Objektbild

Wergelandsgatan 40, Bromma

Ljus lägenhet högst upp i huset med lummig balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 994 kr/mån Inkl. Värme & vatten

Bostadsrättslägenhet - Bromma

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1951

Boarea: 58 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkommen in i denna välplanerade lägenhet om 58 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus bostad vars hemtrevnadskänsla är genomgående i hela bostaden. Rymlig och fin balkong som vetter mot den lummiga gården där det erbjuds både grill- och lekplats. 3 minuters promenad till Blackebergs Centrum där du finner tunnelbana, hemköp, gym, restaurang och café samt andra butiker. På samma gång har du närhet till vacker natur, bland annat Grimsta Naturreservat med fina promenad- och joggingstråk. På bekvämt avstånd finns även Vällingby Centrum med stort utbud av shopping. Brf Skärkarlen 9 är en välskött och stabil förening med god ekonomi.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Jonatan Hallqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0760-32 12 03

  jonatan.hallqvist@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – bra förvaring i form av platsbyggda garderober med gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det sociala, trevliga och fräscha köket har fint ljusinsläpp, ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och gasspis. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Ett öppet, lättmöblerat och stilrent rum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt generösa sällskapsytor.

   Sovrum

   Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett rogivande och ljust rum med parkettgolv och ljusa väggar. Rummet har utmärkta förvaringsmöjligheter, vackert ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

   Badrum

   Fräscht och funktionellt badrum med toalett, badkar, handfat och förvaringsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

   Balkong

   I vardagsrummet finner du en stor, lummig och ljus balkong med lättmöblerade ytor och trätrall. Här har du fin utsikt mot innergården.

   Bostad

   Boarea

   58m2 (Enl. bostadsrättsförening)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   2045-1123

   Andel i föreningen

   2,05%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Skärkarlen 9

   Byggår

   1951

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-01-02
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 212 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skärkarlen 9

   Föreningens organisationsnummer

   769622-1436

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   49 st , varav hyresrätter: 8 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1951

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Skärkarlen 9 registrerades hösten 2010 med ändamålet att upplåta bostadslägenheter för permanent boende. Föreningen förvärvade officiellt fastigheten från familjebostäder den 23 Juni 2011. RENOVERINGAR Stambyte i badrum: 1995 Byte av lägenheternas elinstallationer: 1995 Balkongrenovering: 2005 Fasadrenovering på del av fastigheten: 2012 Byte av tak på del av fastigheten: 2012 Dränering av delar av huset: 2012 Byte av värmecentral: 2014 Byte av el-serviser: 2015 Byte av el-central i tvättstugan: 2017 Byte av el-stigare samt mätartavlor i samtliga lägenheter: 2017 Stambyte i kök: november 2017 - februari 2018 EKONOMI Föreningens ekonomi är god. Delat ägande är ok. PARKERING Föreningen innehar 7 st garage som kostar ca 650 kr/mån med lång kö. Samt 31 parkeringsplatser som kostar 200 kr/mån och för närvarande kö. Man ställer sig i kö via föreningens hemsida: www.brfsk9.com TV & BREDBAND Tv och bredband via ComHem samt bredbandet via fiber genom Zitius/Z-market där man själv kan välja operatör. GEMENSAMMA UTRYMMEN Föreningen innehar Cykel och barnvagnsförråd, litet gym (i samma utrymme som cykel och barnvagnsförrådet) samt gemensamma tvättstuga.

   Blackeberg

   Allmänt om området

   Genom Blackeberg sträcker sig grönområden med bl.a. lekparker och Blacken parklek med barnpool under sommaren, daghem, en nyanlagd fotbollsplan med gräs och det stora skogsområdet Grimsta. Efter en kort promenad finner man Mälarens vatten med fina gångstråk längs strandkanten. Vill du bada så är det gångavstånd till både Ängbybadet och Kaananbadet där du även hittar flertalet båtklubbar.

   Tjänster i området

   Som boende på i Blackeberg har du närhet till mycket t.ex. Blackebergs Centrum där du når service i form av Hemköp, apotek, hälsobutik, bibliotek, bank, sushi, restaurang, pizzeria, gym, posten samt T-Bana på ett fåtal minuter. På bekvämt avstånd återfinns även Vällingby Centrum med stort utbud av shopping.

   Övrigt om området

   Bara ett stenkast från lägenheten ligger Blackebergssskolan som är en F-6 skola. Med några minuters promenad ligger också Blackebergs gymnasium. Det finns planer att bebygga området längst upp på Wergelandsgatan, intill Blackebergs Sporthall.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Wergelandsgatan 40, Bromma

   Kommun: Stockholm

   Område: Blackeberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 994 kr/mån Inkl. Värme & vatten

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 713 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 315 kr/månad

   Försäkring: 146 kr/månad

   Övrigt: 252 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Bromma

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brommaplan 403 i Bromma, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Bromma!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Bromma

   Hitta din mäklare i Stockholm - Bromma

   Liknande bostäder