Bällstavägen 18, Bromma

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Bällstavägen 18 - Bromma

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Våning

0 av 0 , Hiss finns inte

Avgift

0 kr/mån

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Askängsbacken

  Lägenhetsnummer:

  1201

  Antal lägenheter:

  42

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Mariehälls Gård 1 som består av 42 lägenheter, varav 41 disponeras som bostadsrätt och 1 som hyresrätt. Fyra flerfamiljshus ingår i föreningen med adresserna Askängsbacken 1, 3, 5 samt Bällstavägen 18. Föreningen har 21 st parkeringsplatser som går att hyra för 500Kr/månaden. (Obs: allra första månaden kostar 1000 kr.) Kön hanteras av föreningens förvaltare, Nordstaden, och just nu är det ingen kö. (Kontrollerat 2017 - 03 - 02). Utfört underhåll - Omputsning av fasader samt nya tak 1989 - Renovering av fasad och balkong 1990 - Ny el i samtliga lägenheter - Stambyte med renovering av badrum 2002 - Installation av bergvärme 2008 - Tätning av fönster 2009 - Renovering av torkrummet i tvättstugan samt service på samtliga maskiner 2010 - Renovering av skorsternar 2010 - Renovering av fasader och skorstenar 2013 Föreningen har inte planerat någon omfattande renovering under 2017.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig.  Parkering:

  Föreningen har 21 st parkeringsplatser som går att hyra för 500Kr/månaden. (Obs: allra första månaden kostar 1000 kr.) Kön hanteras av föreningens förvaltare, Nordstaden, och just nu är det ingen kö. (Kontrollerat 2017 - 03 - 02)  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor