Objektbild

Fyrskeppsvägen 102, 3 tr, Johanneshov

Härlig tvåa belägen högst upp i huset med solig balkong!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 645 kr/mån Inkl. värme, vatten och TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg för bredband 95 kr/månad.

Bostadsrättslägenhet - Johanneshov

Rum: 2 rok

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1949

Boarea: 55 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

- Genomgående i fint skick - Högst upp i huset - Solig balkong - Gott om förvaring - Naturskönt läge - Nära Södermalm - Utmärkt närservice - Nackaresarvatet Varmt välkomna till denna ljusa och härliga tvåa på mysiga Fyrskeppsvägen! Högst upp i huset saluförs nu denna pärla. Här erbjuds ett smakfullt boende med flödande ljusinsläpp, tack vare fönster i två väderstreck. Stor och solig balkong som blir en naturlig förlängning av bostaden under sommarhalvåret! Föreningen har flera gemensamma innergårdar, tvättstugor, förvaring för cyklar/barnvagnar och miljöstuga. I Kärrtorp centrum finns service som apotek, mataffärer, bank, kiosk, pizzeria, frisör, blomaffär, bageri och delikatessbutik. Lockar stan är det endast ett stenkast till tunnelbanan vid Kärrtorp centrum som tar er till Medborgarplatsen på ca 10 minuter. Några minuter bort från huset går busslinje 163 som trafikerar i stort sett hela Söderort och går var 10:e minut. Södermalm nås också med cykel på ungefär 15 minuter och till Hammarby sjöstad är även det inom kort avstånd, med rikt utbud av restauranger och caféer. På kort avstånd ligger Kärrtorps gymnasium, Skarpnäcks skola med F-9 och i närområdet finns även ett flertal förskolor. Optimalt läge på gränsen mellan stad och natur. Här finns något för alla inom bekvämt avstånd. Härliga promenad/joggingspår samt vandring på Sörmlandsleden i Nackareservatet, Bad vid Nytorpsbadet samt Söderbysjön, Idrottsaktiviteter vid Kärrtorps IP, Björkhagens golfklubb, Hammarbybacken samt Hellasgården. Denna bostad får ni helt enkelt inte missa, varmt välkomna att anmäla intresse till mäklaren!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Josefin Uggla

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 30 60

  josefin.uggla@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   HALL

   Välkomnande hall med ljusa väggar och ljusa golv. Goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i klädkammare.

   BADRUM

   Rymligt badrum med ljusa väggar och ljus plastmatta på golvet. Utrustat med WC, kommod, badkar och tvättmaskin.

   SOVRUM

   Rofyllt sovrum med ljusa väggar och ljusa golv. Plats för dubbelsäng och sovrumsmöbler.

   KÖK

   Härligt kök med ljusa väggar och ljusa golv. Utrustat med diskho, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Generös arbetsyta samt gott om förvaring bakom ljusa skåpluckor.

   VARDAGSRUM

   Socialt och fint vardagsrum med ljusa väggar och ljusa golv. Plats för soffmöblemang, TV och matsalsdel. Utgång till den härliga balkongen.

   BALKONG

   Härlig balkong på högt och fritt läge med sol hela dagen. Plats för balkongmöbler och blomsterarrangemang.

   ÖVRIGT

   Till bostaden hör två förråd.

   Bostad

   Boarea

   55m2

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   TV och internet

   I månadsavgiften ingår TV med grundutbud. Föreningen är ansluten till bredband via Ownit broadband AB. Kostnad för detta är 95 kr/månad och debiteras i samband med avgiften.

   Byggnad

   Byggår

   1949

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Fyrhöjden

   Föreningens organisationsnummer

   769621-9521

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   199 st , varav hyresrätter: 16 st

   Antal lokaler

   23 st

   Byggår

   1949

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Fyrhöjden bildades 2010 och köpte sina tre fastigheter 2011. Föreningen består av 199 st bostadslägenheter, varav ca 16 hyresrätter, fördelat på 8 trevåningshus på adresserna Fyrskeppsvägen 71-89 samt 94-138. Det finns 23 lokaler som ligger i fastigheterna och hyrs ut av föreningen. Se gärna föreningens hemsida på http://www.brffyrhojden.se

   Föreningens ekonomi

   Föreningen har ca 16 hyresrätter kvar i föreningen, vilket är en så kallad dold tillgång, då pengarna för dessa tillför föreningen när de väl säljs av. Det finns även 23 lokaler i föreningen som hyrs ut. Föreningens mark upplåts med tomträtt, nuvarande avtal sträcker sig till 2024-01-01.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   1989 installerades fjärrvärme. 1990 byttes tak och balkonger. 1992 utfördes stambyte och totalrenovering av kök och badrum. 2005 Renoverades fönster. 2011 Renoverades tvättstuga och lekplats på gården. 2012 OVK besiktning. 2014 Renoverades lokaler och lägenheterna elsäkrades. 2015 Renoverades portarna. 2017 OVK-besiktning samt nya undercentraler i husen. Planerade renoveringar: Föreningen håller på med fönster- och fasadrenovering, dränering samt relining. Se hemsida för mer information och tidplaner.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns en tvättstuga i föreningen, belägen vid port 89 på Fyrskeppsvägen. Det finns två bokningsbara tvättstugor och en spontantvättstuga utan tidsbokning. Cykel- och barnvagnsförråd finns i fastighetens skyddsrum. Förråden nås från utsidan och i vissa fall genom källarutrymmen. Föreningen har en miljöstuga som ligger bakom Fyrskeppsvägen 138. Föreningen har gemensamma gårdar som medlemmarna kan nyttja, här finns ställ för cyklar.

   Parkering

   Det finns 32 st parkeringsplatser och 8 st garage inom föreningen. P-plats utan el kostar 500 kr/mån och med el 600 kr/mån. Ett litet garage kostar 950 kr/mån och ett stort 1050 kr/mån. Det är kö till samtliga parkeringar och garage. Inom området råder annars boendeparkering till en kostnad om 500 kr/mån.

   Föreningens hemsida

   http://brffyrhojden.se/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fyrskeppsvägen 102, 3 tr, Johanneshov

   Kommun: Stockholm

   Område: Kärrtorp

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 645 kr/mån Inkl. värme, vatten och TV (basutbud). Obligatoriskt tillägg för bredband 95 kr/månad.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder