Objektbild

Spångavägen 34, Bromma

Rymlig tvåa med fransk balkong nära Brommaplan med T-bana & service.

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 870 kr/mån inkl. värme, vatten och bredband (Ownit 100/100Mbit).

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Boarea: 56 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkommen till denna rymliga tvåa med närhet till det mesta! Lägenhetens 56 kvm skapar en tvåa med goda ytor och stora möbleringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat. Köket rymmer en större matgrupp samt mycket förvaring. Vardagsrummet rymmer enkelt tv-hörna, en extra matplats eller kontorsplats samt övrigt möblemang. Sovrum med fransk balkong och gott om förvaring. Kökets stora yta har i liknande lägenheter delats av för att skapa ett extra sovrum och på så sätt skapat en bra trea. En kort promenad bort ligger Brommaplans centrum med T-bana, buss och närservice som mataffär, apotek, vårdcentral, systembolag och restauranger. Idrottshallen Åkeshov med simhall, gym och friskvård ligger på bekvämt avstånd. Du finner även fler vackra naturområden i området samt kolonilotter. Ring för privat visning! 073-533 08 14 Ida Lindholm

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anders Norman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare / Kontorschef

  Mobil: 073-708 45 66

  anders.norman@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Entré via säkerhetsdörr till en välkomnande hall. Från hallen når du vardagsrummet, köket och badrummet. Här finns en stor platsbyggd garderob och plats för avhängning. Ljusa ytskikt och smakfullt klinker i ljusgrått med golvvärme.

   Sovrum

   Stort sovrum med fransk balkong. Platsbyggd förvaringsvägg i grått med inbyggda spottar. Plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Bra med ljusinsläpp. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

   Vardagsrum

   Rymligt och ljust vardagsrum. Lättmöblerat med plats för tv-hörna, matplats och övrigt möblemang som t.ex. en kontorsplats. Tack vare lägenhetens gavelläge får man ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Vita väggar samt fondvägg i mörkgrått och ljust parkettgolv.

   Kök

   Stort kök med plats för större matgrupp. Stora förvaringsmöjligheter i köksskåpen. Två fönster ger härligt ljus. Detta utrymme har i liknande lägenheter delats av för att bilda ett mindre kök och ett extra rum för att skapa en trea! Här finns kyl/frys, ugn, spis, micro, fläkt. Vita köksluckor, bänkskiva i trä samt stänkskydd i grått kakel.

   Bostad

   Boarea

   56m2 (Enligt Bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0397

   Andel i föreningen

   1,07837%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV och Bredband levereras från Ownit. Det ingår bredband 100/100 i avgiften. Boende betalar själva för abonnemang på TV.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Flossamattan 32

   Föreningens organisationsnummer

   769608-2440

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   93 st , varav hyresrätter: 15 st

   Antal lokaler

   8 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen Flossamattan 32 köpte fastigheten under våren år 2009. Tomträttens avtal löper till 2029-06-30. Fastigheten består av 9 flerbostadshus med 93 bostadsrätter,15 st hyresrätter samt 8 st lokaler. Vidare finns 21 parkeringsplatser och 12 st garageplatser. Den totala bostadsytan är 6012 kvm och lokalytan är 418 kvm. Fastigheterna är i gott skick där såväl avloppsstammar som elstigare och elcentraler är utbytta. Dränering är gjord och fasadrenovering på samtliga av föreningens hus.

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har en stark ekonomi med 15 hyresinbringande hyresrätter som även räknas som framtida intäkter. Föreningens belåningsgrad är låg med 8 595 kr/kvm enligt årsredovisningen från 2019.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2006 Stambyte av badrum/WC 2006 Stambyte av kök 2006 Byte av elstigar/elcentral 2010/2011 Renovering av tvättstugan 2011 Besiktning av fastigheten inkl. filmning av avloppsrör. 2012 Statusbesiktning av fastigheten. 2013 Rörrenovering av rör i grunden 2014 Omdränering av samtliga 9 hus i fastigheten 2015-2016 Nya fasader på samtliga hus. 2015-2016 Nya betongplattor och räcken till balkongerna. 2015-2016 Renovering av utsidan och emellan fönster. 2015-2016 Nya entrétrappor och räcken. 2016 Nya rabatter och kantstensättning runt hälften av husen 2016 Fasadrenoveringen: slutbesiktning godkänd i december. Kompletteringar skall göras under våren 2017. 2017 Fasadrenoveringen: besiktning av resterande kompletteringar beräknas till juni. 2018 Föreningen har ansökt om bygglov för balkong 2020 Se över trädgårdarna och förbättra asfaltering vid nr 42,44

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har två stycken gemensamma tvättstugor belägna på Spångavägen 40.

   Parkering

   I föreningen finns 27 parkeringsplatser som går att hyra till en kostnad om 300 kr/månad och 12 garageplatser som går att hyra för 557 eller 629 kr/månad beroende på storlek. I övrigt råder boendeparkering på gatorna i området.

   Föreningens hemsida

   www.flossamattan.se/

   Övrigt

   OMRÅDET Lägenheten ligger i omtyckta Riksby med endast ett stenkast från Brommaplan. Inom området som ligger längs Drottningholmsvägen erbjuder utöver boende flera grönområden, grillplatser, lekområden, små lokala butiker och företag. På intilliggande Brommaplan erbjuds ett stort utbud av närservice med ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger m.m. Här finns också bra kommunikationer genom en mängd busslinjer samt T-banans gröna linje. Inom gångavstånd om ca 10 min ligger naturreservatet Judarn med omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana. Judarn är också ett av Stockholms första naturreservat. Man kan också bada vid Lillsjön, Kyrksjön, Ängbybadet samt Solviksbadet där det finns mysiga sandstränder. För den fritidsintresserade finns det flera aktiviter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving range. I närheten finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns Äppelvikens Ridskola (Bromma Ridklubb). Vill man shoppa finns Bromma Blocks endast 10 min med bil/buss. Här finns ett modernt shoppingcentrum med stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Intill Bromma Blocks ligger även Bromma flygplats med flertalet avgångar, både inrikes och utrikes.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Spångavägen 34, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Bromma - Riksby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 870 kr/mån inkl. värme, vatten och bredband (Ownit 100/100Mbit).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-10-30

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 150 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: OBS! Driftkostnaderna är cirka uppgifter.

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder