Garagevägen 30, Johanneshov

3 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Garagevägen 30 - Johanneshov

Kommun

Stockholm

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2019

Boarea

41m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

5 av 5 , Hiss finns

Rum

2 rok

Område

Blåsut

Avgift

2 302 kr/mån

208 kr/mån tillägg för bredband/tv/telefoni.

Utgångspris

3 295 000 kr

80 366 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Helt ny välplanerad tvåa högst upp i huset! Prissänkt från upplåtelsepriset - Brf äger marken!

  - Högst upp i huset - Brf äger marken - Stor balkong i Sydväst - Helt nytt - 1 minuts promenad till T-bana - Nära Södermalm, natur & service - Prissänkt från utgångspriset - Kontakta ansvarig mäklare för visning. Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna ljusa och trivsamma 2:a om 41 välplanerade kvadratmeter högst upp i huset. Anledningarna till trivsel är många, bland annat ett välutrustat kök, ett modernt stort badrum med egen tvättstation, en social och luftig planlösning samt en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du dessutom i en nybyggd fastighet med energisnåla och ljuddämpande 3-glasfönster samt hiss som tar dig hela vägen ner till garaget. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Blåsuts T-bana ligger 1 minuts promenad från porten, dock slipper man se eller höra tunnelbanan tack vara bostadens läge i huset och områdets utformning. Övrigt serviceutbud finns i nära anknytning till detta nyproducerade område. Föreningen äger marken. Intill Hammarbyhöjden och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Naturreservatet inom gångavstånd. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2019

  TV & bredband

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemangmed grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnadeningår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i högt och fritt läge. Väderstreck väst. Sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

  Bilplats

  I garaget under brf Stinsen kommer föreningen hyra ut 54 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är två stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens innergård. BILPOOL – FRAMTIDENS SÄTT ATT HA BIL Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut. Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i garaget eller i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  370 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr/månad

  Elkostnad:

  150 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  370 kr/månad

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  0,58156%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Byggnad

  Byggår:

  2019

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Stinsen i Stockholm

  Lägenhetsnummer:

  74

  Antal lägenheter:

  116

  Byggår:

  2019

  Antal lokaler:

  4

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och fyra lokaler och ligger i Blåsut. Föreningen äger marken, ingen tomträtt.  TV/Internet:

  Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemangmed grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnadeningår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.  Parkering:

  I garaget under brf Stinsen kommer föreningen hyra ut 54 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är två stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens innergård. BILPOOL – FRAMTIDENS SÄTT ATT HA BIL Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut. Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i garaget eller i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.  Gemensamma utrymmen:

  I föreningen kommer det att finnas föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor