Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Båtholmsbacken 10, Skärholmen

Välplanerad och fräsch bostad med låg avgift

Pris:

2 295 000 kr

Månadsavgift 3 935 kr/mån I månadsavgiften ingår kabel-TV, värme & vatten

Bostadsrättslägenhet - Skärholmen

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 0 av 2 , hiss finns inte

Byggår: 1967

Boarea: 83 m2

• Välplanerad och fräsch trea • Väldigt låg avgift • Både badrum och separat gästtoalett • Inglasad balkong • Goda förvaringsmöjligheter • Nära till tunnelbana och buss • Nära till badplats och natur Nu har ni chansen att förvärva denna stilfullt renoverade trea i naturnära Vårberg. Denna lägenhet är mycket välplanerad, har goda ytor för umgänge och plats för hela familjen. Här finns ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler, ett renoverat kök med fina materialval, två otroligt rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum och gästtoalett. Utöver detta finns även en rymlig inglasad balkong. Letar ni efter ett rymligt boende i ett lugnt område med bra kommunikationer och en trygg förening har ni hittat rätt! Området Välkomna till Vårberg en stadsdel i Stockholms kommun. Vårberg har en lång historia och har varit bebott i mer än 4 000 år. Under 60-talet utformades stora delar av de Vårberg som vi känner idag med bland annat tunnelbanan, centrum och flerfamiljsbostäder. Vårberg är beläget in närheten av Mälaren och i området finns en oslagbar natur med bland annat flertalet badstränder, strandpromenader, båthamnar m.m. I Vårberg kan hela familjen trivas, här finns skolor, förskolor, idrottsplatser och mycket mer för barnen samt ett centrum med matbutiker och restauranger. Ni bor även med närhet till Skärholmen och Kungens Kurva där ni finner både bra shopping och nöjescentrum med bland annat bio och bowling. Kommunikationer Här bor ni med bra kommunikationer i närheten. Vid Vårberg centrum finner ni bland annat tunnelbanans röda linje som på ca 25 minuter tar er in till Stockholms central. I närheten av bostaden finner ni även närmaste busshållplats med bussar mot Vårberg centrum och Hägersten.

Läs mer

Pris

2 295 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 09 Augusti

  13:00 - 14:00

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Mån 10 Augusti

  17:30 - 18:15

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  Ansvarig mäklare

  Hussein Ammouri

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-214 59 23

  hussein.ammouri@lansfast.se

  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   **Hall Bakom säkerhets dörren hittar vi en rymlig hall som binder samman lägenhetens samtliga rum på ett fint och välplanerat sätt. Här finns gott om plats för extra förvaring om så önskas. Hallen har vitmålade väggar och laminatgolv. Här finns även en bänk med massiv ek. **Vardagsrum Stort vardagsrum som ger er plats för allt som önskar. Här kan ni ha både soffgrupp och matsalsmöblemang utan att rummet känns trångt. Vardagsrummet når ni både från köket och från hallen. Från vardagsrummet nås även lägenhetens inglasade balkong. Vardagsrummet har vitmålade väggar och parkettgolv. **Kök Ljust och mycket välplanerat kök med gott om förvaring i så väl skåp som lådor. Köket är renoverat och har moderna materialval med släta luckor, mörk kökspaneler över bänkskivan i massiv ek . Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl och frys. Köket har en stor matplats med plats för 6-8 personer, här hittar man en sittbänk i massiv ek. Köket har vita väggar och vattentät laminatgolv. **Sovrum 1 Lägenhetens stora sovrum är mycket rymligt och passar perfekt både som vuxen rum eller barnrum (där barn men fördel kan dela). I rummet finns i dag 5 stycken original garderober kvar vilka ger er mycket bra förvaring. Rummet har vitmålade väggar och laminatgolv. **Sovrum 2 Lägenhetens andra sovrum är även detta mycket rymlig och plats finns för både dubbelsäng, förvaring och arbetsbord. En originalgarderob för förvaring samt en större med spegelskjutdörrar. Sovrummet har vitmålade väggar samt laminatgolv. **Badrum Helkaklat badrum i ljusa färger samt grå klinkers med golvvärme. Badrummet är mycket rymlig och har ett fint ljusinsläpp genom det praktiska vädringsfönstret. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, handdukstork, tvättmaskin, torkskåp och förvaringsskåp. **Gästtoalett Lägenheten har en lite gästtoalett utrustat med handfat och toalett i porslin. Väggar i kakel och våtrumstapet samt klinkergolv, renoverat och stambytt. **Balkong Rymlig inglasad balkong i soligt läge med plats för utemöbler och växter för er med gröna fingrar. Balkongen är lagt med trätrall. Persienner finns även här om man inte vill ha mycket sol. Eluttag har installerats om man är i behov av det. **Förråd Ett förråd ingår i avgiften som är lite större samt avskilt från andra förråd, den hittar man en trappa ner i källaren.

   Bostad

   Boarea

   83m2

   Våning

   0 av 2 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   99-2154-2-75-3

   Andel i föreningen

   0,46846%

   Andel av årsavgift

   0,46846%

   TV och internet

   Tv, data och telefoni Se dina möjligheter på www.comhem.se och www.bredbandsbolaget.se. Fastigheterna är anslutna till båda operatörerna.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Prästholmen 1

   Byggår

   1967

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-07-17
   Energiklass:

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   F

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   HSB Bostasrättsförening Vårberg i Stockholm

   Föreningens organisationsnummer

   702002-5560

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   210 st

   Antal lokaler

   3 st

   Byggår

   1967

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Brf Vårberg är en äkta förening och ligger strax söder om Skärholmen. Föreningen bildades 1965-09 -20 och registrerades 1965. Föreningen innehar tomträtterna till, samt äger och förvaltar byggnaderna på fastigheterna Båtholmen 1, Prästholmen 1, Gränsholmen 1 samt Kummelholmen 1. Samtliga föreningens 210 lägenheter upplåts med bostadsrätt. Bostäderna är fördelade enligt följande: 2 stycken 1or, 43 kvm 1 stycken 2or, 54 kvm 36 stycken 2or, 65 kvm 74 stycken 2or, 71 kvm 32 stycken 3or, 71 kvm 57 stycken 3or, 83 kvm 20 stycken 3or, 88 kvm 48 stycken 4or, 100 kvm Vid övriga frågor går det bra att kontakta föreningen på brfvarberg@bredband.net

   Föreningens ekonomi

   Inga planerade avgiftshöjningar, uppgifter kontrollerade 2019-11-28.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Utförda: 1985 sker den första större reparationen av byggnaderna. Fasaderna omfärgades och den mjukfog som finns mellan elementen byttes ut. Vidare byttes samtliga fönster i fasadliv ut. 2000 startade Riksantikvarieämbetet en inventering av kulturhistoriska byggnader i Sverige. I denna inventering från 2006 har vårt område och byggnader klassificerat som Grönt d.v.s. särskilt värdefullt från historisk och kulturhistorisk synpunkt. Utdrag från beskrivningen:”Detta område har en unik gestaltning med mycket stora arkitektoniska värden” ” Byggnaderna blir till rosaröda lådor som svävar över marken” ” Betongtrapporna liknar utfällda landningsställ”. Början av 2000 talet har husen uppdaterats med ytterligare en omfärgning av fasader. Reparation och utbyte av balkongpartier till isolerglas med underhållsfri utsida. Utbyte till moderna fläktar för ventilationsanläggningen. Ny taktäckning. Installation av nya belysningsarmaturer till energisnåla ledbelysning i trapphus och garage. Flyttat ut sophantering från sopnedkast till utvändiga sopbehållare. Planerade: Efter den 1/1 2019 har alla lägenheter tillgång till bredband 250/250, Telenor/Bredbandsbolaget. Föreningen står för kostnaden.

   Gemensamma utrymmen

   Tvättstugor Boenden på Gränsholmsbacken har sina tvättstugor på Ghb 11 och 12 samt grovtvättstuga på Ghb 18. Boenden på Båtholmsbacken har sina tvättstugor på Bhb 12 och 15 samt grovtvättstuga på Bhb 18. Det finns en bokningstavla i anslutning till varje tvättstuga och varje lägenhet har en bokningscylinder med lägenhetsnummer. Bokning av tvättstuga sker genom att låsa fast tvättcylindern på valbart tid på bokningstavla. När tvättpasset är slut tar du bort cylindern och kan nu boka en ny tid. Regeln är att två tvättpass kan bokas per månad och hushåll, men därav endast ett lördagspass. Vävstuga Ligger i källaren på Båtholmsbacken 13. Det finns två vävstolar till ditt förfogande. Nyckel lånar du i expeditionen. Hobbyrum Finns i källaren på Gränsholmsbacken 5 (gavel). Där finns hyvelbänk samt arbetsbänk med skruvstäd. Verktygen måste du hålla med själv. Nyckel lånar du i expeditionen. Mattsugningsrum Mattor får inte piskas utomhus eller skakas från balkong utan kan istället rengöras i de mattsugningsrum som finns i källaren på Båtholmsbacken 12 och Gränsholmsbacken 9. Fritidslokal Finns på Gränsholmsbacken 15 och är avsedd för olika slags aktiviteter t.ex. informationsträffar, kursverksamhet och föreningens pensionärsklubb.

   Gårdsplats

   Lekplats I området finns åtta små och en stor lekplats. På den stora finns gungor, klätterställningar, rutschbana och i anslutning till lekplatsen vår stora bollplan med fotbollsmål uppsatt under sommarhalvåret. Boule Boulebana finns bredvid bollplanen på Gränsholmsbacken.

   Parkering

   Vid infarten till Båtholmsbacken ligger vårt parkeringshus. Där finns 158 platser varav 96 under tak. Motorvärmaruttag finns till alla under samma tak samt på en del utomhusplatser. Behöver du parkeringsplats kontakta HSB Servicecenter på 010-442 11 00. Gästparkering Gästparkeringsplatser finns i anslutning till parkeringshuset. Dessa är avgiftsbelagda och bevakas av ett parkeringsbolag, som även har till uppgift att kontrollera felparkerade fordon inom vår tomtmark där P-förbud råder.

   Föreningens hemsida

   https://www.hsb.se/stockholm/brf/varberg/

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Båtholmsbacken 10, Skärholmen

   Kommun: Stockholm

   Område: Vårberg

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 295 000 kr

   Månadsavgift: 3 935 kr/mån I månadsavgiften ingår kabel-TV, värme & vatten

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-07-24

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 420 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 300 kr/månad

   Försäkring: 120 kr/månad

   Karta & område

   Stockholm - Fruängen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Fruängen

   Hitta din mäklare i Stockholm - Fruängen

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder