Lollandsgatan 5, Kista

1 995 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 20 Jan 12:50 - 13:20

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Mån 21 Jan 18:50 - 19:20

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Anmäl till visning

  Adress

  Lollandsgatan 5 - Kista

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1980

  Boarea

  53,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 4 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kista

  Avgift

  3 388 kr/mån

  I avgiften ingår värme, VA, Kabel-TV, bredband & IP telefoni.

  Utgångspris

  1 995 000 kr

  37 290 kr/m2

  Välkommen till en välplanerad 2:a på 53,5 kvm, i ett unikt gavelläge med stort ljusinsläpp och balkong i bra solläge. Nära både natur och köpcentrum samt kommunikationer till city och Arlanda flygplats. Bostaden har en öppen planlösning med fönster i tre vädersträck vilket skapar fantastiskt ljusinsläpp utan direkt insyn. Fina genomgående golv tillsammans med vitmålade väggar ger en härlig bas att inreda efter. Lägenheten har ett stort vardagsrum, ett stilrent kök, ett nyrenoverat badrum med spa-känsla och värmegolv, ett förråd/klädkammare med rymlig förvaring, samt ett sovrum med direkt anslutning till en stor terrassbalkong med morgon- och eftermiddagssol. Bostaden är officiellt på våning 0 men i verkligheten ligger den en våning över gatunivå. I närheten ligger Kista Galleria, ett av Sveriges största shoppingcentrum, som erbjuder mat från världens alla hörn och aktiviteter som bio, bowling och gokart. Dessutom finns bra kommunikationer som tunnelbana, flygbuss, bussar och taxi. Skolor, universitet, hotell och IT-företag. Järvafältet har en underbar natur och erbjuder träning i olika slag t.ex. utegym, fotbollsplan och vägleder för promenad, cykel och skidor. Brf Rågö är en förening med en stabil ekonomi. Varmt välkomna på visning

  Ansvarig mäklare

  Tevfik Can Cigel

  Reg. Fastighetsmäklare

  0707-425293

  tevfik.cigel@lansfast.se Läs mer om Tevfik

  Extra kontaktperson

  Fredrik Eriksson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-86 58 93

  fredrik.eriksson@lansfast.se Läs mer om Fredrik

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2019-01-20 12:50:00 2019-01-20 13:20:00 40 Bostadsvisning Lollandsgatan 5, Kista 59,39846452, 17,94613365 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2019-01-21 18:50:00 2019-01-21 19:20:00 40 Bostadsvisning Lollandsgatan 5, Kista 59,39846452, 17,94613365 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall: En praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Här ligger ett klinkergolv vid entrén och parkettgolv längre fram. Ljusa väggar för en hemtrevlig känsla. Klädkammare/förråd: Precis intill hallen finner ni bostadens klädkammare/förråd. Rymligt med fantastiska förvaringsmöjligheter. Badrum: Ett stort och fräsch badrum med fina ytor. Här finns dusch, wc, handfat i kommod och spegel. Trevligt med ett fönster som kan öppnas. Spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin. Kök/vardagsrum: En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar den perfekta ytan för sociala sammanhang. Luftigt vardagsrum med plats för valfri möblering. Tillsammans med köket erbjuder vardagsrummet ett ljusinsläpp från olika vinklar som ger en känsla av rymd. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn, fläkt och mikrovågsugn. Sovrum: Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng, barnsäng, garderober och nattduksbord. Tre vita väggar och en mörkbrun fondvägg. Ljusinsläpp från stort fönster och utgång till den trevliga balkongen som vetter mot trädtopparna.

  Övriga utrymmen

  Rågö har två tvättstugor. En på Lollandsgatan 7 och en på Langelandsgatan 13. I varje tvättstuga finns två tvättavdelningar med följande utrustning: Avdelning 1: Avdelning 2: 2 tvättmaskiner (5 kg) 1 grovtvättmaskin (8 kg) 2 torkskåp 2 torktumlare 2 tvättmaskiner (5 kg) 1 torkskåp 1 torktumlare Samt för bägge avdelningarna: 1 varmmangel och 1 kallmangel.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1980

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Vi har ComHems analoga TV-utbud i våra lägenheter. Det är bara att plugga in din TV för att få standardutbudet i TVn. Vill du ha ComHems digital-TV och/eller fler kanaler måste du vända dig till ComHem för ett abonnemang.

  Bredband

  HSB har ett ramavtal med Bredbandsbolaget som Brf Rågö har skrivit på. Det innebär att vi har upp till 250 MB/sek i det jack du finner ovanför ytterdörren till din lägenhet. Du kan även få Bredbandsbolagets telefoni den vägen. Föreningen betalar bredbandsuppkopplingen och den fasta avgiften för telefoni, om du väljer det. Du betalar bara för dina telefonsamtal. Du kan förstås också abonnera på Bredbandsbolagets digitala TV-utbud och betala för det.

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong i ca 12kvm, högt och fritt läge men utan direktinsyn

  Bilplats

  Föreningen har 142 garageplatser samt 152 parkeringsplatser utomhus. Hyra varmgarage ca 450 kr /mån Hyra MC-garageplats 250 kr/mån Hyra utomhusparkering ca 184 kr /mån Föreningens gästparkeringar finns intill Danmarksgatan, med infarter i början på Langelandsgatan, vid Langelandsgatans vändplan och vid Lollandsgatan 31. Platserna övervakas av Europark enligt avtal. För ytterligare information, se skyltar vid respektive gästparkering.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,24277%

  Andel av årsavgift:

  0,24277%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1980

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB BRF Rågö

  Lägenhetsnummer:

  99-2190-2-94-3

  Antal lägenheter:

  293

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor