Ekholmsvägen 210, Skärholmen

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ekholmsvägen 210 - Skärholmen

  Kommun

  Stockholm

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1968

  Boarea

  67m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 7 , Hiss finns

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Skärholmen

  Avgift

  2 861 kr/mån

  inkl. värme & vatten

  Inglasad balkong - Nyrenoverat badrum - Låg avgift

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till denna välplanerade 3:a med väldigt låg avgift och solig, inglasad balkong. Optimal planlösning med två bra sovrum, nyrenoverat badrum (stambyte 2017), bra förvaringsutrymmen och stora fönsterpartier med gott om ljusinsläpp. Här bor du på höjden ovanför Skärholmens Centrum och med närhet till härliga grönområden! Brf Skärholmshöjden är en välskött förening med god ekonomi. Här får du ett behagligt boende med hiss, lägenhetsförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd och parkering för medlemmarna. Föreningen har en låg skuldsättning och flera hyresrätter vilket innebär att vid försäljning förbättras ekonomin.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Inbjudande hall med hatthylla samt plats för avhängning och skoställ.

  Kök

  Arbetsvänligt kök i vinkel med mörka skåpluckor och lådor samt vackra kakelplattor ovanför bänkskivan. Maskinell utrustning i form av integrerade kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll, rostfri mikro, ugn och köksfläkt. Gott om förvaring i över- och underskåp.

  Badrum

  Nyrenoverat och rymligt badrum (stambyte 2017) med vita helkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar och duschmunstycke, WC, spegelskåp med belysning, vit kommod med dubbla lådor. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett stort fönster för vädring.

  Vardagsrum/matplats

  Rymligt vardagsrum med matplats och bord för 6 personer. Rummet är ljust och präglas av stora fönsterpartier. Här finns det gott om plats för en större soffgrupp samt annat möblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade balkong.

  Balkong

  Bostadens pärla! Härlig inglasad balkong i söderläge med många soltimmar. Här får man plats med diverse möblemang och planteringar.

  Sovrum 1

  Rymligt sovrum med stora fönsterpartier och plats för dubbelsäng. Här finn en garderob och utrymme för annat möblemang.

  Sovrum 2

  Mysigt sovrum med plats för säng invid stort fönster.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har två tvättstugor som ligger i port 218 och 230. Cykelrum finns i anslutning till varje port. Det finns ett soprum för sopsortering och grovsopor, beläget mellan husen 224-228 och 230-234. I varje trapphus finns det även en sopnedkast för hushållssopor.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1968

  Övrigt

  OMRÅDE & KOMMUNIKATIONER Endast 340 meter från bostaden finns Skärholmens tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 20 minuter. Väljer man istället att ta bilen tar resan cirka 15 minuter. Här finns även Skärholmens galleria SKHLM med över 100 butiker och restauranger. Här finns bl.a. mode, inredning, sport, elektronik, vårdcentral och optiker. Utöver det finns ett stort serviceutbud med t ex livsmedelsaffärer, bibliotek, frisörer, caféer och restauranger. Andra sidan motorvägen finns Kungens Kurva handelsplats med flera butiker samt Sveriges största IKEA och Heron City med bland annat Filmstaden biograf, Willy's och bowling.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  745 kr/månad

  Försäkring:

  295 kr/månad

  Elkostnad:

  450 kr/månad

  Total driftkostnad:

  745 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  0,8921%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2019-04-15

  Pantsättningsavgift:

  465 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 163 kr

  Betalas av köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Skärholmshöjden

  Lägenhetsnummer:

  00046

  Antal lägenheter:

  150

  Byggår:

  1968

  Antal lokaler:

  13

  Allmänt om föreningen:

  Brf Skärholmshöjden bildades 2012 med gatuadresserna Ekholmsvägen 206-210, 218-222, 224-228 och 230-234 med totalt 150 st lägenheter varv 94 bostadsrättslägenheter, 56 hyresrätter och 13 lokaler. Föreningen består av fyra höghus i 6 våningar på höjden ovanför Skärholmen centrum.  Gjorda renoveringar:

  Föreningen har nyligen utfört stambyte. De planerar just nu in fönster- och balkongdörrsbyte. Om beslut tas om detta byte kommer inga avgifter att påverkas. (2018-10-03) UTFÖRDA RENOVERINGAR: 1996 Portar bytta 1998 Ventilationsanläggningen ombyggd/placerad på yttertak 2000 Fasader och balkonger renoverade 2000 PCB sanerat Under 2014-2017 har mycket arbete fokuserats på stambyte och föreningens värmesystem. Planen är att byta ut värmeledningar till och från alla badrum i samband med stambyte samt renovering av tvättstugor. 2015 Nya maskiner i Föreningens tvättstugor. 2015 Byte av lås i gemenssamma utrymmen. 2015 Ventilationskontroll. 2017/2018 Stambyte 2018 Helrenovering av Tvättstuga 2 KOMMANDE RENOVERINGAR: Inga kommande renoveringar är planerade just nu. Endast löpande underhåll. (2018-10-03)  TV/Internet:

  Fastigheten är ansluten till ComHems kabelnät och till stadsnätet, även fiber finns i huset. Det finns också möjlighet att teckna abonnemang med en rad leverantörer.  Parkering:

  Föreningen har 20 parkeringsplatser som hyrs ut till boende. Platserna kostar för närvarande 350 kr/mån. För närvarande är det kö till föreningens parkeringsgarage. Stockholms Parkering erbjuder varmgarage med kortare väntetid. Vänligen kontakta http://www.stockholmparkering.se/, för att hyra en plats i deras garage på Ekholmshöjden. Enligt information på föreningens hemsida 2018-10-02.  Gårdsplan:

  På gården finns det flera lekplatser med klätterställningar, sandlådor m.m.  Gemensamma utrymmen:

  Föreningen har två tvättstugor som ligger i port 218 och 230. Cykelrum finns i anslutning till varje port. Det finns ett soprum för sopsortering och grovsopor, beläget mellan husen 224-228 och 230-234. I varje trapphus finns det även en sopnedkast för hushållssopor.  Energideklaration

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2010-03-15

  Primärenergital:

  229

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor