Objektbild

Molkomsbacken 29, Farsta

Välplanerad fyra högst upp i huset med vackert ljusinsläpp och stor balkong med bästa solläge.

Pris:

2 695 000 kr

Månadsavgift 3 856 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband 90 kr/månad tillkommer.

Bostadsrättslägenhet - Farsta

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1959

Boarea: 80 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Högst upp i huset finner man denna välplanerade fyra med ljusa ytskikt, genomgående ekparkett, renoverat kök med fantastisk balkong i bästa solläge , tre välplanerade sovrum och stambytt badrum. Lägenheten kan med enkla medel återställas till originalutförande 3RoK om man vill. På endast någon minuts promenad når ni Farsta centrum med stort utbud av butiker, restauranger samt vårdcentral m.m. Här finns även torghandel med blommor, frukt och grönt. Här finns mycket goda kommunikationer med bussar mot Haninge, Sköndal och Liljeholmen samt tunnelbana. I Farsta Strand finns även pendeltåget som tar er söderut till Nynäshamn samt mot Stockholm C och vidare norrut. Det går även flertalet bussar mot Sköndal, Skarpnäck (181) och Huddinge (742). På promenadavstånd finns ett varierat utbud för er som gillar grönska och naturliv. Vid sjön Drevviken finns mysiga promenadstråk och möjlighet till bad vid populära Hökarängsbadet. Här plogas även en bana för skridskoåkning samt längdskidor på vinterhalvåren. I andra änden av Farsta finner ni en annan mysig sjö - Magelungen. Även här erbjuds ni mysiga promenadstråk, fiske för den som önskar samt bad på sommaren vid Farstabadet. Den som gillar golf bor här nära Ågesta Golfklubb som ligger på andra sidan Magelungen. Här finns även ett trevligt lunchställe, motionsspår, skidspår vintertid samt utegym. Tycker man inte om att springa finns Farsta Sim- & Idrottshall. Även Sats, Friskis och Svettis erbjuder trevliga lokaler i Farsta Centrum och i kvarteret finns Puls & Träning. Ses på visningen!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Skoglund

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-545 17 85

  johan.skoglund@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Ljus, rymlig och välkomnande hall med parkettgolv och goda förvaringsmöjligheter i form av hatthytta och vägghängd skoförvaring. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

   Vardagsrum

   Här får ni ett trevlig vardagsrum med social och öppen planlösning mot köket. lättmöblerat med gott om plats för soffa och tillhörande soffbord.Plats för matgrupp för 4-6 personer.

   Kök

   Renoverat och modernt kök. Vitt kakel, ljusa köksluckor och lådor som bryts av mot den fina svarta stenen. Köket erbjuder goda arbetsytor och mycket praktiskt förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn/mikro och fläkt. Från köket når man lägenhetens fina balkong.

   Sovrum 1

   Insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar för optimal förvaring.

   Sovrum 2

   Även detta rum har plats för dubbelsäng och förvaring , här bjuds man på fin utsikt över grönskade trädtoppar.

   Sovrum 3

   I anslutning till vardagsrummet ligger det största sovrummet, här får man massor av fint ljus från det stora fönsterpartiet. Det finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler, skrivbord och byrå för den som önskar, god förvaring i flertalet garderober.

   Badrum

   Fräscht helkaklat badrum, här finns dusch med glasvägg, handfat i kommod,spegelskåp med belysning, handukstork och toalett. Förberett för tvättmaskin för den som önskar.

   Uteplats/Balkong

   Härlig balkong med sol större delen av dagen, insynsskyddat läge med utsikt över trädtopparna. Här finns det gott om plats för balkongmöbler eller odling för den med gröna fingrar.

   Bostad

   Boarea

   80m2 (Areauppgifter enligt föreningen)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   422

   Andel i föreningen

   0,96676%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Internetleverantör A3. Det finns fiber/bredband och Comhem indraget i de flesta lägenheter.

   Byggnad

   Byggår

   1959

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-06-30
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Torsö 5

   Föreningens organisationsnummer

   769621-4829

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   155 st , varav hyresrätter: 29 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1958

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningen bildades 2011 och består av 155 lägenheter varav ca 29 upplåts med hyresrätt. Hyresrätterna ligger som en framtida dold intäkt som bringar extra pengar till föreningens kassa vartefter de säljs. Adresserna är Molkomsbacken 3 till 35. Föreningens mark är upplåten med tomträtt. Tomträttsavgälden är per 2020-12-31 529 500 kr och avtalet gäller till och med 2028 (enl. 2020 årsredovisning). Fastigheten är stambytt och elen är omdragen med jordade kontakter.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens belåning är ca 7991/m² (enligt 2020 årsredovisning). Föreningen har inte tagit några beslut om att förändra avgiften som läget ser ut nu (juni 2020).

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Planerade och påbörjade renoveringar: 2020-2021 - Uteplats med grillmöjlighet Relining horisontella avloppsstammar Fasadrenovering Solcellsinstallation Värmeväxlare Nya namntavlor Nya entréportar Utförda renoveringar/underhåll: 2020 - Fönsterrenovering (ca 15 år ökad livslängd) 2020 - Takrenovering 21-35 2019 - Radonmätning 2019 - Värmeinjustering 2019 - OVK 2019 - Vattenstamventilsbyte 2017 - Rengöring fasad 3-35 2017 - Färdigställd uthyrningslägenhet 2015 - Stamspolning 2014 - Markanläggningsarbete trappa 19-21 2014 - Byte fiberkonvertrar 2013 - Byte takpapp 2013 - Rengöring fasad 3-19 2006 - Byte V/A stammar 2006 - Byte El-stammar (uppgifter enl. föreningen hemsida 2020-06-11).

   Gemensamma utrymmen

   Varje lägenhet har ett källarförråd, även finns det cykelförråd och miljöstuga. Det finns 4 tvättstugor (Port 7, 15, 23 och 33), en spontantvättstuga och en grovtvättstuga med moderna maskiner (tvättid förbokas). Föreningen har en övernattningslägenhet på Molkomsbacken 33, för medlemmarna att hyra, en 3 rok på 80 kvm med 6 bäddar. Hyran är 150 kr/natt.

   Gårdsplats

   Föreningen håller på att anlägga en uteplats med grillmöjlighet, beräknas vara klar sommaren 2021.

   Parkering

   Föreningen har inga parkeringsplatser eller lokaler att hyra ut (det finns inga parkeringsplatser på föreningens tomt). Datumparkering finns längs gatorna utanför bostaden.

   Försäkring

   Fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår så det räcker med att teckna enbart en hemförsäkring.

   Föreningens hemsida

   http://torso5.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Molkomsbacken 29, Farsta

   Kommun: Stockholm

   Område: Farsta Centrum

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr

   Månadsavgift: 3 856 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband 90 kr/månad tillkommer.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-04-07

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 500 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 350 kr/månad

   Försäkring: 150 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Stockholm - Farsta

   Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stadsbudsvägen 3 i Farsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Farsta

   Hitta din mäklare i Stockholm - Farsta

   Liknande bostäder