Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Sofielundsvägen 33, Johanneshov

Drömtvåa i modern fastighet med dubbla balkonger. Brf äger marken!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 202 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - Johanneshov

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 5 , hiss finns

Byggår: 2019

Boarea: 60,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna ljusa och trivsamma 2:a om 60,5 välplanerade kvadratmeter i populära Blåsut. Anledningarna till trivsel är många, bland annat ett välutrustat kök, ett modernt badrum med golvvärme och egen tvättstation, en social och luftig planlösning samt dubbel uppsättning balkonger - den ena med svalare läge och den andra med solsäkert söderläge. Här bor du dessutom i en nybyggd fastighet med energisnåla och ljuddämpande 3-glasfönster samt hiss som tar dig hela vägen ner till garaget. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare! Blåsuts T-bana ligger 1 minuts promenad från porten, dock slipper man se eller höra tunnelbanan tack vara bostadens läge i huset och områdets utformning. Övrigt serviceutbud finns i nära anknytning till detta nyproducerade område. Föreningen äger marken. Intill Hammarbyhöjden och med direkt närhet till Globen/Tele2-arena ligger detta populära område Blåsut. Området har byggts i olika etapper och inom kort är hela området klart med fina promenadstråk och grönskande trädgårdar. Endast tre stationer med T-bana till Skanstull där man möter stadens härliga puls. För den som gillar friluftsliv finns vackra Nackareservatet inom gångavstånd.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Alfred Gunnarsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-574 39 35

  alfred.gunnarsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Johan Granath

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-610 13 71

  johan.granath@lansfast.se

  Planritning Planlösning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Bostad

   Boarea

   60,5m2 (Areauppgift enligt ekonomisk plan)

   Våning

   1 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   007

   Andel i föreningen

   0,71406%

   Andel av årsavgift

   0,70835%

   TV och internet

   Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med cirka 210 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

   Byggnad

   Byggår

   2019

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fönster

   3-glasfönster

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Brf Stinsen i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   769629-2163

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   116 st

   Antal lokaler

   4 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Bostadsrättsföreningen HSB brf Stinsen består av 116 stycken lägenheter och fyra lokaler och ligger i Blåsut. Föreningen äger marken, ingen tomträtt.

   Gemensamma utrymmen

   I föreningen kommer det att finnas föreningslokal med pentry, vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar. Föreningslokalen och grovtvättstugan nås utifrån, från Garagevägen.

   Parkering

   I garaget under brf Stinsen kommer föreningen hyra ut 54 stycken parkeringsplatser samt åtta stycken MC-platser. Av parkeringsplatserna är två stycken handikappanpassade och fem stycken förberedda för elladdning. Garaget nås från samtliga trapphus. Pris för garageparkering är preliminärt ca 1 200 kr/månad. Det kommer att finnas gott om plats för cykelparkering i garageplanet och på föreningens innergård. BILPOOL – FRAMTIDENS SÄTT ATT HA BIL Som ett miljövänligt alternativ till att äga sin egen bil erbjuder HSB, under cirka två år, fritt medlemskap i en kommande bilpool i Blåsut. Du betalar under den perioden endast för det faktiska nyttjandet. Plats i garaget eller i närheten av fastigheten kommer att reserveras för detta.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Sofielundsvägen 33, Johanneshov

   Kommun: Stockholm

   Område: Enskededalen

   Församling: Skarpnäcks Församling

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 202 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 455 kr

   Överlåtelseavgift: 1 137 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 590 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 220 kr/månad

   Vatten & avlopp: 170 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Stockholm - Enskede

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Enskede

   Hitta din mäklare i Stockholm - Enskede

   Liknande bostäder