Objektbild

Beckomberga Ängsväg 47, HÖGST UPP, Bromma

LJUS OCH SOLIG TRERUMMARE HÖGST UPP UTAN INSYN, VÅN 5

Pris:

3 995 000 kr

Månadsavgift 4 514 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 3 rok

Våning: 5 av 6  (Vån 6 - Vindsförråd) , hiss finns

Byggår: 2016

Boarea: 76 m2

Välkommen till Beckomberga Ängsväg 47 *STOR INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE MED INSYNSSKYDDAT LÄGE *FÖRENINGEN ÄGER MARKEN *EXKLUSIVA TILLVAL *NÄRHET TILL NATUREN *BARNVÄNLIGT OCH LUGNT OMRÅDE Högst upp i huset erbjuds denna luftiga trerummare med insynsskyddat läge i lummig omgivning. Lägenheten har en mycket yteffektiv planlösning med maximalt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två olika väderstreck. Här finns rymliga och lättmöblerade sovrum, generösa förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och stor klädkammare. Samtliga innerdörrar är eleganta spegeldörrar med mycket karaktär. Stilrent badrum med exklusiva tillval samt separat del för tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Köket präglas av påkostade exklusiva tillval, alla vitvaror du behöver och lite till. Goda arbetsytor med goda förvaringsmöjligheter finns. På bästa vis lever det sociala vardagsrummet i delvis öppen lösning med köket. Från köket och vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen med fritt läge och utsikt ut över naturen. Här kan du njuta av solen från morgon till sen eftermiddag. I BRF Ängsblomman 1 bor du i en mycket välskött förening som äger marken och har en god ekonomi. Föreningen erbjuder 44 st parkeringsplatser samt 10 st garageplatser. Här har du möjlighet till egen plantering i odlingslotter på innergården om så önskas. Till varje lägenhet finns ett tillhörande vindsförråd. Barnvagnsrum och cykelrum finns. Beckomberga är ett mycket populärt och expansivt bostadsområde i västra Bromma med natur och närhet till stadens puls. Här bor du i Brommas lugnaste och mest barnvänliga område med stora gräsytor och lummiga parkområden. Passar perfekt för såväl barnens lek och spring som till trevliga strövområden. Beckomberga erbjuder ett flertal lekplatser och idrottsplatser för de som vill utöva fotboll och basket. I grannskapet finns det ett flertal skolor för alla åldrar, närhet till kommunikationer, livsmedelsbutiker, närsjukhus mm. Ett sten kast bort från Beckomberga finner du Kyrksjön med omväxlande natur, vackra strövområden och badmöjligheter. I Judarns naturreservat och Grimstaskogen finner du vackra promenadspråk. Närmsta tunnelbanestation är Råcksta och nås med en promenad om ca 10 min, även gångavstånd till Islandstorget (Ängby), i området finns även busshållplatser. Med buss når du smidigt Spånga Station, Brommaplan eller Sundbybergs Centrum.

Läs mer

Pris

3 995 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 20 Juni

  12:00 - 12:15

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Sön 20 Juni

  12:15 - 12:30

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Sön 20 Juni

  12:30 - 12:45

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Sön 20 Juni

  12:45 - 13:00

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Mån 21 Juni

  18:00 - 18:15

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Mån 21 Juni

  18:15 - 18:30

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Mån 21 Juni

  18:30 - 18:45

  Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"

  Ansvarig mäklare

  Linn Emilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0760-32 12 03

  linn.emilsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Beckomberga Ängsväg 47, HÖGST UPP till dig.

   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Här välkomnas du av en mycket rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Plats för mer möblemang finns.

    Badrum

    Från hallen når du det unika badrum med ett flertal exklusiva tillval. Utrustningen består av golvvärme, takspotlights, wc, handdukstork, samt spegelskåp. Stort handfat med kommod ger bra förvaring. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och dubbelt överskåp.

    Förråd/klädkammare

    Lägenheten erbjuder ett välplanerat förråd på 4,6 kvm med smarta förvaringsmöjligheter. Du har även möjligheten att placera mer möblemang för ännu mer förvaring i förrådet.

    Sovrum 1

    Bostadens första sovrum nyttjas idag som hemmakontor och gästrum men kan likväl användas som barnrum. Inbyggd garderob samt att möjligheten till mer möblemang. Ljusinsläpp från fönsterparti ger rummet en ljus härlig känsla.

    Vardagsrum

    Hjärtat av lägenheten är det fantastiska vardagsrum med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier i olika två väderstreck. Lättmöblerat med plats för en större soffgrupp och mediamöbel. På bästa vis lever vardagsrummet i delvis öppen lösning med köket samt utgång till bostadens balkong.

    Kök

    Socialt kök med gott om förvaringsmöjligheter samt goda arbetsytor. I anslutning till vardagsrummet finns en naturlig plats för matgrupp för det större sällskapet. Stilren skåpinredning från Vedum kök med vita fronter tillsammans med en stenbänkskiva i kvartskomposit och snyggt vitt kakel. Till sist en komplett maskinpark från Electrolux med fullstor rostfri kyl och frys, induktionshäll, ångugn, inbyggd mikro, inbyggd diskmaskin, fläkt och en kompletterande vinkyl. Helt enkelt alla rätta tillval!

    Master bedroom

    Från vardagsrummet når du ett stilrent och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Med fönster i två olika väderstreck vaknar du av den härliga morgonsolen med utsikt över naturen. Förvaring finns i form av platsbyggda garderober från Vedum, extra trådbackar samt hyllaccessoarer är adderade. Möjligheten till separata förvaringsmöbler finns.

    Uteplats/Balkong

    Stor inglasad balkong om ca 13 kvadratmeter med gott om plats för sittgrupp till det stora sällskapet, eller varför inte både en lounge-del samt matgrupp med grillen därtill. Den inglasade balkongen erbjuder även ett exklusivt tillval i form av integrerade solgardiner, perfekt för varma sommardagar. Belägen högst upp med fri utsikt mot naturen med söderläge där du kan avnjuta av solen under långa dagen. Föreningen tillåter mindre gasolgrillar på balkongerna.

    Bostad

    Boarea

    76m2

    Våning

    5 av 6  (Vån 6 - Vindsförråd) , hiss finns

    Lägenhetsnummer

    11504

    Andel i föreningen

    0,018557%

    Andel av årsavgift

    1,85566%

    TV och internet

    Bredband (100/100), Basutbud för TV, samt IP-telefoni levereras av Telenor och ingår i avgiften.

    Byggnad

    Fastighetsbeteckning

    Fröjel 6

    Byggår

    2016

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd 2018-08-18
    Energiklass:

    Uppvärmning

    Fjärrvärme

    Hiss

    Hiss finns

    Allmänt om föreningen

    Föreningens namn

    BRF Ängsblomman 1

    Föreningens organisationsnummer

    769629-5083

    Föreningsform

    Bostadsrättsförening

    Äkta/oäkta förening

    Äkta förening

    Tillåter föreningen delat ägande?

    Ja

    Övrigt om föreningen

    Till varje lägenhet disponeras ett vindsförråd om ca 3 kvm.

    Föreningens byggnader

    Antal lägenheter

    54 st

    Antal lokaler

    2 st

    Byggår

    2015

    Äger föreningen marken

    Ja

    Allmän information

    Brf Ängsblomman är en äkta bostadsrättsförening som innehar två fastigheter med totalt 54 lägenheter belägna på Beckomberga Ängsväg 47 och 49. Fastigheterna uppförs av Besqab och inflyttning skedde under hösten/vintern 2016. Föreningen äger marken.

    Föreningens planerade och utförda renoveringar

    Husen stod nyproducerade och inflyttningsklara 2016 så inga renoveringar är aktuella i dagsläget. Byggnaderna uppfördes av Besqab. I slutet av 2018 genomfördes en 2-årsbesiktning av lägenheterna och fastigheten där små, eventuella fel/brister nu har åtgärdats.

    Gemensamma utrymmen

    Föreningens gemensamma utrymmen består av barnvagnsförråd, cykelförråd och miljöstation. Nedanför huset finns odlingslådor där varje lägenhet äger sin egna låda. Här finns även en trivsam gräsmatta med fruktträd.

    Parkering

    Till föreningen hör 44 parkeringsplatser som kan hyras för 400kr/mån och 10 garageplatser som kan hyras för 800kr/mån. Till dessa platser är det f.n kö. Utöver detta har föreningen även 3 hcp-platser. I mån av ej utnyttjade platser kan en extra plats per lägenhet hyras.

    Beckomberga

    Allmänt om området

    Beckomberga är ett populärt och expansivt område i västra Bromma med naturen och närservice nära inpå. I området finns stora gräsytor och lummiga parkområden som passar bra för såväl barnens lek och spring som till trevliga strövområden. Inom området finns flera lekplatser och idrottplatser för basket och fotboll. Många boende i området uppskattar Scen Beckis med musikuppträdanden och evenemang för alla åldrar samt Beckombergapark och Björklunds Hage med fyra hektar gård. Inte långt från Beckomberga ligger fina Kyrksjön med omväxlande natur, vackra strövområden och badmöjligheter i sjön. I närheten finns också Judarns naturreservat med badsjö samt Grimstaskogen med fina promenadstråk. Mälaren erbjuder också flera badplatser som bl.a. Kanaanbadet och Ängbybadet med café och minigolf. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. I närheten finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns både Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola.

    Kommunikation

    Kommunikationerna från området är bra och smidiga. Det är flera busslinjer som trafikerar Spångavägen och Bällstavägen som tar dig vidare till Brommaplan och Islandstorget där man kan ta grön tunnelbana in mot Stockholm City. I motsatt riktning når man Solna Centrum eller Spånga Station med pendeltågförbindelse. Från Brommaplan går även flertalet busslinjer till bl.a. Mörby, Akalla, Nockebyhov och ut mot Mälaröarna. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes.

    Tjänster i området

    Inom kort gångavstånd från boendet erbjuds två Ica butiker, restaurang, pizzeria och Thaikiosk. Vid Ängbytorget finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service så som flera matbutiker, vårdcentral, apotek, systembolag, bank etc. För den shoppingsugne finns både Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort urval av flera butiker, caféer etc.

    Övrigt om området

    I Beckomberga finns både kommunala och privata förskolor och skolor. Beckombergaskolan är en låg och mellanstadieskola samt privata Raoul Wallenbergskolan erbjuder F-1 samt årskurs 6-9. Andra skolor i närområdet är Stallet och Kastanjelunden. Det finns också flera förskolor i området.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Beckomberga Ängsväg 47, HÖGST UPP, Bromma

    Kommun: Stockholm

    Område: Beckomberga

    Boendeform: Bostadsrättslägenhet

    Upplåtelseform: Bostadsrätt

    Ekonomi

    Pris: 3 995 000 kr

    Månadsavgift: 4 514 kr/mån

    Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

    Pantsättningsavgift: 476 kr

    Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

    Driftkostnad: 856 kr/månad

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 500 kr/månad

    Försäkring: 356 kr/månad

    Kommentar till driftkostnad: Schablonmässig beräkning av driftkostnaderna

    Antal personer i hushållet: 2 st

    Karta & område

    Stockholm - Bromma

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

    Läs mer

    Bobutiken i Stockholm - Bromma

    Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder