Objektbild

Cirkusvägen 15, Hägersten

Pris:

2 195 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 2 660 kr/mån Inkluderar värme, vatten, bredband 1000/1000, kabel-tv grundutbud.

Bostadsrättslägenhet - Hägersten

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 2 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1946-47

Boarea: 39 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

På andra våningen finner vi denna välplanerade etta, perfekt för både studenten som förstagångsköparen. Här bor du i en lägenhet med låg avgift, luftigt och ljust allrum, praktiskt kök med gott om förvaringsmöjligheter i skåp samt halvkaklat badrum med badkar. Luftiga ytor och stora fönster ger bostaden en härlig känsla av ljus och rymd. Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplans t-bana med tillhörande centrum. Härifrån tar du dig till Slussen på 10 minuter. I anslutning till t-banan avgår dessutom bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Ännu närmare lägenheten hittar du även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Liljeholmen eller Älvsjö station på 5 min, Fridhemsplan på 10 min eller till Södertälje och Tyresö på under en halvtimme. Inom kort gångavstånd finns Västberga handelsplats. Här hittar ni Stora Coop (öppet 7–23 alla dagar), Systembolaget, Rusta, Jysk, Kronans Apotek och Puls och Träning. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Vid Tellusborgsvägen finns även ICA Supermarket. Kreativa Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade: The Brick, Tellus Towers och Metronomen. Vid Telefonplan hittar ni ett bibliotek, välsorterad Hemköp och ett apotek. Vid torget brukar det stå food trucks som erbjuder maträtter för samtliga önskemål. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, hamburgerrestaurangen KRUBB, A.B.Café. samt anrika Söderbergs Bageri & Kafferosteri. Sedan juni 2004 finns välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik, där du även hittar träningsanläggningen SATS. Populära Klättercentret finns i anslutning, samt Telefonplans BVC och vårdcentral, skrädderi, förskolor och skolor med mera. Du har också nära till Crossfit Telefonplan och Brännkyrkahallen som erbjuder aktiviteter som bowling, innebandy, bordtennis, basket och andra sportevenemang. Från lägenheten är det också nära till Midsommarkransen. I Kransens centrala del finner du ett rikt utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och biograf Tellus. Här finns flertalet populära restauranger, så som Scandwich, Svenska Sushiköket, Hamburgerköket, Tapasköket och Pita i Parken. Det finns även design/inredningsbutiker som Mimmi Staaf Möbelmakeri, 2 Little Spoons och Svenska Armaturer. Precis runt husknuten ligger det en park som är populär bland områdets soldyrkare och barnfamiljer på somrarna. I närheten finns också ett flertal andra parker och grönområden; efter en kort promenad hittar du populära Svandammsparken i Midsommarkransen, och en längre promenad bort ligger Aspuddsparken med plaskdamm, parklek och djur. Ni har också promenadavstånd till härliga Vinterviken med kolonilotter, båthamn, bad i Mälaren, motionsspår, trädgårdscafé, Markus Aujalays restaurang Winterviken och Skulpturens hus.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Melek Korkmaz

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0708-68 08 42

  melek.korkmaz@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Eddy Lloret

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-64 40 79

  eddy.lloret@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande hall med laminatgolv, målade väggar och gott om plats för avhängning av ytterkläder.

   ALLRUM

   Ljust och trevligt allrum med fint ljusinsläpp, laminatgolv och målade väggar. Här finns det plats för en säng och övrigt möblemang om det önskas.

   KÖK

   Ett praktiskt kök med vitt kakel ovan arbetsbänk, gott om arbetsytor och skåpförvaring. Vitvaror bestående av spis, kyl/frys samt fläkt.

   BADRUM

   I direkt anslutning via hallen når man badrummet, kakel på väggar och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med tvättställ med spegelskåp ovan, badkar samt wc. Fönster ger badrummet härligt med ljus samtidigt som det skapar möjlighet till vädring.

   Bostad

   Boarea

   39m2

   Våning

   2 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   0045

   Andel i föreningen

   0,008491%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Kabel-TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Internet: I lägenheten finns indragen fiber med Stockholms stadsnät som leverantör (1000/1000 Mbit/s). Detta ingår i månadsavgiften. IP-telefoni abonnemang ingår i månadskostnaden. Man betalar dock för samtalskostnaden själv.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Trollkarlen 2

   Byggår

   1946-47

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2008-07-27

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas isolerrutor

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Trollkarlen 2

   Föreningens organisationsnummer

   769618-5342

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   114 st , varav hyresrätter: 15 st

   Antal lokaler

   24 st

   Byggår

   1946-47

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Trollkarlen 2 i Stockholm. Föreningen köpte fastigheten 2010. I föreningen finns 114 st bostadsrättslägenheter varav ca 15 st är hyresrätter som i framtiden kommer att säljas (dold tillgång). I början av 2019 amorterade föreningen ytterligare 6 mkr. Föreningen äger husen, marken upplåts med tomträtt. Tomträttsavgälden löper tills 2026. Adresser i föreningen Cirkusvägen 1-15, Karusellvägen 45-49, Tombolavägen 2-16. Ekonomisk Förvaltare: Fastighetsägarna Stockholm AB.

   Föreningens ekonomi

   Oförändrad avgift i dagsläget (Uppdaterat 2021-06-16)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningens renoveringar: 2020 - Byta all trapphusbelysning till LED med rörelsedetektor 2019 - OVK 2017 - 2 hyresrätter gjordes om till bostadsrätt och såldes 2016 – Outhyrd lokal byggdes om till bostadsrätt och såldes 2015 – Ny bredbandsleverantör 2015 - Nya portar med kodlås. 2014 – Installation av filter för rengöring av värme och varmvatten 2013 - Obligatorisk ventilationskontroll 2012 - Fönsterbyte 2006 - Installation av ny takbeläggning 2005/2006 - Renovering tvättstuga 2005/2006 - Stambyte vatten och avlopp, byte av elstigare, byte av radiator/stamregleringsventiler 2000 - Renovering av balkong, ny platta och räcke. 1997 - Anslutning till fjärrvärmenätet Planerade renoveringar/underhåll (Uppdaterat 2021-06-16): 2021/22 - Uppfräschning av tvättstugorna i form av nya tvättmaskiner så hela maskinparet kan bytas ut under 3 år. Inom några år planerar man stamspoling, målning av portar samt uppfräschning av miljöstugan.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens tvättstugor finns på Cirkusvägen 3 samt Tombolavägen 6. Cirkusvägen har 2 vanliga tvättstugor plus 1 grovtvättstuga/spontantvättstuga och ett torkrum. Tombolavägen har 1 vanlig tvättstuga samt 1 grovtvätt och 1 spontantvättstuga. Alla hus har cykel- och barnvagnsrum som finns på källarplan. Grovsoprum finns vid föreningens parkeringsplatser belägna på Dansbanevägen 34-36. Städning av allmänna utrymmen sköts av städfirma.

   Gårdsplats

   Föreningen har en stor gård med lekplats och även en gemensam grillplats.

   Parkering

   Föreningen har 23 uthyrbara parkeringsplatser belägna på Dansbanevägen 34 – 36. Inga lediga parkeringsplatser just nu (Uppdaterat 2021-06-16) - 12 st utan el för 300 kr/mån - 12 st med elstolpe för 375 kr/mån För övrigt råder det boendeparkering i området till en kostnad av 500 kr/mån.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Cirkusvägen 15, Hägersten

   Kommun: Stockholm

   Område: Västberga/Telefonplan

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 2 660 kr/mån Inkluderar värme, vatten, bredband 1000/1000, kabel-tv grundutbud.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-09-14

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 350 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 170 kr/månad

   Försäkring: 180 kr/månad

   Karta & område

   Huddinge

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sjödalsvägen 15a i Huddinge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Huddinge!

   Läs mer

   Bobutiken i Huddinge

   Hitta din mäklare i Huddinge

   Liknande bostäder