Bjursätragatan 37, Rågsved

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bjursätragatan 37 - Rågsved

  Kommun

  Stockholm

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  101m2

  Våning

  3 av 0 (Våningsplan 3. ) , Hiss finns

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Rågsved

  Avgift

  5 945 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten samt bas-TV utbudet.

  Välplanerad 4a i toppskick.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna 4a i toppskick med gavelläge, fantastiskt ljusinsläpp och balkong i söderläge. Lägenheten disponeras som följer: Rymlig och välkomnande entréhall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen ligger det helkaklade badrummet med toalett, dusch, handfat med kommod samt tvättpelare. De tre sovrummen är alla insynsskyddade och generösa till ytan med bra ljusinsläpp. Köket erbjuder ordentligt med arbetsytor, bra förvaring, plats för matgrupp i den morderna och öppna planlösningen mot vardagsrummet och en komplett maskinpark. Vardagsrummet är stort och rymligt, med fantastiskt ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier i två väderstreck, från vardagsrummet finns också utgång till stor balkong i söderläge. I Snösätra är det nära till det mesta med några minuters promenad från lägenheten ligger Rågsved C där flertalet butiker och service finns. Här finns även T-banans gröna linje som tar ca 20 min in till city. Någon minuts promenad till busshållplats för linje 744 som går mellan Högdalen-Huddinge C. Grönområde och promenadstråk utanför knuten, några minuters cykel till närbelägna Älvsjöbadet pool inbjuder till sköna dopp under sommaren. Förutom de goda kommunikationsmöjligheterna erbjuds även närhet till strövområden, vackra promenadstigar längs Magelungens vatten, Hälsans Stig och ett område med kolonilotter. Lägenheten har även gångavstånd till Hagsätra IP med aktiviteter året om, Hagsätra C samt Högdalens C med bad- och idrottshall. På gångavstånd finns även ett antal skolor, närmast Snösätraskolan och Myrängsskolan. I området finns även ett antal förskolor.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Mycket rymlig och välkomnande entréhall. De två garderoberna erbjuder goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och ett vackert parkettgolv är ett återkommande inslag i samtliga lägenhetens rum.

  Badrum

  Helkaklat och rymligt badrum i stilrent utförande. Toalett, dusch, handfat med kommod samt tvättpelare.

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är mycket generöst till ytan och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en extra känsla av rymd. Gavelläget ger ett enormt ljusinsläpp från de väl tilltagna fönsterpartierna i två olika vädersträck.

  Kök

  Hjärtat i lägenheten är köket och som tidigare nämnt erbjuder den öppna planlösningen stort utrymme för att trivas i större sällskap. Gott om förvaring i över- och underskåp och plats för stort matbord med plats för 6-8 personer. Maskinparken består av spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl & frys samt integrerad mikro.

  Balkong

  Härlig balkong i söderläge med utrymme för bord och stolar.

  Sovrum

  Sovrum 1. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ingång till väl tilltagen klädkammare.

  Sovrum

  Sovrum 2. Praktiskt sovrum med gott om yta, fondvägg i uppiggande kulört, i övrigt vitmålat.

  Sovrum

  Sovrum 3. Det tredje sovrummet erbjuder även det gott om yta för säng och andra möbler. Likt de andra två sovrummen är det insynsskyddat tack vare sutterängen.

  Hygienutrymme

  Wc. Helkaklat med toalett samt handfat med kommod.

  Inglasat rum

  I anslutning till vardagrummet och köket ligger ett fantastiskt inglasat rum. Användningsområdet avgörs i betraktarens ögon men det är utan tvekan ett rum att trivas i.

  Övriga utrymmen

  Gemensamt i föreningen finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga. Varje lägenhet har ett källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2009

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong i söderläge.

  Bilplats

  Parkeringsplats. Går att hyra för 275 kr/mån. För närvarande finns inga lediga parkeringsplatser.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  350 kr/månad

  Andel i föreningen:

  4,9017%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-06-03

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Bostaden i Bjursätra

  Lägenhetsnummer:

  113-01-104

  Antal lägenheter:

  29

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Bostaden i Bjursätra är en äkta förening bestående av 29 bostadsrättslägenheter belägna på Bjursätragatan 37. Föreningen bildades i April 2005 och förvärvade fastigheten i november 2009. Föreningen äger sin mark. Föreningen planerar inte genomföra någon väsentlig förändring av årsavgifterna eller någon väsentlig renovering inom de närmsta åren.  Parkering:

  Parkeringsplats. Går att hyra för 275 kr/mån. För närvarande finns inga lediga parkeringsplatser.  Gemensamma utrymmen:

  Gemensamt i föreningen finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga. Varje lägenhet har ett källarförråd.  Energideklaration

  Energiprestanda, specifik energianvändning:

  128 kWh/m2 per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor