 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-02

   Driftkostnad: 550 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 350 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: OBS driftskostnader är ungerfärliga

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder