Objektbild

Eva Bonniers gata 35, 1 tr, HÄGERSTEN

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 908 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).

Bostadsrättslägenhet - HÄGERSTEN

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1955

Boarea: 72 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Mycket gott skick - Balkong mot innergård - Öppen planlösning - Stambytt badrum - Insynsskyddat läge En välplanerad bostad med fönster i två väderstreck samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett härlig ljusflöde. Lägenheten bjuder på balkong i soligt läge med utsikt över innergården, renoverat kök, stambytt badrum samt två sovrum. Bostaden är i mycket gott skick med stilrena materialval och ljusa kulörer, belägen i ett lugnt läge med kommunikationer och service precis runt hörnet. Här finns bekvämligheter så som tvättmaskin och diskmaskin, välkommen till denna charmiga trea på Eva Bonniers gata 35! Lägenheten hör till föreningen Tre Damer, en stor och stabil förening med god ekonomi och allmänt ansedd som Fruängens bästa! Här bor du ett stenkast från bra kommunikationer och service. Varmt välkomna till Eva Bonniers gata 35! Lägenheten har ett centralt läge i Fruängen, härifrån tar du dig till City på 18 min. Härifrån tar man sig även med lätthet till Skärholmens centrum samt Kungens kurva som har ett utbud med allt man kan önska. I närheten finns både Fruängens skolan från förskoleklass till åk 9 samt Kunskapsskolan fån åk 6-9. I området finns även flertal förskolor. I Fruängens centrum finns all tänkbar service med bankomater, post, apotek, bibliotek, fik, restauranger, systembolag, livsmedelsbutiker samt mycket mer. I området finns även idrottsanläggning, vårdcentral samt folktandvård. I närheten till bostaden finner ni också fina promenadstråk och den mycket uppskattade Långbro park med Långbro Värdshus.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Håkansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-12 74 00

  anna.hakansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  George Tentak

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Rymlig hall med god plats för avhängning. Vita väggar samt trägolv.

   Vardagsrum

   Luftig och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en rymlig känsla. Stora fönsterpartier med utsikt över föreningens trevliga innergård och utgång till balkongen som ligger i ett soligt läge. Vita väggar samt trägolv.

   Kök

   Stilrent och modernt kök med svarta köksluckor samt med öppen hylla ovan köksbänk. Utrustning: Integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och fläkt. Gott om plats för umgänge tack vare den öppna planlösningen, här finns sittplats för de större sällskapet.

   Sovrum 1

   Sovrum med vita väggar och fönster med utsikt över innergården. Här finns plats för dubbelsäng och i förvaringsväg finns en platsbyggda garderober.

   Sovrum 2

   Insynsskyddat läge med utsikt över grönska. I förvaringsväg finns flertal platsbyggd garderob. Rymligt sovrum med chans till flertal olika möbleringsalternativ.

   Badrum

   Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinkergolv. Inredning: Spegelskåp, handfat, badkar, wc, tvättmaskin samt ett vädringsfönster.

   Balkong

   Balkongen ligger i härligt läge med utsikt över föreningens trevliga innergård där lekplats och grillplats finns.

   Övrigt

   Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare.

   Bostad

   Boarea

   72m2 (Area uppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   286

   Andel i föreningen

   0,1862%

   Andel av årsavgift

   0,18625%

   TV och internet

   Kabel TV är kopplat via Fiber. Leverantör: Canal Digital. Ingår ett basutbud med ungefär 17 analoga kanaler i månadsavgiften, vill man ha extra digitala kanaler kostar det extra. Kontakta leverantören för mer information. Fiber indraget. Bredbandstjänsten levereras av Ownit AB och varje boende som önskar bredband tecknar själv avtal med Ownit.

   Byggnad

   Byggår

   1955

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2011-12-29

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   Självdrag

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggens Brf Tre damer

   Föreningens organisationsnummer

   702002-1601

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   567 st

   Antal lokaler

   45 st

   Byggår

   1956

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Riksbyggens Brf Tre Damer är en äkta förening som byggdes 1956 och består av 18 fastigheter med totalt 567 lägenheter. Marken är upplåten med tomträtt. Föreningens ekonomi är god och lånebilden ser bra ut. För mer information se föreningens hemsida. www.tredamer.se

   Föreningens ekonomi

   I enlighet med budgeten för 2020 - 2021 så är ingen avgiftshöjning planerad. (kontrollerat från föreningens hemsida 2021-05-04)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar: 1995-1997 utfördes omfattande renoveringar såsom byten av stammar, el, renovering av yttertak, balkonger m.m. 2000- talet gjorde det ombyggnader och uppdateringar på hissarna. 2005-2007 renoverades fasaderna på föreningens låghus samt nya 3-glasfönster sattes in. 2018 Fasadrenovering och fönsterbyte (3-glasfönster) av höghusen. 2019-2020 Avlopp i bottenplattor. Första steget av OVK är är klar. Relining (pågående) Planerade renoveringar: Föreningen planerar att renovera taken inom ett par år.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningens har 8 gemensamma tvättstugor belägna på följande adresser: Hanna Paulis gata 17 Hanna Paulis gata 33-35 Eva Bonniers gata 2 Eva Bonniers gata 10 Eva Bonniers gata 11-13 Eva Bonniers gata 29-31 Kata Dalströms gata 7-9 Kata Dalströms gata 10 På Hanna Paulis gata 31 finns en hobbylokal för medlemmar att nyttja utan kostnad. I lokalen finns två arbetsbord och en hyvelbänk. På ett av arbetsborden finns även ett skruvstycke. Det finns också möjligheter till mindre målningsarbeten. Verktyg får du ta med själv. På Eva Bonniers gata 10 finns en föreningslokal som medlemmar är välkomna att använda för möten eller privata fester. Kostnaden är 250:- för en kväll + en depositionsavgift på 250:- för eventuella skador. Stängd för tillfället på grund av vattenskada. På Eva Bonniers Gata 10 finns även en gästlägenhet som är en etta med sängplatser för fem personer, enkel kokvrå och toalett.

   Gårdsplats

   I föreningen finns innergårdar med utemöbler och grillplatser.

   Parkering

   42 Garageplatser, priset varierar på garagets storlek. 137 parkeringsplatser. 138 kr/mån med el, utan el 88 kr/mån. 2 st Mc-platser. Kostar 73 kr/mån. Just nu är det separat kö till garage- och parkeringsplatser. Det är fri parkering runt omkring i hela Fruängen.

   Föreningens hemsida

   www.tredamer.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Eva Bonniers gata 35, 1 tr, HÄGERSTEN

   Kommun: Stockholm

   Område: Fruängen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 908 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv (basutbud).

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-03-20

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Liknande bostäder