Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Odelbergsvägen 29, ENSKEDE GÅRD

Pris:

5 995 000 kr

Månadsavgift 4 539 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ENSKEDE GÅRD

Rum: 5 rok

Våning: 3 av 3  (Etagelägenhet i två plan) , hiss finns inte

Boarea: 100 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Kommande försäljning av denna unika etagelägenhet med mycket charm, hög standard och eldstad på Odelbergsvägen 29. I Enskede Gård är det lätt att trivas, här bor du i ett lummigt kvarter med både grönområden, parker och närhet till kommunikationer samt stan. Bostaden har ett högt och attraktivt läge på våning 3 och 4 i ett välbevarat hus från 1930-talet om totalt 124kvm (se bif. mätbevis (98+26)). Bostaden präglas av dess charmiga snedtak, synliga murstockar, rejäla takfönster och synliga takbjälkar som tillsammans med dess rejäla balkong i söderläge, eldstad samt stora sociala ytor är något alldeles extra. Anledningen till att trivas är många och på det nedre planet finner ni de större sociala ytorna där det moderna köket ligger i öppen planlösning mot det rymliga och hemtrevliga vardagsrummet med både balkong och eldstad. I hallen finner ni även gott om plats för både förvaring och avhängning av ytterkläder samtidigt som gästerna inte behöver trängas. Vidare har ni även ett av de två badrummen som är helkaklat i modern standard och utrustat med både dusch och WC. Det övre planet är i mer privat karaktär där detaljer som takbjälkar, charmigt snedtak med rejäla takfönster samt den synliga murstocken står i fokus. I dagsläget erbjuds totalt fyra sovrum med ett mindre allrum men här kan ni med enkla medel göra om till både ett, två eller tre sovrum med större sociala ytor - Helt beroende på just er familjs behov! Vidare finner ni även det andra badrummet utrustat med badkar som innehar spafunktion och dusch, WC, kommod i vitt samt takfönster.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Granath

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-610 13 71

  johan.granath@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   100m2 (Enl. ekonomisk plan)

   Kommentar area

   98kvm BoA 26kvm ej mätbart utrymme enl. mätbevis

   Våning

   3 av 3  (Etagelägenhet i två plan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   524

   Andel i föreningen

   8,2033%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Byggnad

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-03-09
   Energiklass:
   Energiprestanda: 186 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Stallet 10 & 11

   Föreningens organisationsnummer

   769602-8807

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   24 st

   Antal lokaler

   1 st

   Byggår

   1931-1932

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Stallet 10 & 11 består av två hus som uppfördes 1931-1932. De ritades av Carl Ekeman och Edvin Engström. Ekeman ritade huset på Odelbergsvägen 27 och Engström det på Odelbergsvägen 29. Husen är i stort sett identiska om än spegelvända, så troligtvis samarbetade arkitekterna. Båda arbetade på Egnahemsbyrån på Stockholms stads fastighetskontor där Engström var föreståndare. Husen på Odelbergsvägen består av två byggnader som är samkomponerade och ser ut att vara ett hus med två trapphus. Trapphusen har en hel fönstervägg ut mot gatan. Dessa, liksom övriga fönster, är målade i grönt och fasaden är putsad i ljusgult. Husen är välbevarade från tiden och en prydnad för området. Föreningen består av 24 lägenheter och har stabil ekonomi. Man har en gemensam gård på husets baksida med gräsmatta, trädäck, utemöbler, grillplats och odlingsbänkar. Interiört finns gemensam tvättstuga, bastu och cykelförråd.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Odelbergsvägen 29, ENSKEDE GÅRD

   Kommun: Stockholm

   Område: Enskede gård

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 5 995 000 kr

   Månadsavgift: 4 539 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-07

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder