Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Drachmannsgatan 16, Bromma

Välplanerad lägenhet med två sovrum och balkong i solläge!

Pris:

2 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 3 369 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 2,5 rok

Våning: 0 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1951

Boarea: 54 m2

Välkommen till denna tvåa som är omgjord till en trea med två bra sovrum! Båda sovrummen vetter ut mot grönområde och har ingen insyn. Stort och ljust vardagsrum med plats för både matbord, soffa, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet når man den härliga och soliga balkongen. Ett mindre kök med vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Trevlig hall med bra förvaring. Helkaklat badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Här bor du i ett lugn läge men med närheten till kommunikationer. Måste upplevas! Varmt välkommen på visning! Ring för privat visning. Ida Lindholm 073-533 08 14

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 06 December

  11:30 - 12:15

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Mån 07 December

  17:00 - 17:30

  Välkommen på visning, anmäl gärna ert intresse!

  Ansvarig mäklare

  Ida Lindholm

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0735-33 08 14

  ida.lindholm@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall som öppnar upp mot lägenheten. Avhängningsmöjligheter och gott om plats med förvaring i den stora garderoben. Vita väggar och ekparkett.

   Kök

   Mindre kök med vita köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis och ugn. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

   Vardagsrum

   Generöst vardagsrum med gott om plats för matbod, soffa, soffbord samt tv-bänk. Stort fönster som ger ett trevlig ljusinsläpp. Här finns utgången till balkongen som ligger i solläge. Smakfull tapetserad fondvägg, vitmålade väggar och ekparkett.

   Sovrum 1

   Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sidobord samt förvaring. Utanför det stora fönster ser man de grönskande träden och har ingen insyn. Väggarna är vitmålade och golven har ekparkett.

   Sovrum 2

   Mindre sovrum som rymmer en säng och mindre möblemang. Även detta sovrum har fönster ut mot grönska och ingen insyn. Tapetserad fondvägg, vitmålade väggar och ekparkett.

   Badrum

   Helkaklat badrum med vädringsfönster. Vita kaklade väggar med svart bård och blått klinker. Badrummet är utrustat med tvättställ, spegelskåp, dusch, wc, handdukstork samt tvättmaskin.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong i solläge med plats för loungemöbel och växter.

   Bostad

   Boarea

   54m2 (Enligt Brf)

   Våning

   0 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   00008

   Andel i föreningen

   2,5122%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Fritt att välja operatör när det gäller tv och bredband. Fiber är indraget. Tecknas och debiteras separat.

   Byggnad

   Byggår

   1951

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bohuslänningen 1

   Föreningens organisationsnummer

   769618-5748

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   37 st , varav hyresrätter: 7 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1951

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Bohuslänningen 1 är belägen i Blackeberg och innehar idag 37 st lägenheter varav 7 st hyresrätter som anses vara en god dold tillgång samt 4 lokaler med goda intäkter. Föreningen bildades 2008

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1996 Stambyte badrum/WC 1996 Omdragning av el i lägenheterna 1996 Renovering av balkongerna 2012 Fönsterrenovering 2013 Stambyte kök 2013 Renovering av fönster till 3-glas med underhållsfri utsida 2014 Spolning av stammarna i källaren 2016 Byte av termostater 2016 Ytskiktsrenovering av en lokal 2016 Asfaltering framför portar 2017 Tilläggsisolerad vind 2017 Renovering av ytterdörrar på framsida och baksida 2018 Torkning och återställning efter vattenskada i port 16 2018 Förelagt åtgärdande av skyddsrum har inletts. 2018 Saknade och trasiga takpannor och nockband har kompletterats och ersatts. 2018 Stenläggningarna på baksidans uteplatser/entréer har lagts om och underlagen förbättrats. 2019 Återställning efter vattenskada i port 16. 2019 Förelagt åtgärdandet av skyddsrum avslutat. 2019 Återställning efter vattenskada i port 16 avslutad. Planerade underhåll 2020 Underhåll av elcentral 2020 Byte av elmätare i samtliga lägenheter.

   Gemensamma utrymmen

   TVÄTTSTUGA Välutrustad tvättstuga med två stora tvättmaskiner, två stora torkskåp plus tumlare, mangel och grovrengöringsbänk. Digitalt bokningssystem. CYKELFÖRVARING I källaren finns ett större cykelrum. FÖRENINGSLOKAL Föreningslokalen med övernattningsmöjligheter har ett litet kök samt dusch och toalett och går att låna kostnadsfritt av föreningen.

   Gårdsplats

   På baksidan har föreningen en gårdsplats för föreningens medlemmar. Här kan man grilla och umgås.

   Parkering

   Föreningen har inga parkeringsplatser eller garage. Fri parkering på kringliggande gator, relativt gott om parkeringsmöjligheter i närheten.

   Blackeberg

   Allmänt om området

   Genom Blackeberg sträcker sig grönområden med bl.a. lekparker och Blacken parklek med barnpool under sommaren, daghem, en nyanlagd fotbollsplan med gräs och det stora skogsområdet Grimsta. Efter en kort promenad finner man Mälarens vatten med fina gångstråk längs strandkanten. Vill du bada så är det gångavstånd till både Ängbybadet och Kaananbadet där du även hittar flertalet båtklubbar.

   Tjänster i området

   Som boende på i Blackeberg har du närhet till mycket t.ex. Blackebergs Centrum där du når service i form av Hemköp, apotek, hälsobutik, bibliotek, bank, sushi, restaurang, pizzeria, gym, posten samt T-Bana på ett fåtal minuter. På bekvämt avstånd återfinns även Vällingby Centrum med stort utbud av shopping.

   Övrigt

   Bara ett stenkast från lägenheten ligger Blackebergssskolan som är en F-6 skola. Med några minuters promenad ligger också Blackebergs gymnasium. Det finns planer att bebygga området längst upp på Wergelandsgatan, intill Blackebergs Sporthall.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Drachmannsgatan 16, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Blackeberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 3 369 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-22

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: OBS! Driftkostnaderna är cirka uppgifter.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder