Borgarfjordsgatan 21B, Kista

2 550 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Borgarfjordsgatan 21B - Kista

Kommun

Stockholm

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

Boarea

52m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

6 av 16 , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Kista

Avgift

3 420 kr/mån

Värme och kallvatten. Utöver ovan angiven årsavgift tillkommer obligatorisk årsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Månadsavgiften för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Värme och kallvatten. Utöver angiven månadsavgift tillkommer obligatorisk separat månadsavgift för varmvatten och triple-play (bredband, TV, telefoni) 220 kr/månad. Månadsavgiften för varmvatten debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Först till kvarn / Fastpris

2 550 000 kr

49 038 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Själen tenderar att återgå dit där den känner sig hemma, Välkomna!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  ***Först till kvarn / Fastpris - Kontakta Mäklare*** Föreställningen om vad som är ett riktigt harmoniskt hem kan ibland te sig aningen diffus. Men när ljus och yteffektivitet spelar väl ihop, börjar bilden att klarna. Som på Borgarfjordsgatan 21B våning 6! Välkommen till denna rymliga 2a om hela 52 kvm. Allt ni behöver finns inom lägenhetens fyra väggar med både tvättmaskin och diskmaskin. Mycket ljusinsläpp som skapar en härlig känsla i detta genomgående fräscha hem tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten har en social och öppen planlösning, modernt kök och badrum samt goda förvaringsmöjligheter. I sovrummet finns det plats för både dubbelsäng och nattduksbord på båda sidor samt skjutgarderob. Lägenhetsförråd finns även till lägenheten. Vid entréplan möts man inte av de vanliga brevlådorna och ett trapphus, utan här finns det en fullt möblerad Lobby som fångar besökarna och bostadsägarna. De två husen har även tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. På våning 17 har alla hyresgäster möjlighet att ta del utav den gemensamma. Lägenheten är lokaliserad centralt i Kista, vilket betyder i nära anslutning till kollektivtrafik och Kista Galleria. Kollektivtrafiken erbjuder både tunnelbana som tar dig till Stockholm Central på 17 min, samt bussar som åker mot Barkarby, Sollentuna, Spånga och Arlanda. Kista Galleria har allt man kan tänka sig behöva under ens vardag i form av kläder, matvaror och restauranger, samt kvällsaktiviteter så som bio, sportbar för den som gillar sport och andra aktiviteter. Allt som allt är detta ett unikt objekt för den som vill ha det lilla extra i sin nya lägenhet. Varmt välkomna på visning för att uppleva atmosfären.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: En öppen hall med parkettgolv. Väggarna är vita och det finns goda klädhängningsmöjligheter i direkt anslutning till ingången. Kök: Samtliga vitvaror är inbyggda för att skapa en linje i köket utan utåt stickande partier. Alla köksenheter, så som induktionshäll och frysen, är av kvalitetsmärket Siemens. Vitmålade luckor och rostfria detaljer. Här finns även plats och rum för ett matbord om 4-6 personer vid utgången mot loggian. Vardagsrum: Ett stort och öppet vardagsrum skapar inga begränsningar i hur man vill inreda soffgrupperna och andra vardagsrumsmöbler. Den öppna känslan och ljusinsläppet från nordöstläget ger sammantaget en fantastisk känsla under morgontimmarna. Likt hallen, är det parkettgolv och målade väggar i det stora utrymmet. Badrum: Kakel från botten till toppen skapar en perfekt atmosfär i det stilrena och moderna badrummet. Kombinationen av vit och grått klinker, i samband med den smarta belysningen, ger en lyxig känsla tillsammans med tillhörande vitvaror från Simens. WC, kommod, dusch och skåp för förvaring av diverse artiklar. Sovrum: Det stora sovrumme, möjligheten att kombinera en stor säng med ytterligare förvaring, utöver den integrerade skjutdörrsgarderoben, finns för er med lite extra saker.

  Övriga utrymmen

  Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2015/16

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.

  Bilplats

  Föreningen har 64 garageplatser, varav 3 mc-platser, i varmgarage. Uthyrningen av föreningens garage, parkeringsplatser och MC-platser administreras av Q-Park. Certego hanterar även nycklarna/taggarna som går till garageporten och entrédörrarna. Kontakta därför Q-Park om du har frågor angående hyresavtal och om du vill beställa fler eller har tappat bort någon nyckel kontaktar du Certego. Q-Park nås på följande kontaktuppgifter: 0771-96 90 00 Certego hanterar brickor för in-/utfart i garaget: http://www.certego.se/sv/site/certegose/hitta-oss/stockholm-kista/

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,845%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf K2 kista torn

  Antal lägenheter:

  96

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Mitt i Kista intill Kista Galleria bygger AB Borätt och JM AB ett gemensamt kvarter med två bostadshus om 16 respektive 35 bostadsvåningar. Det lägre huset byggs av Borätt och det högre av JM. Husen binds samman av sammanlagt fyra garage- och källarplan. En gemensam gård ligger mellan de båda husen. Kista Torn K2 består av fyra våningar garage/teknik, ett entréplan, 16 våningar bostäder med totalt 96 lägenheter varav 6 st är gårdsradhus med egen ingång från gården. Dessutom finns en gemensam takterrass. Den understa bostadsvåningen är ett s.k. LSS-boende, ett bemannat frivilligt boende för människor med funktionsnedsättning. Entré, hissar och postboxar De bägge tornen har gemensam entré från Borgarfjordsgatan 21 som utformas med lobbykänsla. Här finns alla postboxar samlade. Borätts hus ligger till höger i lobbyn och där finns två hissar. Övernattningslägenheter De två husen har tillgång till två gemensamma övernattningslägenheter att hyra vid behov. Samfällighet En samfällighetsförening kommer att bildas som ansvarar för de båda husens gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenheter, gård, garage och torget utanför entrén m. m.  TV/Internet:

  Föreningen är ansluten till Telias fibernät som leverar tv, internet och ip-telefoni. En obligatorisk avgift om 220 kr/månad tillkommer.  Annat:

  Förråd, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelrum Varje lägenhet kommer att ha ett tillhörande lägenhetsförråd i källarplan. Storleken på förrådet är anpassad till lägenhetens storlek. Förråden delas av med gallerväggar. Barnvagns- och rullstolsrum finns i anslutning till entrén. Cykelrum finns i källar- och garageplan. Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation nära trapphusentrén. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier. Grovsopor som till exempel möbler lämnas till någon av kommunens återvinningscentraler. För information om var din närmaste återvinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gå in på deras hemsida.


  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor