Objektbild

Garagevägen 7, Johanneshov

Stor trea med balkong i stabil BRF och hiss i huset - ett perfekt boende för familjen!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 462 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

Bostadsrättslägenhet - Johanneshov

Rum: 3 rok varav 2-3 sovrum

Våning: 1 av 3 , hiss finns

Boarea: 85 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

- Balkong mot grönskande gård - Välplanerade ytor - Tvättmaskin och diskmaskin - Hiss i huset - Möjlig 4:a (se alternativ planlösning) Med ett oslagbart läge mellan stadspuls, natur och kommunikationer i Hammarbyhöjden finner ni denna ljuvliga trea fördelad på 85 kvadratmeter med balkong mot grönska! Här finner ni välplanerade kvadrat i kombination med välplanerade ytor, en flexibel planlösning, fönster i tre väderstreck och pricken över i:et är den underbara balkongen som vetter mot grönska! Här bor ni verkligen i en lummig oas med närhet till det mesta. Med andra ord ett hem att trivas i, väl och länge! Från bostaden nås tre tunnelbanestationer inom några minuters gångavstånd. Skärmarbrink, Blåsut och Hammarbyhöjdens tunnelbana tar dig in till city på ca 10 minuter. Med några minuters promenad nås även knutpunkten Gullmarsplan som tar er runt om hela Stockholm via buss, tvärbana och tunnelbana. Lägenheten ligger otroligt välplacerad med närhet till både Södermalm med shopping, uteliv, caféer m.m samt naturen i Nackareservatet, Björkhagens Golfbana och Hammarbybacken för den som gillar skidåkning vintertid. I området finns även flertalet förskolor och skolor nära belägna. Inom några minuters promenad når ni Hammarby Sjöstad med dess bryggor, restauranger och caféer samt Globen som också erbjuder bra shopping, idrottsevenemang och konserter. Detta är ett drömboende för familjen med närhet till allt. Måste upplevas på plats, välkomna på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Julia Larsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 20 88

  julia.larsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Förvaringen är platsbyggd i en stor garderob med spegeldörr.

   Vardagsrum

   Underbart vardagsrum med ett flödande ljus från fönster i två väderstreck! Här finns olika möbleringsmöjligheter för soffa, fåtölj, mediamöbel och förvaring. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen.

   Kök

   Smakfullt och praktiskt kök med gott om arbetsyta samt förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, ugn, kolfilterfläkt samt fullstor kyl och frys.

   Badrum

   Stort och rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, tvättmaskin, skötbord, badkar med dusch.

   Klädkammare

   Flexibel yta som både kan användas som walk in closet och arbetsrum.

   Sovrum 1

   Ett av bostadens stora sovrum som enkelt möbleras med stor dubbelsäng samt förvaring och skrivbord om så önskas. Här vetter fönstret ut mot grönska.

   Sovrum 2

   Optimal planerat sovrum med två fönster i olika väderstreck. Här finns möjlighet att dela av och skapa två bra sovrum med fönster i båda rummen.

   Bostad

   Boarea

   85m2 (Uppgift om lägenhetens yta härrör från föreningen)

   Våning

   1 av 3 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   1387

   Andel i föreningen

   0,7642%

   Andel av årsavgift

   0,82642%

   TV och internet

   Kabel-tv och bredband finns anslutet i varje lägenhet. Leverantör är Ownit eller Comhem. Separat avgift för detta tas ut av leverantören.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Skaradjäknen 1

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2020-02-07
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 151 kWh/m2 och år

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Härden 107

   Föreningens organisationsnummer

   769605-8119

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   133 st , varav hyresrätter: 16 st

   Antal lokaler

   3 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Fastigheterna är byggda 1990-91 av Svenska Bostäder. Fastigheterna som ingår i föreningen är Yrkesläraren 1, Skaradjäknen 1 och Skolvärdinnan 1. Dessa förvärvades av föreningen den 11 juni 2002. Fastigheterna innehas med tomträtt. Fastigheternas adresser är: Skarabacken 1-13, Skarabacken 2-8, Garagevägen 5-9, Lidköpingsvägen 8-10. Besök gärna föreningens hemsida för ytterligare information: www.harden107.se Föreningen har 133 lägenheter varav 16 för närvarande är upplåtna med hyresrätt. Varefter lägenheter med hyresrätt blir lediga, upplåtes dessa som bostadsrätter av föreningen. I föreningen finns 3 förhyrda lokaler (2 förskolor och 1 firma).

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftsförändringar / kontrollerat 2021-05-25.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2021 kommer tvättstugorna renoveras, finansieringen sker via egna medel.

   Gemensamma utrymmen

   Föreningen har en samlingslokal på Skarabacken 13, som kan användas för kalas, möten och andra evenemang. Till varje lägenhet i fastigheterna finns ett externt förråd. Föreningens gemensamma utrymmen: Föreningslokal, möblerad med bord och stolar samt köksutrustning (inklusive husgeråd). Lokalen kan hyras mot avgift. Tvättstugor med nyckelbokning (tre timmar/pass). En grovtvättstuga med torkrum. Cykelförråd i varje port (ej barnvagnsförråd).

   Parkering

   45 st P-plats med eller utan el-anslutning utomhus kan hyras. Separat kösystem. 350kr för en plats utan el, och 600 för en plats med el.

   Föreningens hemsida

   http://www.harden107.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Garagevägen 7, Johanneshov

   Kommun: Stockholm

   Område: Hammarbyhöjden

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 462 kr/mån I avgiften ingår värme och vatten.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-27

   Pantsättningsavgift: 476 kr

   Överlåtelseavgift: 1 190 kr Betalas av köpare

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder