Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Doktor Widerströms gata 80, våning 3, HÄGERSTEN

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 2 032 kr/mån Vatten, värme och Kabel-TV (grundutbud) ingår.

Bostadsrättslägenhet - HÄGERSTEN

Rum: 1 rok

Våning: 3 av 5 , hiss finns

Byggår: 1954-1955

Boarea: 29 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Stor balkong - Högt läge utan insyn - Våning 3 - Hiss finns - Nära kommunikationer - Praktisk klädkammare och sovalkov - Bevarade 50-tals detaljer - Stabil Brf På Doktor Widerströms gata 80 hittar ni denna charmiga funkisetta som ligger högt upp i huset utan insyn! Lägenheten bjuder på en stor balkong i ett högt läge där det finns plats för umgänge och planteringar om så önskas. En välplanerad bostad med praktisk klädkammare, sovalkov som rymmer en 120 cm säng, stambytt badrum, charmigt kök och allrum med plats för både soffgrupp och matbord. Optimalt planerad i mycket gott skick. Här nås man av sobra och stilrena kulörer och charmigt bevarade 50-tals detaljer. Bostaden är belägen på en populär och lugn adress nära kommunikationer och service. Områdesbeskrivning | Mycket trivsamt läge i Fruängen med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och handelsplatsen Kungens Kurva och köpcentrumet Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör, gym, bibliotek, vårdcentral m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli och välkända chokladbutiken Handgjort Stockholm. Kommunikation | På ett par minuter promenerar du till Fruängen Centrum där du tar dig till Stockholm central med tunnelbanan på 18 min. Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer från Fruängen centrum, bland annat till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Håkansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-12 74 00

  anna.hakansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  George Tentak

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Hall med vita väggar, här finns god plats för avhängning samt plats för förvaring i form av två stycken garderober.

   Allrum

   Ljust allrum i ett högt läge helt utan insyn! Vita väggar och original parkett, här nås man av ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartier samt utgång till lägenhets stora balkong. Rummet bjuder även på en praktisk sovalkov samt en klädkammare för extra förvaringsmöjligheter.

   Kök

   Kök med skåpluckor i en grå/grön kulör samt vitt kakel ovanför arbetsbänk. Luftiga ytor med öppen planlösning mot matplats. Ljust kök med fönster ovan arbetsbänken samt charmigt bevarade 50-tals detaljer. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt samt spis.

   Badrum

   Stambytt badrum med ljust klinker och vitt kakel. Utrustat med badkar, handfat med kommod, spegel och wc.

   Övrigt

   Till bostaden hör ett vindsförråd.

   Bostad

   Boarea

   29m2 (Area uppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   3 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   231796001-0576

   Andel i föreningen

   0,2894%

   Andel av årsavgift

   0,32043%

   TV och internet

   Varje lägenhet har fri tillgång till ett analogt basutbud av TV kanaler från ComHems kabel-TV system. Individuellt kan man även beställa ComHems digitala TV utbud och/eller bredband. Man kan även individuellt beställa digital TV, telefoni och/eller bredband från Telia via indraget fibernät. Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbud ingår i månadsavgiften. Vill man teckna annat avtal gör man det själv med ComHem. Bredband. Leverantör: ComHem. Ingår inte i månadsavgiften. Finns även fiber indraget från Telia.

   Byggnad

   Byggår

   1954-1955

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2012-11-15

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Frånluft med självdrag

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Nackspegeln

   Föreningens organisationsnummer

   769608-6656

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   224 st , varav hyresrätter: 25 st

   Antal lokaler

   4 st

   Byggår

   1954-1955

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Bostadsrättsföreingen Nackspegeln bildades 2003 och fastigheten Nackspegeln1 förvärvades i juni samma år. Husen byggdes 1954 - 1955. Fastighetens adresser är Doktor Widerströms gata 31-39, 52-94. Tomten tillhandahålls med tomträtt, med löptid om 10 år. Tomträttsavtalet förnyades senast 2016. Husbeståndet består av flerfamiljshus i tre våningar, samt ett i fem våningar. Hiss finns endast i femvåningshuset. Föreningen består av 224 lägenheter, varav 199 bostadsrätter. Det finns även 3 lokaler som hyrs ut kommersiellt. För övriga frågor eller funderingar går det bra att kontakta styrelsen på styrelsen@nackspegeln.se. För mer information se föreningens hemsida. www.nackspegeln.se

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har ej beslutat om någon avgiftsförändring och har en stark ekonomi. (Uppgifterna kontrollerade 2020-03-09

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Föreningen har bland annat genomfört följande underhålls- och förnyelseåtgärder: Stambyten i alla badrum, som inte tidigare åtgärdats av föregående fastighetsägare. Byten av samtliga fönster till 3-glastyp. Kompettering och renovering av samtliga tak. Renovering och uppgradering av tvättstugan, bl.a. med nytt bokningssystem, nya tvättmaskiner, nya torktumlare, samt elmangel. Låssystemen till entréer och gemensamma utrymmen har bytts ut och uppgraderats, bl.a. med bricklås till gemensamma utrymmen. Undercentralen för inkommande fjärrvärme har uppgraderats med nya värmeväxlare. Gårdytorna har försetts med förnyade lekplatser och gångvägar med farthinder. Växtligheten i samtliga rabatter har förnyats. Samtliga entrédörrar har bytts till nya och entréerna har försetts med nya gatunummerskyltar. Sophanteringssystemet har förnyats, med 4 st nedgrävda avfallsbehållare, samt miljöstuga för källsortering, allt placerat utmed Doktor Widerströms gata. Elsystemet har förnyats med nya undercentraler i lägenheterna. Elssystemet är av typen tvåfas. Utrustning som kräver trefassystem kan alltså inte installeras. Dock har vissa lägenheter indragen 3-fassystem, efter uppgradering utförd av tidigare borättsägare. Upprustning av trapphusen med målning och byten av belysningssystem har genomförts. Samtliga lägenheter har anslutits till fibernätssystem. Byten av samtliga färskvattenledningar och kopplingar/ventiler i källarplanen har genomförts. Ny gångvägsbelysning s.k. pollare och julbelysning i träd, har installerats. Föreningens webbsida har uppdaterats. Föreningen har upprättat en Underhållsplan som sträcker sig fram till 2030. Förnärvarande genomförs: Åtgärder mot radon i kvarstående lägenheter med underkända värden. Målning av samtliga källargångar Löpande genomförs: Systematiskt brandskyddsarbete, med dokumenterade brandsskyddsronderingar ca 4 gånger/år och nödvändiga åtgärder. Årlig säkerhetskontroll av lekplatserna och nödvändiga åtgärder. Årlig säkerhetskontroll av hissanläggningen i femvåningshuset och nödvändiga åtgärder. Återkommande stamspolning av köksavloppen. Den tekniska förvaltningen hanteras av styrelsen.

   Gemensamma utrymmen

   Till varje lägenhet finns ett källarförråd och ett matkällarförråd i källarutrymme, utom för femvåningshuset som har motsvarande förråd i vindsutrymme. Det finns även tillgång till flera cykel- och barnvagnsförråd, samt gemensam tvättstuga med 4 tvättmaskinsrum, samt torkrum och torktumlare. Föreningslokal, ligger på långsidan i höghuset Dr W 80. Övernattningslägenhet, ligger på gaveln till Dr W 66. Tvättstuga, ligger i hus 86-88. Lätt att få tid. 4 tvättmaskinsrum, samt torkrum och torktumlare. I övrigt finns en tom lokal som tidigare varit hobbyrum samt en föreningslokal och en gästlägenhet för de boende. Föreningslokalen är i gott skick och utrustad med kök som har spis, mikrovågsugn, diskmaskin och porslin för upp till 30 gäster. Två stora rum finns med bord och stolar. Kostnad för lokalen är 500 kr för en fest och 250 kr för ett barnkalas. Även gästlägenheten är fräsch och kostar ca 200 kr per natt att hyra.

   Parkering

   18 parkeringsplatser med elstolpe för motorvärmare, går att hyra för 250 kr/mån. 13 garageplatser, går att hyra för 400 kr /mån. För närvarande är det kö till bägge och hanteringen sköts av Riksbyggen. Fri parkering dygnet runt på närliggande gator i området samt på 7-dygnsparkeringen i återvändsgränden.

   Föreningens hemsida

   http://www.nackspegeln.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Doktor Widerströms gata 80, våning 3, HÄGERSTEN

   Kommun: Stockholm

   Område: Fruängen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 2 032 kr/mån Vatten, värme och Kabel-TV (grundutbud) ingår.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-06-04

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 300 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 175 kr/månad

   Försäkring: 125 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Fruängen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Fruängen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Fruängen

   Liknande bostäder