Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Lotta Svärds Gränd 9, HÄGERSTEN

Pris:

3 300 000 kr

Månadsavgift 3 890 kr/mån Inkluderar värme och vatten. Ett obligatorisk tillägg om 87 kr/mån tillkommer på hyresavin för bredband, tv och telefoni.

Bostadsrättslägenhet - HÄGERSTEN

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2014

Boarea: 66 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

- Fastighet ifrån 2015 - Optimal planlösning - Stor balkong, halvinglasad - Hiss Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har genomgående stilrena materialval, modern utrustning och generös förvaring. Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Halvinglasad balkong om ca 8 m² med kvällssol. Föreningen har en grönskande barnvänlig innergård för grillkvällar med de större sällskapen. OMRÅDE Mycket trivsamt läge i Fruängen, med närhet till såväl service och kommunikationer som naturområden. Här har man nära både till city och populära handlingsplatserna Kungens Kurva och Skärholmen C. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus. I Fruängen C finns ett bra utbud av service med mataffärer, systembolag, flera restauranger, café, frisör m.m. Här finns t.ex. populära delikatessbutiken Erssons fisk & deli. I närheten finns även välkända Chokladbutiken Handgjort Stockholm. . KOMMUNIKATIONER Du har goda kommunikationer med flertalet busslinjer direkt utanför huset, bland annat kan du ta buss 173 till Kungens kurva (IKEA) eller till Älvsjö station där pendeltåget finns. På några minuter promenerar du till Fruängen Centrum där tunnelbanan finns, och med den röda linjen tar du dig till Stockholm central på 15 min. Då inte t-banan är tillgänglig finner du nattbuss 192 som går mellan T-centralen och Fruängen.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  George Tentak

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0701-62 73 65

  george.tentak@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Beatrice Granberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0723-11 22 28

  beatrice.granberg@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   Hall: Säkerhetsdörr, praktisk klinker på golv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för upphängning. I förvaringsväg finns fyra stycken dubbelgarderober samt en enkelgarderob med plats för förvaring ovanför. Badrum: Rymligt helkaklat badrum med vitt kakel, mörkt klinker med golvvärme. Tvättmaskinen och torktumlaren med arbetsbänk ovan. WC, handfat, kommod, spegelskåp och badkar. Balkong: Stor balkong om 8 m² som delvis är halvinglasad. Sovrum1: Ekparkett, vitmålade väggar och fönster ut mot bostadens balkong. Här finns gott om plats för stor dubbelsäng och förvaring. Vardagsrum: Vitmålade väggar och ekparkett. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier. Sovrum 2 med fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong (helglasad balkongdörr). Kök: Trevligt kök med ekparkett och vitmålade väggar. Vitvarorna består av hel rostfri kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd mikro, fläktkåpa, diskho, vita köksluckor, vitt kakel ovanför arbetsbänk, matplats för 4-6 personer.

   Bostad

   Boarea

   66m2

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   Föreningen har ett gruppavtal med ComHem. Ett obligatoriskt tillägg om 87 kr/mån tillkommer för detta. I gruppavtalet ingår bredband 50, telefoni bas samt digital-tv grundutbud (svt1, svt2, tv4, tv6 och fox). Vill man uppgradera bredbandet så har föreningen en uppgraderingsrabatt till en kostnad om 179 kr/mån för samtliga bredbandsabonnemang.

   Byggnad

   Byggår

   2014

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd
   Energiklass:

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Gyllene Ratten i Hägersten

   Föreningens organisationsnummer

   769625-1466

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   100 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2014

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Gyllene Ratten är en äkta bostadsrättsförening belägen i Nya Fruängen. Föreningen bildades år 2012 och omfattar 100 bostadsrätter (1-4 rok) fördelade på två flerbostadshus om 4-6 våningar. Adresserna i föreningen är Alva Myrdals gata 6 och 8, Lotta svärds gränd 9 samt Wendela Hebbes gata 12 och 14. Föreningens mark upplåts med tomträtt och omförhandlas nästa gång 2035. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Storholmen Förvaltning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Gjensidige och i försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar i föreningen. Juridisk person godkännes ej. Delat ägande är ok. Besök gärna föreningens hemsida: https://egrannar.se/brfgylleneratten

   Föreningens ekonomi

   För närvarande finns inga planerade avgiftsändringar. (Uppdaterat 2020-04-17)

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda renoveringar/underhåll: 2019 Möbler innergård 2018 Två grillar till innergård 2017 Byte av passersystem. Kommande renoveringar/underhåll: (Uppdaterat 2020-04-17) För närvarande har föreningen inga större ombyggnader eller renoveringar planerade. Föreningen godkänner inglasning av balkong.

   Gemensamma utrymmen

   I fastigheterna finns cykelförråd på Alva Myrdals gata 6 samt barnvagnsförråd på Alva Myrdals gata 8 och Lotta Svärds gränd 9.

   Gårdsplats

   På föreningens innergård finns utemöbler samt grillar för medlemmar att nyttja.

   Parkering

   Föreningen förvaltar 18 garageplatser och 46 parkeringsplatser. Separat kö tillämpas för respektive. I närheten finns även en allmän parkering med gott om platser till en kostnad av 15-50 kr/dygn. Kostnad garage: 900 kr/mån Kostnad parkeringsplats: 400 kr/mån. Går att hyra för 900 kr/mån.

   Föreningens hemsida

   https://egrannar.se/brfgylleneratten

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Lotta Svärds Gränd 9, HÄGERSTEN

   Kommun: Stockholm

   Område: Hägersten / Fruängen

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 3 300 000 kr

   Månadsavgift: 3 890 kr/mån Inkluderar värme och vatten. Ett obligatorisk tillägg om 87 kr/mån tillkommer på hyresavin för bredband, tv och telefoni.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Stockholm - Hägersten

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ture Wennerholms Torg 2 i Hägersten , så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Hägersten!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Hägersten

   Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

   Liknande bostäder