Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Björketorpsvägen 11, Bromma

Sällsynt möjlighet att köpa en ljus och optimalt planerad tvåa på Björketorpsvägen!

Pris:

2 100 000 kr

Accepterat pris!

Månadsavgift 3 172 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg i Trygg Hansa. Exkl. det obligatoriska tillägget för Bredband/tv om 275 kr/mån.

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 1967 (ombyggt 2004-2007)

Boarea: 48 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

2 100 000 kr ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för privatvisning och mer information. Ljus och välplanerad tvåa om 48 kvm i mycket gott skick. Denna yteffektiva tvårummare erbjuder allt man behöver och är redo för inflytt! Bostaden erbjuder en praktisk och funktionell hall med fantastiska förvaringsmöjligheter i form av klädhängare samt rymlig klädkammare. Ett socialt, ljust och öppet vardagsrum med fransk balkong. I anslutning till vardagsrummet finner vi det ljusa köket som är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis samt ugn. Vidare in i bostaden finns det rymliga sovrummet med vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här får du plats med dubbelsäng samt garderob. Det helkaklade badrummet är stilrent och väl omhändertaget likt resten av bostaden. Området är lugnt med naturen och Norra Ängbys fina villor inpå knuten. Dessutom finns här fina ströv- och motionsområden. Endast 5 min gångavstånd till T-banan Råcksta som smidigt tar dig in mot stan, här finns bl.a. gym och Hemköp. Gångavstånd även till Vällingby C med allt vad det innebär i form av service, restauranger samt annat. Sommartid kan man ta en promenad ner till Kaananbadet och ta ett dopp vid Mälarens strand. I såväl Norra Ängby som Beckomberga finns både förskolor och skolor.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jonatan Hallqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0760-32 12 03

  jonatan.hallqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den inbjudande, praktiska och funktionella hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Ett ljust och funktionellt kök med spis, kombinerad kyl/frys och ugn.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, öppet och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och stora fönster samt fransk balkong.

   Sovrum

   Från hallen samt köket når du lägenhetens master bedroom – ett rogivande, ljust och stort rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng samt garderob.

   Badrum

   Fräscht, smakfullt och funktionellt badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

   Bostad

   Boarea

   48m2 (Enl. bostadsrättsförening)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   134

   Andel i föreningen

   0,85107%

   Andel av årsavgift

   0,85112%

   TV och internet

   TV och bredband levereras av Comhem där ett gruppavtal är tecknat inom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 275 kr/mån (ordinarie 623 kr/mån) och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Erbjudandet aktiveras av kunden själv genom Comhems kundtjänst. Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns i dagsläget på att dra in det till lägenheterna, men det kan komma i framtiden.

   Övriga utrymmen

   Till lägenhet hör ett källarförråd.

   Övrigt

   OMRÅDE Området ligger mycket bra till med ett stenkast ifrån fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Ängbybadet, Kanaanbadet samt Judarnskogens och Grimstas motionsspår. En bit ifrån Björketorpsvägen finner vi Vällingby Parkstad med nya bostäder i Vattenfalls före detta huvudkontor där gym och andra faciliteter växer fram. Fem till tio minuters promenad tar dig till T-banans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. På promenadavstånd når du Vällingby centrum. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns ICA-Nära och Statoil på kort gångavstånd. Tvärsöver vägen ligger den nya gym och träningsanläggningen Puls Och Träning.

   Byggnad

   Byggår

   1967 (ombyggt 2004-2007)

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-05
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 164 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Bergvärme

   Ventilation

   Mekanisk frånluft.

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Långskeppet

   Föreningens organisationsnummer

   769614-1279

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   172 st , varav hyresrätter: 28 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1967/2007

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Långskeppet förvärvade fastigheterna 2007 och består av 172 st lägenheter. 144 st lägenheter på Björketorpsvägen 11-13 varav alla är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen hyr även ut 28 st lägenheter på Björketorpsvägen 15 till Bromma stadsdelsnämnd. Tomträtt som löper till 2026.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Föreningens avgäldsperiod för tomträtten har nyligen omförhandlats och löper fram till år 2026. Inga större renoveringar planeras heller de närmaste åren, vilket är en trygghet för ekonomin. Föreningen tar ut överlåtelseavgift på 2,5% som betalas av köparen samt pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet som betalas av pansättaren.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Gjorda renoveringar: Fastigheterna renoverades och byggdes till med 2 våningar 2004-2007. Nytt tak, ny fasad, nya stammar. 2015: uppfräschning av fasaden. 2016: Nya stenplattor utomhus samt cykelställ. 2017: Renovering brandtrappa hus 15, Byte port hus 15. Under 2018 har utomhusmiljön setts över, byte utrustning tvättstuga hus 13 samt stamspolning. Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

   Gemensamma utrymmen

   2 stycken tvättstugor i hus 11 med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel i varje. Hus 13 har en liten tvättstuga med 2 tvättmaskiner. Samtliga tvättstugor kan nyttjas av alla boende. Cykelställ finns mellan hus 11 och 13. I hus 13 finns cykel- och barnvagnsförråd.

   Parkering

   Föreningen har 6 st parkeringarplatser utomhus (kö) och vi hyr ett antal garageplatser av grannföreningen (kö). Kontakta styrelsen för mer info.

   Föreningens hemsida

   http://brflangskeppet.bostadsratterna.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Björketorpsvägen 11, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Stockholm - Bromma

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 100 000 kr
   Accepterat pris!

   Månadsavgift: 3 172 kr/mån I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg i Trygg Hansa. Exkl. det obligatoriska tillägget för Bredband/tv om 275 kr/mån.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-14

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 584 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 430 kr/månad

   Försäkring: 154 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder