Snörmakarvägen 35A, Bromma

5 300 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Snörmakarvägen 35A - Bromma

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2016/2017

Boarea

69m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

Rum

3 rok

Område

Bromma

Avgift

3 341 kr/mån

ink, värme och förråd

Inga planerade avgiftsförändringar. Kontrollerat 14/8 -19.

Accepterat pris

5 300 000 kr

76 812 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Optimalt planerad och stilren trerumslägenhet med mycket centralt och barnvänligt läge

  ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING. Välkommen till Bromma och denna trerummare om 69 kvadratmeter. Denna gavellägenhet är i absolut toppskick. En optimalt planerad och stilren bostad som erbjuder bland annat fin utsikt, fönster i flera väderstreck och påkostade material. Dessutom är lägenheten attraktiv med fräscha ytskikt, vackra golv, fint ljusinsläpp och öppen planlösning. Pricken över i:et är den fantastiska terrassen med sol hela dagen. Här finns plats för loungehörna, matbord och grill för trevliga dagar. Här stiger du in i en rymlig och funktionell hall med inbyggda garderober, bra förvaringsmöjligheter och säkerhetsdörr, och vidare in till ett öppet och härligt vardagsrum. Köket är rymligt och fräscht och lägenhetens badrum är stort och påkostat. Boendet erbjuder två sovrum. Föreningen heter Brf Skräddaren och är en välskött sådan med god ekonomi. Via föreningen får du bland annat tillgång till en trevlig terrass med utemöbler, cykelrum och parkeringsplats. I månadsavgiften om 3308 kronor ingår vatten, värme och källarförråd. Bostaden, som är perfekt belägen i Brommas hjärta på trevliga Snörmakarvägen, är som gjord för en barnfamilj. Här bor ni nära bland annat Judarskogen, pulserande Brommaplan och Drottningholm. Välkomna!

  Ansvarig mäklare

  Christopher Maurie

  Kontorschef/Fastighetsmäklare

  0701-62 71 76

  christopher.maurie@lansfast.se Läs mer om Christopher

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  I denna lägenhet möts man av en rymlig och funktionell hall med inbyggda garderober, bra förvaringsmöjligheter och säkerhetsdörr. Här finns vitmålade väggar och mörkt klinkergolv.

  Kök

  Snyggt designat kök med specialritad köksinredning och skräddarsydda överskåp i mattlackad ek och underskåp i gråbetsad ek med kopparknoppar, bänkskiva i Silestone, blandare från Tapwell, induktionshäll samt rumshög bistrovägg i glaserade keramikplattor med stång i koppar för köksredskap. Integrerade vitvaror och köksmaskiner. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en perfekt social yta för trevliga tillställningar med nära och kära. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier.

  Vardagsrum

  Lägenhetens vardagsrum är öppet och härligt med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har vitmålade väggar och vackert trägolv.

  Sovrum 1

  Från hallen når du detta sovrum som är rymligt och väl tilltaget med rymliga garderober och plats för stor säng. Sovrummet har vitmålade väggar och vackert trägolv.

  Sovrum 2

  Lägenhetens andra sovrum är lite mindre och rogivande och har plats för säng, nattduksbord och plats för garderob. Detta rum har vitmålade väggar och vackert trägolv.

  Badrum

  Badrum med snygga materialval i form av kommod och tvättställ från Swoon, blandare och takdusch från Tapwell, sanitetsporslin från Duravit och badrumsgolv i matt varmbeige keramikplatta samt glaserade keramikplattor i bruten dimblå kulör i dusch och socklar. Kombimaskin. Här har du även lyxen med golvvärme!

  Underbar terrass

  En solig, stor och underbar takterrass som nås från vardagsrummet och sovrummet. Här har man utsikt mot takåsarna och skogen. Detta är som ett extrarum sommartid. Här har du plats för både "loungegruppen" samt matsalsmöbel och grill.

  Balkong

  Lägenhetens har också en mysig och charmig balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016/2017

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.

  Bilplats

  14 parkeringsplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Föreningen har tillgång till bilpool via SunFleet, en bil med reserverad plats.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Kommentar:

  OBS- Driftskostnaderna är ca-uppgifter.

  Andel i föreningen:

  1,837%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016/2017

  Fönster:

  3-glas energifönster

  Ventilation:

  FTX

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Övrigt:

  Det finns källarförråd, gemensam takterrass, cykelförråd och miniverkstad. 3st sopkasuner.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Skräddaren

  Lägenhetsnummer:

  401

  Antal lägenheter:

  73

  Byggår:

  2016/2017

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skräddaren består av 73st bostadslägenheter belägna på Snörmakarvägen 35 A-D. Föreningen äger marken för fastigheten (Sykorgen 6). Föreningen ingår ej i någon gemensamhetsanläggning och belastas inte med kända servitut. Det är en äkta förening. EL: 3-fas till lägenheter. Föreningen har abonnemang med rörligt elpris för samtliga lägenheter. Individuell mätning och debitering. Bostadsrättshavarna faktureras efter faktisk förbrukning.  Gjorda renoveringar:

  Då byggnaden är nyproducerad (2016) finns i dagsläget inga behov av renoveringar utöver traditionellt underhåll.  TV/Internet:

  Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar eget val av abonnemang för kabel-tv och fiber.  Parkering:

  Det finns 14 parkeringsplatser som går att hyra för 500 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. För närvarande 10 st i kö, kontrollerat 14/8 -19.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen erbjuder cykelförråd, gemensam takterrass, miniverkstad, källsortering och källarförråd.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor