Bildhuggarvägen 23, Johanneshov

3 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Intresseanmälan

    * Obligatoriska fält,
    ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

    Visning

    Sön 24 Feb 14:00 - 14:40

    Öppen visning - Anmälan på lansfast.se

    Mån 25 Feb 18:00 - 18:30

    Öppen visning - Anmälan på lansfast.se

    Anmäl till visning

    Adress

    Bildhuggarvägen 23 - Johanneshov

    Kommun

    Stockholm

    Typ

    Flerfamiljshus

    Boendeform

    Bostadsrättslägenhet

    Byggår

    1945

    Boarea

    68m2

    Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

    Våning

    1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

    Rum

    3 rok varav 2 sovrum

    Område

    Globen/ Johanneshov

    Avgift

    3 888 kr/mån

    Inkl värme, vatten, kabel-TV(grundpaket). Tillägg om 165 kr/mån för 100Mbit/s bredband samt telefoni.

    Utgångspris

    3 495 000 kr

    51 397 kr/m2

    Välplanerad gaveltrea i hög standard!

    Nu saluförs denna välplanerade och ljusa gaveltrea på populära Bildhuggarvägen! Här bor du i en smakfull 3:a med ett härligt ljusinsläpp från tre olika väderstreck i hög genomgående standard. Alla ytskikt nymålade 2018 och ett helt nytt badrum också från 2018. Lägenheten är en del av Brf Konstgjutaren 2. En stabil förening som äger marken, ingen tomträtt. Det första vi möts av är den välkomnande hallen med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i utbyggd klädkammare. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv och väggarna är ljusa. Vidare in i bostaden når vi ett fullutrustat modernt kök med gott om plats för matbord. Bostaden har två bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Lägg där till ett nyrenoverat helkaklat badrum från 2018 samt ett stort vardagsrum i gavel och utgång till bostadens härliga balkong så har vi en bostad att verkligen trivas i. Det optimala läget, på gränsen mellan staden och naturen gör att här finns något för alla smaker. På någon minut når ni det populära jogging- och promenadstråken längs Årstaviken med utegym, skog samt badplatser. Vill du ta dig innanför tullarna så har du endast en 10 minuters promenad eller 5 minuter på cykel över till Skanstull. Förutom citypulsen så har du även där utegym, rackethall och bad vid Eriksdalsbadet. Gullmarsplan som endast ligger fem minuter promenad erbjuder förstklassiga kommunikationer i form av tunnelbana, tvärbana och bussar, samt apotek, systembolag, diverse affärer och restauranger ligger ett stenkast bort. På cirka 15 minuters gångavstånd ligger Södermalm med mysiga caféer, restauranger och sitt härliga uteliv. Endast 2-3 minuters promenad så finner vi Globen City med en galleria med stort utbud av shopping och servicebutiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen arena, Hovet och Tele2 arena precis bredvid Globen. Du har även vid Globens station utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan som går tätt. Området präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på fina promenader i vacker omgivning eller joggingturer i grönskan kring Årstaviken, och det finns också badmöjligheter både inomhus och utomhus. Välkomna på visning!

    Ansvarig mäklare

    Extra kontaktperson

    Alla bilder

    Planritning

    Visning

    Visning 1

    2019-02-24 14:00:00 2019-02-24 14:40:00 40 Bostadsvisning Bildhuggarvägen 23, Johanneshov 59,2946817356219, 18,0754816532135 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Visning 2

    2019-02-25 18:00:00 2019-02-25 18:30:00 40 Bostadsvisning Bildhuggarvägen 23, Johanneshov 59,2946817356219, 18,0754816532135 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

    Beskrivning

    Entréhall

    Välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderober samt hatthylla. Praktiskt och stilrent klinkergolv återfinns på golvet och väggarna är ljusmålade. Säkerhetsdörr.

    Kök

    Modernt, komplett kök med goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Stilren bänkskiva i trä som ger bra arbetsmöjligheter och ovan bänkskivan finner vi ett vackert vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av; Induktionshäll 2018, ugn, diskmaskin(electrolux), kyl/frys(siemens) och fläkt. Gott om utrymme för matplats. Vi återfinner ett målat brädgolv och väggarna är ljusa.

    Badrum

    Helkaklat badrum som renoverats 2018. Utrustat med stilrena spotlights, dusch, duschvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork och spegel. Badrummet är förberett för att enkelt kunna installera en tvättmaskin om så skulle önskas.

    Vardagsrum

    Stort och härligt vardagsrum i gavel med vackert ljusinsläpp från två olika väderstreck. Utgången till bostadens balkong i västligt läge återfinns i rummet. Vackert parkettgolv i original samt vitmålade väggar. Möbleras enkelt med större soffa, tv-möbel mm. Även utrymme för matplats.

    Sovrum

    I stört läge finner vi det större sovrummet som enkelt huserar en dubbelsäng samt annat möblering. Fyra garderober för förvaring med utrymme för fler. Stilrent parkettgolv och vitmålade väggar.

    Sovrum

    Det andra sovrummet intill badrummet rymmer dubbelsäng samt skrivbord eller dylikt. Förvaring i fristående garderob. Insynsskyddat rum med orignalparkett och ljusmålade väggar.

    Övriga utrymmen

    Till bostaden finns ett stort vindsförråd. Föreningen har även gemensam tvättstuga i port 19 och en samlingslokal i port 23.

    Byggnad/Renoveringar

    Byggnadsår: 1945

    Uteplats/Balkong

    Härlig möblerabar balkong i ostört västligt läge. Sol från tidig förmiddag till sen kväll.

    Bilplats

    Boendeparkering gäller i området. 500 kr/mån betalas via Stockholm stad.

    Läs mer

    Fakta

    Ekonomi

    Driftkostnad:

    400 kr/månad

    Försäkring:

    150 kr/månad

    Elkostnad:

    250 kr/månad

    Total driftkostnad:

    400 kr/månad

    Andel i föreningen:

    4,76%

    Andel av årsavgift:

    Uppgiften har ej gått att få fram

    Pantsättning:

    Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-12-20

    Pantsättningsavgift:

    455 kr

    Överlåtelseavgift:

    1 138 kr

    Förening

    Föreningens namn:

    Brf Konstgjutaren 2

    Lägenhetsnummer:

    2313

    Antal lägenheter:

    29

    Antal lokaler:

    1

    Allmänt om föreningen:

    Stabil bostadsrättsförening som äger marken(Ej tomträtt). Ombildades 2002. .Föreningen består av 29 lägenheter varav en hyresrätt. Det finns även en lokal som hyrs ut till företag som genererar intäkter.    Gjorda renoveringar:

    2003 - Renovering avloppsstammar och elledningar 2008 - Säkerhetsdörrar 2013- Relining 2017 - Taknock 2018 - Stambyte 2018 - Ommålning/upprustning trapphus 2019 - Samtliga ventiler till elementen är byytes. Inga större renoveringar finns planerade.    Gårdsplan:

    Grillplats med utemöbler finns att använda vid behov på föreningens gård.    Gemensamma utrymmen:

    Föreningen har nyrenoverad en samlingslokal i port 23 som används för årsmöten, glöggmingel m.m .    Energideklaration

    Energikonsumtion:

    117 kWh/m2 år

    Status:

    Utförd

    Allmänt

    Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

    Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

    Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

    Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

    Om budgivning

    Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

    Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

    Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

    Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

    Boendekalkyl

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

    Boendekalkyl Räntor