Objektbild

Friherregatan 106, HÄSSELBY

Ljus och välplanerad 1,5:a med balkong i västerläge! Perfekt första boende!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 192 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Obs tillägg för bredband med 225kr/mån. Hushållsel betalas preliminärt med 200 kr/mån via föreningen, sedan regleras beloppet efter faktisk förbrukning. Ettorna brukar få pengar återbetalt.

Bostadsrättslägenhet - HÄSSELBY

Rum: 1 rok varav 1 sovrum

Våning: 3 av 4 , hiss finns

Byggår: 2006

Boarea: 42 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Välkomna till denna ljusa och mycket trivsamma 1,5:a på Friherregatan 106! Här finns en optimalt planerad lägenhet med balkong i soligt västläge, belägen i ett lugnt och välskött område. Bostaden är omgjord till en 1,5:a med plats för stor säng. Lägenheten erbjuder ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor, välutrustat med moderna vitvaror och en trevlig matplats. Intill kök, med en rymlig öppen planlösning, finns ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till en härlig balkong i västläge!. Intill hallen finns ett omgjort förråd till en sovalkov med plats för stor säng. Rogivande och helkaklat badrum med klinkers samt tvättmaskin och torktumlare. Hela bostaden genomsyras av stilrena materialval så som genomgående parkettgolv och ljusa väggar - allt i fint skick. Brf Tapetrabatten 5 är en välskött förening med en solid och god ekonomi! Området präglas av tillgänglighet, trivsel och trygghet med öppna gröna gårdsytor. I byggnaden på gården finns soprum, cykelförråd och värmecentral. Mycket bra läge med närhet till Mälaren, natur, bad, fina promenadstrå samt vackra Hässelby slott med bl.a. restaurang och vacker slottspark. Nära till centrum med välsorterade mataffärer, apotek, restauranger, blomsteraffär, vårdcentral mm. Gångavstånd busshållplats och T-bana. Nära Grimsta naturreservat som inbjuder till sköna skogspromenader och löpning i det upplysta träningsspåret. Badplatser i närområdet är Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby allmänna bad och Hässelby Strandbad. Detta är ett perfekt första boende för den som bara vill flytta in och trivas!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Martin Ibrahim

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 072-018 43 20

  martin.ibrahim@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Abbe Karakus

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-162 01 65

  abbe.karakus@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande och öppen hall med skjutgarderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns fint parkettgolv och vita väggar.

   Kök

   Fräscht och modernt kök med fina materialval, generösa arbetsytor och förvaring. Vita kökssnickerier, mörk bänkskiva med matchande kakel ovan. Köket är utrustat med: häll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin, kyl/frys. Ekparkettgolv och vita väggar.

   Vardagsrum

   Ljust och härligt vardagsrum som flödar av ljus tack vare stora fönsterpartier i perfekt solläge. Här finns plats för stor soffgrupp samt matbordsgrupp. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den fantastiska balkongen i soligt västläge!. Golvet pryds av parkett och väggarna är vita med en fondvägg.

   Sovalkov

   Omgjort förråd till en sovalkov med skjutdörrar som rymmer en stor säng. Ekparkett med vita väggar och en fondvägg.

   Badrum

   Fint och helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel. Här finns WC, handfat i kommod, spegel med belysning, badrumsskåp, handdukstork, dusch med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare.

   Uteplats/Balkong

   Stor balkong med härligt solläge! Här finns plats för utemöbler.

   Bostad

   Boarea

   42m2

   Våning

   3 av 4 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   0334

   Andel i föreningen

   3,32%

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Övriga utrymmen

   I byggnaden på gården finns soprum, cykelförråd och värmecentral.

   Byggnad

   Byggår

   2006

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Tapetrabatten 5

   Föreningens organisationsnummer

   769612-3236

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   20 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Tapetrabatten 5 bildades 2005 och finns på Friherregatan 106 i Hässelby. Föreningen äger och förvaltar fastigheten Tapetrabatten 5 i Stockholms kommun. Föreningen består av 20 st bostadsrättslägenheter i flerbostadshus. Husets utformning är en byggnad med fyra våningsplan samt en fristående byggnad innehållande undercentral, förråd och soprum. Lägenhetsfördelning: 1 RoK 4st 2 RoK 4st 3 RoK 8st 4 RoK 4st Den totala bostadsarean är 1 426 kvm. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av T&T Förvaltnings AB.

   Parkering

   I föreningen finns 11 p-platser som kan hyras. 5 är med el och kostar 450kr/månad och 6 är utan el och kostar 350 kr/månad.

   Hässelby

   Allmänt om området

   Om området Att bo i Hässelby Gård med omnejd innebär närhet till det mesta. Här finns Hässelby Gårds tunnelbanestation runt hörnet med tunnelbanan som tar dig till Stockholms City på mindre än 30 minuter. Stationen ligger centralt i Hässelby Gårds Centrum. I centrumet finns ett bra utbud av dagligvarubutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, klädbutik, bibliotek och torghandel mm. Utöver det som vardagen kräver finns ett härligt friluftsliv inom räckhåll där du på gångavstånd tar dig från Hässelby Gård till bl a Grimsta naturreservat med omnejd. Här finns kulturhistoriska platser och intressanta ädel- och fuktlövskogar, elljusspår, ridhus och ridstigar, idrottsplats samt fotbollsplan. Närområdet erbjuder också fina promenader längs Mälarens kant samt fina bad vid Maltesholms- Hässelby Strands- och Kanaanabadet. Det senare med både välordnat café och minigolfbana. Bebyggelsen kring Hässelby Gård består till stor del av flerfamiljshus samt radhus och villor angränsande till Hässelby Villastad och Hässelby Strand. Hässelby Gård är en plats där de allra flesta kan känna sig hemma. Skolor och förskolor Skolor: Hässelbygårdsskolan (F6-åk9), Maltesholmsskolan (F6-åk9) samt Internationella Engelska Skolan (åk 4-9) Förskolor: I området finns ett flertal förskolor att välja mellan. Läs mer om förskolor och skolor på https://start.stockholm/forskola-skola/ Matbutiker och shopping Utöver utbudet i Hässelby Gårds Centrum finns även Åkermyntans på relativt nära avstånd. Här finns Ica Supermarket, Lidl, Apotek, Plantagen, vårdcentral, barnavårdscentral, bibliotek, diverse restauranger mm. På några minuter med bil tar du dig till Vällingby Centrum. Här finns det mesta du kan tänka dig i matväg, mode och övrig shopping. Här finns även SATS. Lokaltrafik/kommunikation Utöver tunnelbana och buss med utgångspunkt från Hässelby Gård går bussar till Barkarby och Spånga för den som föredrar pendeltåg. Infartsparkering finns längs den gröna linjen bl a i Johanneshov, Vällingby, Råcksta, Blackeberg och i Åkeshov. Tre snabba 1. Brommapojkarna har sin hemmaplan på Grimsta IP 2. Runt om i Hässelby finns ett antal båtklubbar, idrottsanläggningar, fotbollsplaner och utegym. 3. På cykelavstånd finns Hesselby Slott (ursprunglig stavning). Sedan ett antal år är artisten Tomas Ledin delägare och numera benämns det som ”Musikslottet”. Här anordnas emellanåt musikfestivaler och andra tillställningar. Välkommen till Hässelby!

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Friherregatan 106, HÄSSELBY

   Kommun: Stockholm

   Område: Hässelby

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 192 kr/mån I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Obs tillägg för bredband med 225kr/mån. Hushållsel betalas preliminärt med 200 kr/mån via föreningen, sedan regleras beloppet efter faktisk förbrukning. Ettorna brukar få pengar återbetalt.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Karta & område

   Stockholm - Vällingby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ångermannagatan 170 i Vällingby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vällingby!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Vällingby

   Hitta din mäklare i Stockholm - Vällingby

   Liknande bostäder