Olof skötkonungs väg 4, Hägersten

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Olof skötkonungs väg 4 - Hägersten

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1947

  Boarea

  51m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Aspudden

  Avgift

  3 320 kr/mån

  Inkluderar värme och vatten.

  ETT HEM I VÄRLDSKLASS

  Varmt välkommen till denna perfekta 2 rok med ett fantastiskt läge både i huset & i området. Bostaden är i toppskick och ger dig det bästa av två världar med vackra klassiska originaldetaljer i kombination med träffsäker färgsättning och smakfulla renoveringar. Perfekt för dig som vill kunna flytta in och börja bo med detsamma. Som boende på Olof Skötkonungs väg har du närhet till livsmedelsbutiker, kommunikationer, café, restauranger, skolor och förskolor samt grönområden, parker och Mälarens vatten. Med ett mycket populärt läge i Aspudden ligger denna bostad. Närhet till Aspuddens centrum med T-bana (röd linje). Hägerstensvägen trafikeras dessutom av flertalet busslinjer. Vid Aspuddens centrum med omnejd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Vid centrum finns en livsmedelsbutik (ICA Aspudden - öppet till 23 alla dagar). Här finns även postservice, pizzerior, bibliotek, blomsteraffär, cykelaffär och frisör med mera. Nära bostaden finns populära Aspuddsparken med 4-H gård och minigolfbana. Aspuddsparken har också en helt nybyggd lekplats som är mycket populär med stor barnbassäng för utebad på sommaren. Aspuddsparken är en av Stockholms ytterstads populäraste parker med cirka 130 000 besökare om året. Runt hörnet ligger Mälaren med klippbad, strandpromenader och småbåtshamnar I grönområdet Vinterviken (Gröndal) finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalay restaurang Winterviken. Även mycket kort avstånd till badplats vid sjön Trekanten (plogad skridskobana vintertid). OBS - Bostaden säljs med försprång. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse eller funderingar! JESSICA JANZE 0705 090 666 , jessica.janze@lansfast.se

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1947, 2008

  TV & bredband

  Fiber finns indraget sedan 2018. Fastigheten är även försedd med ComHem uttag. Kabel-TV och bredband ingår inte i månadsavgiften.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  5,0797%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-05

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Populus

  Lägenhetsnummer:

  00023

  Antal lägenheter:

  19

  Byggår:

  1947

  Byggår kommentar:

  Föreningen bildades 2007

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Populus är en äkta bostadsrättsförening belägen på Olof Skötkonungs väg 4 och Schlytersvägen 71 i Aspudden. Föreningens fastighet förvärvades 2007 och består av ett flerbostadshus om 3/4 våningar.  Föreningens ekonomi:

  Inga planerade avgiftsändringar (2019-04-10)  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: 2017 - Tilluftsventiler har installerats i lägenheterna för att få godkända luftflöden enligt OVK. 2008/2009 - Fastigheten totalrenoverades, då utfördes b.l.a. byte av V/A stammar i kök och badrum, ny elcentral och nya elstigar, ny fjärrvärmeanläggning, säkerhetsdörrar installerades, ommålning av trapphus, fasadrenovering, fönsterrenovering. Kommande renoveringar/underhåll: Inga större omfattande renoveringar är planerade. Föreningen har uppgett att de eventuellt kommer att utföra ommålning av fönster samt en mindre taköversyn, dock inget som är beslutat när ännu (2019-04-10)  TV/Internet:

  Fiber finns indraget sedan 2018. Fastigheten är även försedd med ComHem uttag. Kabel-TV och bredband ingår inte i månadsavgiften.  Parkering:

  Boendeparkering sker på närliggande gator.  Gemensamma utrymmen:

  Till varje lägenhet hör ett källarförråd.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor