Objektbild

Sverkersgatan 6, våning 5, Hägersten

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 002 kr/mån Inkluderar värme, vatten och Bredband (100 Mbit/s).

Bostadsrättslägenhet - Hägersten

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 5 av 6  (Våningsplan 5 av 6. ) , hiss finns

Byggår: 1947

Boarea: 54 m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

**Kommande bostad. Meddela gärna ditt intresse så håller ansvarig fastighetsmäklare dig informerad när det blir aktuellt med visning. *Bästa läget i Aspudden! Magisk gavellägenhet med underbar utsikt över takåsar, trädtoppar och Mälarens vatten samt balkong i absolut bästa solläge helt utan insyn. Som boende på Sverkersgatan har ni närhet till livsmedelsbutiker, kommunikationer, café, restauranger, skolor och förskolor samt grönområden, parker och Mälarens vatten. Med ett mycket trevligt läge i Aspudden ligger denna totalrenoverade fastighet. Nära till Aspuddens centrum med T-bana (röd linje). Hägerstensvägen trafikeras dessutom av flertalet busslinjer. Vid Aspuddens centrum med omnejd finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Vid centrum finns en livsmedelsbutik (ICA Aspudden - öppet till 23 alla dagar). Här finns även postservice, pizzerior, bibliotek, blomsteraffär, cykelaffär och frisör med mera. I Aspudden finns även populära Aspuddsparken med 4-H gård och minigolfbana. Aspuddsparken har också en helt nybyggd lekplats som är mycket populär med stor barnbassäng för utebad på sommaren. Aspuddsparken är en av Stockholms ytterstads populäraste parker med cirka 130 000 besökare om året. Runt hörnet ligger Mälaren med klippbad, strandpromenader och småbåtshamnar I grönområdet Vinterviken (Gröndal) finns badbryggor, ett trädgårdscafé samt Markus Aujalay restaurang Winterviken. Även mycket kort avstånd till badplats vid sjön Trekanten (plogad skridskobana vintertid). * - Försprång innebär att lägenheten endast är förberedd för en framtida försäljning. Om du meddelar ditt intresse så håller ansvarig fastighetsmäklare dig informerad när det blir aktuellt för visning etc.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Ansvarig mäklare

  Mathias Blomqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-16 62 81

  mathias.blomqvist@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

  Beskrivning

  Interiör

  Uteplats/Balkong

  Balkongen är vänd mot sydväst och ger dig ett fritt och helt insynsskyddat läge. En gemensam takterrass finns för medlemmarnas förfogande.

  Bostad

  Boarea

  54m2

  Areakälla

  Areauppgifter enligt föreningens lägenhetsförteckning.

  Våning

  5 av 6  (Våningsplan 5 av 6. ) , hiss finns

  Lägenhetsnummer

  00020

  Andel i föreningen

  3,72693%

  Andel av årsavgift

  4,441018%

  TV och internet

  Föreningen är ansluten till Comhem. För kabel-TV tecknas avtal separat. Föreningen har ett gruppavtal på Bredband från Telia där hastigheten 100 Mbit/s ingår i månadsavgiften. För mer information om utbud och priser se; www.comhem.se.

  Övriga utrymmen

  *Förråd* Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Det finns extra förråd som föreningen hyr ut till boende men inget ledigt för närvarande, kontakta mäklare för mer information (2019-02-06). *Tvättstuga* Föreningen har en gemensam tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 2 st torkskåp och torktumlare. *Cyklar* Det finns ett cykelförråd i källaren och på gården finns även ett nybyggt cykelställ under tak. *Barnvagnar* Det finns ett inrett barnvagnsförråd i källaren. *Takterrass* Föreningen har en gemensam och solig takterrass som fritt får disponeras. *Gästlägenhet* I källarplanet finns en nyrenoverad föreningslokal, färdigställd i slutet av 2018, som även kan nyttjas som övernattningslägenhet kostnadsfritt för medlemmar. *Gården* På föreningens gemensamma gård finns det tillgång till utemöbler samt grill som kan nyttjas av medlemmar. Trädgården är utformad av trädgårdsarkitekt.

  Byggnad

  Byggår

  1947

  Byggnadstyp

  Flerfamiljshus

  Energideklaration

  Energiprestanda: 171 kWh/m2 och år

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  2-glasfönster

  Ventilation

  Självdrag

  Hiss

  Hiss finns

  Allmänt om föreningen

  Föreningens namn

  Brf Paradisfågeln

  Föreningens organisationsnummer

  769611-5976

  Föreningsform

  Bostadsrättsförening

  Äkta/oäkta förening

  Oäkta förening

  Tillåter föreningen delat ägande?

  Ja

  Föreningens byggnader

  Antal lägenheter

  27 st , varav hyresrätter: 2 st

  Antal lokaler

  0 st

  Byggår

  1946

  Äger föreningen marken

  Ja

  Allmän information

  Brf Paradisfågeln Organisationsform: Bostadsrättsförening Organisationsnummer: 769611-5976 Föreningen bildades under 2010. Föreningen innefattar 27 st lägenheter, varav 1 st hyresrätter (en hyresrätt ombildades precis). Låg belåning per bostadsyta om: : ca 2 711 kr/kvm Föreningen äger och förvaltar marken Paradisfågeln 2. Ekonomisk förvaltare är SBC.

  Föreningens ekonomi

  Föreningens ekonomi är solid och inga planer på förändring av månadsavgift under 2019 (2019-09-18).

  Föreningens planerade och utförda renoveringar

  Utförda renoveringar: 2019 - Stamspolning utförd 2018 – Målning av pannrum, barnvagnsföråd, källarlokalsrenovering (gästlägenhet) 2016 – Föreningens tomt har renoverats med bl.a. gabionmurar, ny cykeluppställningsplats under tak, ny uteplats mm. 2015 – Hissen har bytts ut till en ny och Telia har installerat fiber till alla lägenheter. En ny takterass skapades. OVK. 2014 – Taket lades om och fasaden renoverades, alla balkongerna byttes ut och samtliga fönster renoverades på utsidan. 2013 – Trapphuset målades om och porten byttes ut. 2012 – Nya VA-stammar, inklusive badrumsrenovering, nya el-stigare samt renovering av tvättstuga. Ny dränering runt fastigheten. Kommande: Föreningen ska upprätta en ny underhållsplan, dock ej färdigställd ännu. (2019-09-18)

  Gemensamma utrymmen

  *Tvättstuga* Föreningen har en gemensam tvättstuga med 3 st tvättmaskiner, 2 st torkskåp och torktumlare. *Cyklar* Det finns ett cykelförråd i källaren och på gården finns även ett cykelställ under tak. *Barnvagnar* Det finns ett nyligen inrett barnvagnsförråd i källaren. *Takterrass* Föreningen har en gemensam och solig takterrass som fritt får disponeras. *Gästlägenhet* I källarplanet finns en nyrenoverad föreningslokal, färdigställd i slutet av 2018, som även kan nyttjas som övernattningslägenhet kostnadsfritt för medlemmar.

  Gårdsplats

  *Gården* På föreningens gemensamma gård finns det tillgång till utemöbler samt grill som kan nyttjas av medlemmar. Trädgården är utformad av ansedd trädgårdsarkitekt.

  Parkering

  13 st p-platser finns i anslutning till fastigheten. Endast 1 parkeringsplats kan upplåtas per hushåll till en kostnad av 350 kr/mån. För närvarande tre medlemmar som står i kö (2019-09-18)

  Försäkring

  Fullvärdesförsäkring via Moderna Försäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmar.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Sverkersgatan 6, våning 5, Hägersten

  Kommun: Stockholm

  Område: Aspudden / Midsommarkransen

  Boendeform: Bostadsrättslägenhet

  Upplåtelseform: Bostadsrätt

  Ekonomi

  Pris: Pris ej angivet

  Månadsavgift: 3 002 kr/mån Inkluderar värme, vatten och Bredband (100 Mbit/s).

  Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2016-10-04

  Pantsättningsavgift: 465 kr

  Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av köpare

  Driftkostnad: 200 kr/månad

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elkostnad: 200 kr/månad

  Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden för denna lägenhet exkl. bostadsrättsförsäkring eftersom den kan variera beroende på försäkringsbolag och historik. Säljaren uppger att elförbrukningen per månad ligger runt 200 kr/månad. Denna kostnad baseras på 1 personer i hushållet.

  Antal personer i hushållet: 1 st

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

  Karta & område

  Bobutiken i Stockholm - Hägersten

  Hitta din mäklare i Stockholm - Hägersten

  Liknande bostäder