Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Beckomberga allé 15, Bromma

Ljus, välplanerad och påkostad trerummare!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 486 kr/mån Föreningens ekonomi: 2020: Föreningen planerar att amortera 739 000 kr. 2019: Föreningen amorterade 968 688 kr. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring. (kontrollerat 2020-06-18).

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 2 av 5  (Våningsplan 2 av 5. ) , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 70,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Bostaden erbjuder en mycket trivsam halvöppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Stilrent och modernt kök med påkostade materialval, gott om plats för matbord samt stora fönster i två väderstreck. Från köket når man den stora, lättmöblerade och soliga balkongen. Vardagsrummet ger plats för en större soffgrupp, soffbord samt tv-bänk. Härligt ljusinsläpp från de två stora fönsterna. Smakfullt badrum med snyggt Marrakesh golv och vitkaklade väggar. Två bra sovrum, det ena med hel garderobsvägg och det andra, mindre sovrummet har plats för både säng och förvaring. Stor och inbjudande hall med gott om förvaring. Ring för privat visning! Ida Lindholm 073-533 08 14 Reg. Fastighetsmäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Ida Lindholm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-33 08 14

  ida.lindholm@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Generös och inbjudande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder i form av skjutdörrsgarderober med spegelglas. Ljusa och moderna ytskikt, vitmålade väggar och smakfullt stengolv i grått. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr.

   Sovrum 1

   Bostadens mindre sovrum passar bra som arbetsrum eller barnrum. Rymmer säng och garderob. Tapetserad fondvägg, målade väggar i ljusrosa och ekparkettgolv.

   Badrum

   Helkaklat badrum Klinkerplattor mönster Marrakesh (200x200). Komfortvärme med termostat. Vitt kakel på väggar (100x200). Dusch med glasvägg i klarglas, tvätt och torktumlare samt väggskåp från Vedum. Infällda spotlights i tak. Badrummet är även utrustat med wc, tvättställ, handdukstork samt en stor infälld spegel som ger hotellkänsla.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet i sin delvis öppna planlösning samt stora fönsterpartier skapar en luftigt och rofylld känsla. Här finns det gott om plats för stora soffgrupper, mediamöbler och socialt umgänge. Vit- och blåmålade väggar samt ekparkettgolv.

   Kök

   Smakfullt och modernt kök från Vedum i delvis öppen planlösning mot vardagsrum som ger en social miljö. Här finns goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter i form av över och underskåp. Vitmålade väggar, köksluckor i grått och exklusivt kakel i grön marmor. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin samt inbyggnadsmikro. Detaljer kök: Samtliga vitvaror i rostfritt stål. Bänkskiva i kompositmaterial. Induktionshäll. Inbyggnadsugn, Inbyggnadsmikro, helintegrerad diskmaskin. Kökssnickerieri är Vedum, luckor Maja grå.

   Sovrum 2

   Lägenhetens masterbedrom med dess stora fönsterpartier skapar en ljus och rofylld atmosfär. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord. Förvaring bakom skjutdörrar i vitt. I övrigt vitmålade väggar och ekparkettgolv.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong!

   Bostad

   Boarea

   70,5m2 (Enligt Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   2 av 5  (Våningsplan 2 av 5. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   421

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   0,90737%

   TV och internet

   Kabel-TV (basutbud) och Bredband 100/100 ingår i avgiften. Leverantör för Bredband och Kabel-TV är Ownit (Stockholms stadsnät)

   Övrigt

   Som boende i Beckomberga erbjuds du ett lugnt område med naturen nära inpå. Trots detta finns fortfarande kommunikationer som buss och t-bana inom promenadavstånd samt två ICA-butiker i området och även en Coop-butik längs Spångavägen. Restauranger, Scen Beckis med musikuppträdanden och evenemang för alla åldrar samt Beckombergapark är lite av vad Beckomberga har att erbjuda. I närheten finns även sjukvård hos Brommageriatriken, där man även finner simhallen och en idrottsplats. Kyrksjölöten och Judarn är trevliga naturområden med vandringsleder för längre promenader och motion. Via bussarna från Bällstavägen (113) och Spångavägen (117) når man även Brommaplan med direktkommunikation in mot Stockholm C, T-centralen nås efter endast 30 minuter. I motsatt riktning når man Spånga Station med pendeltågförbindelse. Bussarna går även via Vällingby och Sundbyberg. Närmaste T-bana är Islandstorget som tar dig till T-centralen på 25 minuter. Det finns flera förskolor i närområdet. Grundskolor i närområdet består bland annat av Stallet, Kastanjelunden, Björntjänst och Raoul Wallenberg skolan som är en internationell friskola. Låg och mellanstadieklass finns hos Beckombergaskolan. Raul Wallenberg skolan har årskurser F-1 och 6-9. Under sommarmånaderna har man nära till badplatserna Kanaanbadet med café och hopptorn samt Ängbybadet med minigolf, servering och camping. I Björklunds Hage kan du hälsa på djur på en 4H-gård. Söker man shopping finns Vällingby centrum inom kort avstånd och populära Bromma Blocks med ett 70-tal butiker och restauranger öster ut längs Bällstavägen tillsammans med Bromma Flygplats.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Bostadsrättsförening Vingården i Beckomberga

   Föreningens organisationsnummer

   769627-5002

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   89 st

   Antal lokaler

   2 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Riksbyggens Brf Vingården består av 89 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på adresserna Beckomberga Allé 3-27, Styresman Sanders väg 1, 3A-D samt Follingbogatan 2. Intill Beckombergas historiska byggnader bygger nu Riksbyggen Brf Vingården som tillsammans med lånade detaljer från och nya moderna inslag skapar ett helt nytt formspråk i Beckomberga, lägenheterna håller en för området extremt hög standard och sticker tack vara detta ut mängden. I Brf Vingården finns allt från kvadratsmarta 2:or till stora rymliga penthouse lägenheter om 5 rok med fantastiska terrasser på 95 kvadrat. I anslutning till föreningen fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser, skridskobana och grill. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek. I hjärtat av parken finns en Kulturpaviljong på 625 kvm där du får ta del av västerorts blomstrande kulturliv. Allmänna utrymmen Föreningen har även tillgång till grovtvättstuga, gemensamhetslokal, barnvagnsrum samt cykelrum. Garage Brf Vingården innehar 81 garageplatser som går att hyra för 1000kr/mån man har också 3 MC-platser som hyrs för 400kr/mån.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen äger marken tillsammans med 5 andra bostadsrättsföreningar och 1 fastighet (gröna kapellet) i området. De ingår i Klockhusparkens samfällighetsförening i Beckomberga. Samfälligheten äger och driver bland annat all mark, garaget, 4 miljöhus, samt en bergvärmeanläggningen.

   Gemensamma utrymmen

   I anslutning till föreningens fastigheter ligger den stora Klockhusparken om 13 000 kvm. Här finns det bland annat grannarnas gemensamma kolonilotter, boulebana, uteplatser och grillplats. Dessutom finns det stora grönytor för umgänge och lek. I föreningen finns ett välutrustat och omhändertaget orangeri. Föreningens medlemmar har möjlighet att hyra det trevliga orangeriet med tillhörande grill och uteplats för olika typer av sammankomster. Kostnad är 100 kr/dygn. Det finns även möjlighet att boka en övernattningslägenhet som är delad mellan alla föreningar inom samfälligheten. Kostnad är 200 kr/natt. Föreningen har även tillgång till: - Tvättstuga - Gemensamhetslokal - Barnvagnsrum - Cykelrum

   Parkering

   81st garageplatser, 1000 kr/mån. (Ledig plats finns). 3 st MC-platser, 400 kr/mån. (Ledig plats finns). 5 st garageplatser med EL (delas med samfälligheten), 1200 kr/mån. (I dagsläget kö). (kontrollerat 2020-06-18). Det finns en dialog med samfälligheten att skaffa 30 nya el-platser i garaget. Beslutet är inte helt färdigt men det ser enligt föreningen bra ut. Föreningen är nöjda med antal platser jämfört med behov och det finns platser i övriga föreningar som går att hyra via samfälligheten.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Beckomberga allé 15, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Beckomberga - Bromma

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 486 kr/mån Föreningens ekonomi: 2020: Föreningen planerar att amortera 739 000 kr. 2019: Föreningen amorterade 968 688 kr. Det finns ingen beslutad avgiftsförändring. (kontrollerat 2020-06-18).

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 400 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 250 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera att ovanstående belopp är en schablon.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder