Lotta Svärds Gränd 6, Hägersten

2 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lotta Svärds Gränd 6 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2014

  Boarea

  53m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  4 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hägersten

  Avgift

  3 225 kr/mån

  I månadsavgiften ingår uppvärmning, varmvatten/kallvatten och tv/bredband (gruppavtal Com Hem Tripelplay 257kr).

  I månadsavgiften ingår uppvärmning, varmvatten/kallvatten och tv/bredband (gruppavtal Com Hem Tripelplay 257kr).

  Utgångspris

  2 850 000 kr

  53 774 kr/m2

  Accepterat pris - Fastighet ifrån 2014 - Högst upp i huset - Balkong i sydväst läge med eftermiddags- och kvällssol - Innergård med Pool - Klädkammare - Externt förråd Fantastisk lägenhet högst upp med en öppen planlösning. Balkong med eftermiddags- och kvällssol. Föreningen har pool vilket ger en fantastisk utlandskänsla. Där finns också en grillplats med ordentliga sittplatser för sommarkvällarna. Genomgående vita väggar och 3-stavs ekparkett (klinkergolv i hall). Kök med vita släta skåpsluckor. Köket är utrustat med bl.a. glaskeramikhäll, kyl/frys, ugn och diskmaskin. Badrum med vita kakelplattor, grått klinkergolv och golvvärme. Badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Föreningens pool med loungehörna och grillplats bidrar till extra trivsel. OMRÅDE Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Wärdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I kvarteret finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. I föreningens hus finner ni även gymmet Puls och Träning med suveräna öppettider. KOMMUNIKATIONER Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer någon minut från huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På ett några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: Inbjudande hall med grått klinkergolv och vitamålade väggar, goda avhängninsmöjligheter. En garderob för praktisk förvaring. Säkerhetsdörr. Vardagsrum: Ljust vardagsrum med öppen planlösning mot kök, fönster och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Kök: Trevligt kök med matplats för flera personer. Vita släta köksluckor med grå bänkskiva, grått kakel ovan bänk. Utrustning: Kyl/frys, spishäll, rostfri inbyggnadsugn och inbyggd diskmaskin. Badrum: Helkaklat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrumskåp med spegeldörr och belysning, vägghängd wc, dusch, handfat, eluppvärmd handdukstork, tvättmaskin och torktumlare båda från Whirlpool med arbetsskiva ovan. Sovrum: Sovrum med plats för dubbelsäng samt annan möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar. Balkong: Lägenhetens balkong är rymlig och i ett högt läge. Här finner ni eftermiddagssol samt kvällssol. Klädkammare: Stor rymlig klädkammare med gott om förvaring. Detta rum går att använda som t.ex. ett arbetsrum/kontor.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2014

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV & bredband

  Trippel Play - från 1 december 2016 Com Hem - Kanalpaket Silver + TIVO Bredband 100/100 Gruppavtal 257 kr/mån för samtliga lägenheter obligatoriskt tillägg

  Bilplats

  Garage under fastigheten med 49 platser som går att hyra för 800 kr/mån.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,0115%

  Andel av årsavgift:

  1,03%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-15

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Byggnad

  Byggår:

  2014

  Ventilation:

  Frånluftssystem med luftintag bakom radiatorerna

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Mälarhöjdsparken 2

  Lägenhetsnummer:

  B11301

  Antal lägenheter:

  84

  Byggår:

  2014

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen är en äkta förening och består av två byggnader med 84 bostadsrättslägenheter varav 5 st bostadsrättslägenheter och en personallokal tillhör ett gruppboende (Stockholms stad). Byggnaden har 4 våningar och ytterligare en våning som är källare/garage. Föreningen innehar marken med tomträtt. I föreningen finns ett poolområde som kan nyttjas tillsammans med grannföreningen. 1 lokal (Gym). Föreningens gemensamma tvättstuga ligger i entréplanet på Vantörsvägen 270. Tvättstugans utbud: en stor tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I trapphuset finns cykel- och barnvagnsförråd. Vid övriga frågor kontakta styrelsen på: brf.malarhojdsparken2@gmail.com.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftshöjningar. 2019-03-04  TV/Internet:

  Trippel Play - från 1 december 2016 Com Hem - Kanalpaket Silver + TIVO Bredband 100/100 Gruppavtal 257 kr/mån för samtliga lägenheter obligatoriskt tillägg  Parkering:

  Garage under fastigheten med 49 platser som går att hyra för 800 kr/mån.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningens gemensamma tvättstuga ligger i entréplanet på Vantörsvägen 270. Tvättstugans utbud: en stor tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I trapphuset finns cykel- och barnvagnsförråd.  Annat:

  Poolen är öppen ca 3 månander, och får enbart nyttjas av medlemmar och deras familjer. Poolen är då uppvärmd till ca. 27 grader. Alla lägenheter har tillgång till ett förråd. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare/alternativt kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor