Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Klintbacken 1, Bromma

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 2 271 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 1944-1945

Boarea: 42 m2

Högst upp hittar vi enn fantastisk och ytterst välplanerad lägenhet om 2 rok som verkligen känns större, insynsfritt, social planlösning, blandning av stilsäkra materialval och originaldetaljer rakt igenom ett boende med det lilla extra och utsikt över grönskan samt takåsar karakteriserar detta vackra hem. Praktisk och flexibel planlösning som erbjuder er ett härligt ljus. Att få lyxen med ett trevligt badrum underlättar verkligen vardagsmorgonen. Det stora källarförrådet gör att ni inte behöver fundera kring förvaringsmöjligheterna, skulle det ändå inte räcka så finns möjlighet att hyra extra förråd. Ett sovrum med plats för större säng. Det fina köket med plats för mindre matplats samt goda arbetsytor förenklar vardagen. Vardagsrummet har ett fint ljus och inbjuder till sociala sammanhang och har även goda förvaringsmöjligheter. Klintbacken 1 är ett boende som måste upplevas där ni får stilsäkra materialval, optimal planlösning och praktiska lösningar. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Stilrent målade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem! Välkommen till Klintbacken 1 önskar Brommas mest anlitade och rekommenderade mäklare!

Läs mer

Pris

2 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 06 Juli

  12:30 - 13:15

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Tis 07 Juli

  18:30 - 19:00

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Tobias Sandseth

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-10 12 03

  tobias.sandseth@lansfast.se

  Planritning Planlösning red

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med trägolv med väggar målade i ljus nyans som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr.

   Vardagsrum

   Magnifikt vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov.

   Kök

   Välplanerat kök med stilsäkert ljusgrå skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterparti. Praktiska hög och underskåp med mässingdetaljer, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, gasspis, köksfläkt samt integrerad diskmaskin gör detta kök komplett.

   Sovrum

   Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert trägolv i original med gråmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde. Gott om plats för garderobsparti och förvaringsmöjligheter.

   Badrum

   Badrum med vitkaklade väggar och klinker på golv. Här finns spegelskåp ovan handfatet, WC, dusch samt förvaring i väggskåp.

   Bostad

   Boarea

   42m2

   Våning

   1 av 0 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   1305

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   Gemensam uteplats Solig uteplats som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap. - Innergård - Cykelförråd - Tvättstuga

   Byggnad

   Byggår

   1944-1945

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   BRF Minnet 13

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Mariehäll

   Allmänt om området

   Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger precis intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker. För den promenerande binds Mariehäll på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden. Långa sträckor går längs Huvudsta strand i Solna och passerar Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

   Kommunikation

   Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm. Nyöppnade tvärbanan tar dig till Sundbyberg C vidare till Solna Station eller Alvik C i Bromma åt andra hållet.

   Övrigt

   I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5. Två förskolor med 10 avdelningar, varav den ena kan integreras med skolbyggnaden. Idag finns ett antal förskolor i närheten och ca 4-5 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Klintbacken 1, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Mariehäll

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 2 271 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder