Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Klädesvägen 28, 2 trappor, Bromma

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 400 kr/mån I månadsavgiften ingår värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband & tv om 180 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 1,5 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 4  (Våningsplan 1 av 4. ) , hiss finns

Byggår: 2017

Boarea: 36 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Perfekt gavellägenhet om 36 kvadratmeter placerad i föreningens bästa läge! Belägen ett stenkast från Brommaplan! - Stor inglasad balkong mot gård. - Sätt upp en vägg och gör enkelt om till tvårummare. - Stilrent kök med ljusa färger och påskostade tillval. - Badrum med golvvärme. - Förening med gemensam pool! - Gavellägenhet utan insyn Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Christopher Maurie

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 71 76

  christopher.maurie@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall. Genomgående vitmålade väggar samt mattlackad ekparkett. Här finns det gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor. Det finns även plats för extra förvaring i en garderob. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr.

   Kök

   Modernt och stilrent kök från HTH med vita matta köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i laminat med ton av betong. Den maskinella utrustningen i köket är från Siemens och består av kyl/frys (rostfri), inbyggnadsugn (rostfri), induktionshäll, samt fläktkåpa (vit). Helintegrerad diskmaskin.

   Vardagsrum

   Luftigt och härligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bidrar till en perfekt social yta. Extra ljust då detta är en gavelbostad med fint ljusflöde. Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Utgång till lägenhetens fantastiska balkong!

   Sovrum

   Det möjliga sovrummet ligger direkt till höger från lägenhetens hall. Vitmålade väggar, ekparkett och stort fönster som bidrar till ett bra ljusinsläpp. Sovrummet är lättmöblerat med förvaring och rymmer säng och nattduksbord.

   Badrum

   Stilrent badrum med helkaklade vita väggar, grått klinkergolv och dusch bakom glasvägg. Här finns WC, handfat med kommod och spegelskåp. Spotlights i tak. Komfortgolvvärme. Kombimaskin för tvätt och tork. Handdukstork

   Inglasad balkong

   Stor rymlig och inglasad balkong. Ett extrarum till denna bostad. Insynsfritt och högt läge så ligger denna balkong helt perfekt.

   Bostad

   Boarea

   36m2

   Våning

   2 av 4  (Våningsplan 1 av 4. ) , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1201

   Andel i föreningen

   0,2964%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Bostadsrättsföreningen har tecknat ett förmånligt gruppavtal med ComHem. Paketet innehåller marknadens snabbaste bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s, Telefoni Bas samt Digitalt startutbud. Kostnaden för detta är 180 kr/mån och läggs på månadsavgiften. Möjlighet finns att teckna tilläggsavtal med ComHem för att skräddarsy utbudet av TV-kanaler.

   Byggnad

   Byggår

   2017

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Ventilation

   Mekanisk till- och frånluft

   Hiss

   Hiss finns
   Rymlig hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Bostadsrättsföreningen Bromma Tracks.

   Föreningens organisationsnummer

   769617-1011

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   249 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2017

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   VÄLKOMMEN TILL BROMMA TRACKS! Här, i gamla kvarteret Linneduken i Stockholms omåttligt populära närförort Bromma, har SSM Living AB nu uppfört Bromma Tracks, 249 nyproducerade bostäder som vart klara under 2017. Föreningen äger marken så det är EJ tomträtt! Bostäderna i Bromma Tracks är noggrant utformade för att vara optimalt yteffektiva och prisvärda. Planering och interiör ger en hög standard och god funktion i varje lägenhet. Dessutom har varje bostad egen balkong eller uteplats. Utöver det finns det också gemensam uteplats för hela föreningen med en skön pool i härligt solläge. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt när och om man så önskar. Utformningen av Bromma Tracks är gjord för att ta vara på och ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar och det fina västerläget ger härligt ljus till både lägenheter och gård. Parkering finns det gott om. Både genom markparkering, garageparkering och generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val. Föreningen har även en hemsida, www.brfbrommatracks.se.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens ekonomi har fått en flygande start med lägre räntenivåer på föreningens lån än vad man antagit i den ekonomiska planen/kalkylen.Enligt ekonomiska plan ligger lånen på ca 163 miljoner vilket ger en belåningsgrad kring 13 500 kr/kvm och år. Föreningen äger marken och betalar INTE någon tomträtt. Det finns inga planerade avgiftsförändringar i nuläget.

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet tillhör det källarförråd. Det finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum samt en fantastisk innergård med pool och stort soldäck. Gemensam tvättstuga i Klädesvägen 40, i tvättstugan finns fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och mangel. I poolhuset finns en gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter som man kan boka om man har gäster. Ett källsorteringsrum för glas, plast, metall och papp finns intill garaget.

   Gårdsplats

   Grönskande innergård med egen pool med tillhörande trädäck och poolhus som bjuder in till socialt umgänge.

   Parkering

   Förhyrda p-platser om ca 82 stycken finns i garage, längs med kvartersgatan samt på en markparkering, ca 18 st. Garage 82 st kostar 1250 kr/mån och p-plats 18 st kostar 750 kr/mån. Föreningen tillämpar separat kösystem. Det finns lediga platser i garaget samt mindre kö till parkeringsplats utomhus, kontrollerat 2020-04-27. P-platserna förvaltas av Parkando, 08-408 396 38.

   Försäkring

   Föreningen har tecknat en fastighetsförsäkring hos Brandkontoret, från och med 1 februari 2020 ingår bostadsrättstillägg. Försäkringen kommer att ingå i den ordinarie månadsavgiften. Det innebär att som medlem från och med den dagen inte behöver ett bostadsrättstillägg på sin hemförsäkring.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Klädesvägen 28, 2 trappor, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Brommaplan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 400 kr/mån I månadsavgiften ingår värme & kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband & tv om 180 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 474 kr

   Överlåtelseavgift: 1 185 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 200 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: OBS - Dristkostnaderna är ca-uppgifter.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder